E tu sam te cekao tico
Jel ovako treba da izgleda ostecen nascar pri udaru o bankinu sa 120 mph ?
A ne ne ne, nema sad "to su putnicki automobili , proizvodjac ne dozvoljava..."
E tu sam te cekao tico
Jel ovako treba da izgleda ostecen nascar pri udaru o bankinu sa 120 mph ?
A ne ne ne, nema sad "to su putnicki automobili , proizvodjac ne dozvoljava..."
@Driver: Mislis na onaj sudar sa r34 i s15 ?
Aaa nemoj sad, kada sam to kritikovao za turisticke automobile tada je bila licenca krivac a sada te ne zanima
Ne zanima ni mene, ali sada stvarno nemaju izgovor, a i nascar kako si sam rekao i sluzi za cukanje
A ovo sto navode gospoda gore:
1. Osecaj voznje i fizika ce nesumljivo biti odlicni ,cak i da ostanu na nivou prologa.
2. Zvukove sam ja debelo iskritikovao par stranica nazad... debeloo.
3. Kritikujemo ono sto je aktuelno u najnovijem videu. Sta mogu da iskritikujem sem damage-a u ovom, kad ga lik samo kuca na najdosadnijoj stazi u najdosadnijem autu?
Upitno da li će biti predstavljen u novembru
Izvori nam navode da Gran Turismo 5 naslov još nije završen i da neće biti predstavljen za PlayStation 3 drugog novembra kako je najavljeno. Izvori govore da se rad na igri nastavlja i da će projekat biti završen.
Iako su neki tvrdili da vizija za GT5 dizajnera Kazunoria Yamauchija ima potencijal da postane najbolja trkaća igra ikada, drugi navode da je dizajn previše ambiciozan i da je previše za samo jednu igru. Negativno mišljenje se pojačalo jer programer Polyphony Digital toliko dugo radi na projektu.
Iako nam izvori navode da će Polyphony Digital imati problema da završi naslov do isteka roka, neki govore da se to dešavalo i sa drugim sličnim naslovima. Kruže šale da je Gran Turismo 5 postao novi Duke Nuke Em i da bi programeri mogli vječno raditi na igri, ali smatramo da Sony neće vječno finansirati razvoj igre.
Kruže glasine da su troškovi rada na GT5 postali previsoki, ali i dalje smatramo da će naslov biti predstavljen na tržište. Ipak, nemojte se iznenaditi ako se to ne desi 2. novembra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari