Ragnarok
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2007
- Poena
- 440
Aha, a kada Yamauchi kaze da je igra odlozena "to finalize some of the game's more complicated systems" on misli na 3.50?
http://en.wikipedia.org/wiki/Public_relations
Aha, a kada Yamauchi kaze da je igra odlozena "to finalize some of the game's more complicated systems" on misli na 3.50?
Evo ja imam i pirateriju i gomilu periferija![]()
Imam jednu konzolu samo za to, cak planiram da napravim neki cockpit gde ce taj ps3 da bude"ugradjen" i da ne sluzi ni za sta drugo![]()
Jedini razlog zbog se na sledeci GT nece cekati toliko jesu ovoliko bolesno detaljno izmodelovana kola.
![]()
![]()
Njima bi vrlo rado dozvolio da sednu u moj cock.........pit![]()
Koliko je ljudi, znanja, vremena, talenta i resursa potrebno da se izmodeluje nesto takvo?
Znas kako ja to vidim, 1000 automobila i 70-ak staza, da ne zalazim u ostale dedalje koje druge igre nemaju...I malo kad razmislis, 6 godina za 200 Premium automobila i 30-ak staza.. sigurno je moglo i vise.
Mnoooo-goooo...
1 kola su radili 3-4 meseca. Imas video tome negde u ovom topic-u. Znam samo koliko je meni trebalo za jedan auto koji sam pre par godina modelovao ... sunce ti Bogovo...
Pa sa 200, 300 ljudi, 50-100 miliona budzeta, 6 godina...Necemo da preterujemo, sad ispada da su oni jedina ekipa ljudi koji bi mogli to da izvedu.. I malo kad razmislis, 6 godina za 200 Premium automobila i 30-ak staza.. sigurno je moglo i vise.
I've just been PM'd the following regarding the release date of GT 5 - "Today early morning the date november 30th popped up at the US distributors internal mail. Just to let you know. If you want post it as a rumour." We checked the day of this date and it is indeed a Tuesday, the common day for game releases in the USA.
Betmobil? :eyebrows:
Nije tacno, danasnje formule sa vozacem su teske manje od 620 kilograma, pa im se dodaje balast da bi bile teze od 620 kilograma koliko moraju da imaju prema pravilima....pa danasnje formule koje naizgled imaju manje materijala su teske oko 650-700...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari