Šta je novo?

Gran Turismo 5

A koja je poenta postojanja Nascara osim chukanja :d

E tu sam te cekao tico ;)

Jel ovako treba da izgleda ostecen nascar pri udaru o bankinu sa 120 mph ? :p

A ne ne ne, nema sad "to su putnicki automobili , proizvodjac ne dozvoljava..."

E tu sam te cekao tico ;)

Jel ovako treba da izgleda ostecen nascar pri udaru o bankinu sa 120 mph ? :p

A ne ne ne, nema sad "to su putnicki automobili , proizvodjac ne dozvoljava..."

Ti josh uvek ne kapirash da mene zabole za to koliko ce se auto lupati, necu da vozim da bi se lupao, vec da bi vozio, i pre nego shto je damage najavljen ja sam rekao da nemam problema sa tim da on ne postoji uopshte, jer to nije neshto shto cesh non stop da radish.. Ono shto cemo mi voziti bice u fazonu onih trka u Best Motoringu, koliko si puta video da se tamo neko dodirnuo uopshte, a ne udario u zid pri 120kmh unishtio ? :) Ja se secam jednog jedinog "ozbiljnijeg" kontakta gde je nastradao malo branik :)

Ima mnogo bitnijih stvari od toga, a ljudi se uvate nechega ko pijan plota, kao i za iPhone4 shto kaze Cvejic :)

I aj odo sad na track day, a vi pazite da ne zaboravite povlastice kad krenete napolje :)

Poslednja izmena:
@Driver: Mislis na onaj sudar sa r34 i s15 ? :p

Aaa nemoj sad, kada sam to kritikovao za turisticke automobile tada je bila licenca krivac a sada te ne zanima ;)

Ne zanima ni mene, ali sada stvarno nemaju izgovor, a i nascar kako si sam rekao i sluzi za cukanje :p

A ovo sto navode gospoda gore:
1. Osecaj voznje i fizika ce nesumljivo biti odlicni ,cak i da ostanu na nivou prologa.
2. Zvukove sam ja debelo iskritikovao par stranica nazad... debeloo.
3. Kritikujemo ono sto je aktuelno u najnovijem videu. Sta mogu da iskritikujem sem damage-a u ovom, kad ga lik samo kuca na najdosadnijoj stazi u najdosadnijem autu?

Video mozda jeste najnoviji ali je to ipak isti onaj demo jos od E3-a, a zamisli da su u taj demo ubacili najnoviji build damage-a, pa niko ne bi vozio kako treba, napravili bi destruction derby vs burnout od GT-a...
Kada vec rade damage onda: mechanical damage > visual damage

Demo nije od E3 vec od bete koja se ovih dana vrti u nekom engleskom gradu kao neka vrsta ps move promocije ili cega vec, tako da ovaj prikazani build nije od pitaj boga kad.

Kao sto rekoh ne zanima me preterano, ali kladim se da dmg nece biti mnogo bolji od ovog vec prikazanog. :p
a to za mechanical damage > visual damage , se slazemo.

Demo jeste od E3 i ne, nije nikakva beta vec se dogadjaj zvao Playstation Beta Event gde su prikazani KZ3 i MS:A i ostale manje interesantne igre pored GT-a...
Tamo gde bi GT5 trebao da zasija je Gamescom koji je za 10-ak dana ili TGS sledeceg meseca.

@Driver: Mislis na onaj sudar sa r34 i s15 ? :p

Aaa nemoj sad, kada sam to kritikovao za turisticke automobile tada je bila licenca krivac a sada te ne zanima ;)

Ne zanima ni mene, ali sada stvarno nemaju izgovor, a i nascar kako si sam rekao i sluzi za cukanje :p

A ovo sto navode gospoda gore:
1. Osecaj voznje i fizika ce nesumljivo biti odlicni ,cak i da ostanu na nivou prologa.
2. Zvukove sam ja debelo iskritikovao par stranica nazad... debeloo.
3. Kritikujemo ono sto je aktuelno u najnovijem videu. Sta mogu da iskritikujem sem damage-a u ovom, kad ga lik samo kuca na najdosadnijoj stazi u najdosadnijem autu?

Pa licenca je uvek bila problem, za bilo koju igru, zato je i u Forzi lupanje bez veze, ali su se sigurno mnogo vishe koncentrisali na to (prvo predstavljanje F3 je od pola sata 25 minuta bila pricha o lupanju) tako da je ispalo bolje, ali zato probaj da vozish Forzu duze od par dana i da te ne smori :d Fora je u tome shto vecina igara nema turistichke autombole pa kada generalno pogledash ispada *ranje shto GT ima takvo lupanje a u tamo nekoj arkadi lete delovi na sve strane, ali u toj arkadi sama voznja i "hijerarhija" (shto reche onaj zemunac :)) ne moze da se poredi sa GTom, pa ti sad odaberi shta ti je bitnije i shta cesh vishe da radish u toj voznji, da vozish ili da se lupash :)

Mene mnogo vishe interesuje da li ce fizika biti na nivou 370Z demoa kod svih premium automobila. Neka logika govori da hoce, ali mi treba potvrda i to je jedino shto chekam pre nego shto izadje igra, za sve ostalo ne sumnjam da ce biti na nivou koji ocekujem, a verovatno i vishe, tako je bilo za bukvalno svaki GT do sada, vrlo brzo zaboravish na neke nedostatke kada vidish neke druge stvari i ukupan dozivljaj igranja sa kojim se nishta ne moze porediti...

Poslednja izmena:
"Gran Turismo, which was first revealed in 2006, was supposed to be out in March 2010. Then it was delayed to "TBA". It is now supposed to be out on November 2. Today is August 9.

The game is not done. "GT5 is getting to where it will be finished shortly," Gran Turismo designer Kazunori Yamauchi tweeted earlier today. Yamauchi seemed upbeat and noted that the development of GT games is always like this — that it's like they are nowhere near finished."

S obzirom da izlazi u SAD-u 2. novembra, gold se moze ocekivati mesec i po dana ranije. Znaci, sredinom septembra bi trebalo ocekivati slanje igre na stampu.

I kad ce da kazu taj datum za evropu, osecam da ce da bude ono 20. decembar :) Na TGSu sigurno nece, beshe ima neki GDC sad u avgustu ?

A evo ga, August 16-18, 2010, Cologne, Germany.

Poslednja izmena:
Na GDC-u ce biti objavljeni sve vaznije informacije o GT-u 5 ukljucujuci i datum izlaska.

*** ragnarok kako si ti formalan, ne secam se da sam procitao tvoj komentar koji je malo opusteniji, sa par smajlija i zarezom manjka. :D

Mora da je i on poceo da radi za japansku vladu :d:d

ja sam tek sa PSP verzijom usao u GT serijal i s obzirom na provedeno vreme u njoj vrlo je moguce da cu da kupujem PS3 samo zbog petice :D

nego, ne nalazim nigde oficijelnu listu automobila, jos nije izasla?

Nema liste i nece je biti dok igra ne izadje, ali ce u igri biti ukljuceni manje-vise svi poznati proizvodjaci (osim Porschea, ali ce biti tunovane verzije pod RUF brendom).

Potrazi na GT Planetu, tamo verovatno uveliko sastavljaju liste.

Ma GTplanet i njihove wishliste, ne mozesh da nadjesh neku pravu :d

ma da, gugl mi isto izbacuje gomile kojekakvih lista a nista oficijelno...

malo je cudan izbor vozila u GT PSP, kapiram da japanci prave igru al bas da mora 50 verzija mx5ice... :D

Ajd da ne listam sad celu temu, jel ima nekih zvanicnih informacija sto se tice povezivanja PS3 i PSP-a prilikom igranja GT-a?

Za sad nishta konkretno, sigurno je samo da ce biti neka vrsta prebacivanja para/automobila i slichno iz PSP save-a, a sigurno i iz Prologa, ali se ni tu detalji ne znaju...

Potvrdjeno da ces moci automobile iz GT PSP-a da prebacis u GT5.

@takashi
Mislim da je takodje potvrdjeno da ce svi automobili iz PSP verzije biti ukljuceni u GT5, uz dodatak od jos 200 vozila.

Pa u cemu je onda poenta prebacivanja automobila ako su svi vec ukljuceni?
Jedino ako se ne misli na prebacivanje i modifikacija.

Gran Turismo 5 nije završen

Upitno da li će biti predstavljen u novembru

Izvori nam navode da Gran Turismo 5 naslov još nije završen i da neće biti predstavljen za PlayStation 3 drugog novembra kako je najavljeno. Izvori govore da se rad na igri nastavlja i da će projekat biti završen.

Iako su neki tvrdili da vizija za GT5 dizajnera Kazunoria Yamauchija ima potencijal da postane najbolja trkaća igra ikada, drugi navode da je dizajn previše ambiciozan i da je previše za samo jednu igru. Negativno mišljenje se pojačalo jer programer Polyphony Digital toliko dugo radi na projektu.

Iako nam izvori navode da će Polyphony Digital imati problema da završi naslov do isteka roka, neki govore da se to dešavalo i sa drugim sličnim naslovima. Kruže šale da je Gran Turismo 5 postao novi Duke Nuke Em i da bi programeri mogli vječno raditi na igri, ali smatramo da Sony neće vječno finansirati razvoj igre.

Kruže glasine da su troškovi rada na GT5 postali previsoki, ali i dalje smatramo da će naslov biti predstavljen na tržište. Ipak, nemojte se iznenaditi ako se to ne desi 2. novembra.

Biće vaporware na kraju :smoke:

Nazad
Vrh Dno