Šta je novo?

Gran Turismo 5

Imam jednu konzolu samo za to, cak planiram da napravim neki cockpit gde ce taj ps3 da bude"ugradjen" i da ne sluzi ni za sta drugo:)

[YOUTUBE]-bl64-_ywrQ[/YOUTUBE]

Jezivo je koliko je ovo blizu savrsenstva:

0000385743.jpg

0000385744.jpg

Koliko je ljudi, znanja, vremena, talenta i resursa potrebno da se izmodeluje nesto takvo?

Ityg8.jpg

sSxma.jpg

Njima bi vrlo rado dozvolio da sednu u moj cock.........pit :D

Koliko je ljudi, znanja, vremena, talenta i resursa potrebno da se izmodeluje nesto takvo?

Mnoooo-goooo...

1 kola su radili 3-4 meseca. Imas video tome negde u ovom topic-u. Znam samo koliko je meni trebalo za jedan auto koji sam pre par godina modelovao ... sunce ti Bogovo...

Pa sa 200, 300 ljudi, 50-100 miliona budzeta, 6 godina... :) Necemo da preterujemo, sad ispada da su oni jedina ekipa ljudi koji bi mogli to da izvedu.. I malo kad razmislis, 6 godina za 200 Premium automobila i 30-ak staza.. sigurno je moglo i vise.

I malo kad razmislis, 6 godina za 200 Premium automobila i 30-ak staza.. sigurno je moglo i vise.
Znas kako ja to vidim, 1000 automobila i 70-ak staza, da ne zalazim u ostale dedalje koje druge igre nemaju...

Da, ali 200 potpuno novih modelovanih automobila. Za staze se nadam da si u pravu..

Mnoooo-goooo...

1 kola su radili 3-4 meseca. Imas video tome negde u ovom topic-u. Znam samo koliko je meni trebalo za jedan auto koji sam pre par godina modelovao ... sunce ti Bogovo...

Neki automobili su se radili i preko 6 meseci.

Pa sa 200, 300 ljudi, 50-100 miliona budzeta, 6 godina... :) Necemo da preterujemo, sad ispada da su oni jedina ekipa ljudi koji bi mogli to da izvedu.. I malo kad razmislis, 6 godina za 200 Premium automobila i 30-ak staza.. sigurno je moglo i vise.

150 ljudi, $60 miliona. Kojih to 6 godina? 2006. su izbacili Tourist Trophy, 2009. GT PSP, 2 puna projekta.

Nije sve u automobilima :)
Lamborghini Gallardo lp560-4
xPEcD.jpg

I've just been PM'd the following regarding the release date of GT 5 - "Today early morning the date november 30th popped up at the US distributors internal mail. Just to let you know. If you want post it as a rumour." We checked the day of this date and it is indeed a Tuesday, the common day for game releases in the USA.

mnogo glasina ovih dana :)

Ma ja smem da se kladim da nista od toga pre nove godine :/

USA ladno ima "the common day for game releases" :d

Znachi botovi kod nas su mala deca za njih :d

X1 Prototype

1483hp turbina na gas @ 15,000RPM
CVT transmission
545kg

red-bull-x1-prototype-front.jpg

red-bull-x1-prototype-side.jpg

red-bull-x1-prototype-rear.jpg

Betmobil? :eyebrows:

Iz profila mnogo je*acki izgleda :)

...pa danasnje formule koje naizgled imaju manje materijala su teske oko 650-700...
Nije tacno, danasnje formule sa vozacem su teske manje od 620 kilograma, pa im se dodaje balast da bi bile teze od 620 kilograma koliko moraju da imaju prema pravilima.

driver sigurno nije :p

Nazad
Vrh Dno