Šta je novo?

Gran Turismo 5

@mad muzzy: ok onda, zasto su ga uopste radili? Da bi klince odusevili sa par iskrivljenih branika? :p

Upravo zato, zbog onih klinaca koji su godinama smarali za damage. Obrati paznju da je Sony u poslednjoj generaciji dosta stvari ubacio samo zato shto su ljudi smarali...

Problem cele priche je u tome shto vecina igara gde mozesh lepo da se lupash ima neke budzevine od automobila koji mogu da se lupaju koliko hocesh, i to kada uporedish sa ovim, ispadne smeshno. Probaj Forzu, damage je isto bez veze, sve se svodi na grebanje i mala ulubljenja kao ovo sa snimka. Mnogo je bitnije da mehanichka oshtecenja budu kako treba, a rekli su da su u to ulozili dosta...

A shto se tiche ovoga "bolje da ga nisu stavljali", ja se secam priche "neka stave bilo kakav damage, samo da ga bude" :d Ljudi nikad nisu zadovoljni, sa jedne strane ce igrati svakakve krsheve i poluzavrshene igre, ali kada jedna stavka u igri kao GT fali, odmah je to propast, i pominju se gore i mishevi :d:d GT5 ce i bez ikakvog damagea biti u vecini stvari daleko ispred svega shto postoji i radije cu da vozim to, nego igru u kojoj je sve prosek a damage vrh :d

Poslednja izmena:
Haha, dobra je fora sa dugmicima na volanu :d

Ovo je ocekivano drugi Ferrari (prvi je F430) koji je upotrebljiv za stazu...

edit: Haha, evo i u zabavnoj emisiji se chak slazu sa mnom :)

Poslednja izmena:
Zaboravljas Enzo-a i FXX ;)

Ali promene brzina na ovom 458 su... GTR-ovske :d

Enzo i FXX za stazu ? :) Mora da se zezash :) Jedva su se pomerili od F40 :)

Ma daj bre azdahe su to. Preskupe azdahe , ali azdahe nevertheless ;)

jedino sto je Enzo roadgoing verzija FXX-a :p

[YOUTUBE]Lx_dL41eUDo[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma ajde da stavimo na stazu NSX sa 800ks koji koshta samo pola para tog FXX :) Vece serije raznih automobila se naprave i prodaju po nekim garazama u Japanu nego tog FXX i slichnih skupih automobila, a opet se zovu serijski :)

Obichan F50 je krshina understeerovska :d

dodao bih jos samo - varnice od nevidljivih zidova i slame :p

Ali to su nevidljivi zidovi 3 generacije ispred nevidljivih zidova u svim ostalim igrama.

Sada Driver sigurno trazi po youtube-u Forza 3 filmice, da nam pokaze kako je ovo zakon, jer moze i gore :).

Inace, objavljeno je sta sadrze signature i collector's edicije igre :

SIGNATURE EDITION

€179.99

• Metal sculpted box finished in SLS AMG Obsidian Black
• Exclusive GT branded SLS AMG 1:43 model car
• GT leather wallet containing Signature Edition competition entry card
• Branded USB key with Polyphony/Mercedes-Benz trailer
• GT branded metal key fob
• Signature Edition coffee table book featuring the beautiful cars and locations of Gran Turismo 5
• 200 page Apex drivers magazine with hints on driving technique, car tuning, future technologies and more

+ exclusive DLC:
• five ‘ChromeLine’ Collector’s Edition cars
• six ‘Stealth’ vehicles featuring both performance and livery enhancements
• an exclusive dynamic theme

+ entry ticket for an extraordinary competition that will combine in-game and real world driving challenges – the prize at the end of these two stages? A real Mercedes-Benz SLS AMG supercar.

* The Signature Edition competition will be open to residents of the following countries;
UK, Ireland, Germany, Austria, France, Switzerland, Portugal, Spain, Italy, Sweden, Finland, Denmark, Norway, Greece, Czech Republic, Russia, Poland, Australia, New Zealand, South Africa, UAE and Saudi Arabia.
4859725182_28d3cc79f0.jpg

COLLECTOR'S EDITION

€79.99

• an exclusive commemorative #5 slip case
• 200 page Apex drivers magazine with hints on driving technique, car tuning, future technologies and more

+ exclusive DLC:
• five ‘ChromeLine’ Collector’s Edition cars
• six ‘Stealth’ vehicles featuring both performance and livery enhancements
• an exclusive dynamic theme
4859725068_e896470f77.jpg

Ma ovo je evropski signature shta vec, japanski sigurno nece biti takav :)

I boli me da trazim filmice od Forze, ako vam se ne svidja GT, nemojte da ga igrate :)

Imas budzenog skyline-a i lancer evo koje sam video u izlogu 1:43 a ima i fairlady 350z koji sam video onako kroz izlog prodavnice u centru smedereva :p

Fotografisacu ti neki dan ako ne verujes :d

Sta da vam kazem ;) Beograd je precenjen :d

Jel si siguran da je to Burago, ja imam nekoliko njih ali mislim da ni jedan nije "or'ginal Burago" :d

Poslednja izmena:
Imas budzenog skyline-a i lancer evo koje sam video u izlogu 1:43 a ima i fairlady 350z koji sam video onako kroz izlog prodavnice u centru smedereva :p

Fotografisacu ti neki dan ako ne verujes :d

Prema njihovom sajtu nema nijedan Japanac osim Subaru a da se izrađuje u 1:43. Ima to što ti pričaš ali su 1:24.

Ma ovo je evropski signature shta vec, japanski sigurno nece biti takav :)

I boli me da trazim filmice od Forze, ako vam se ne svidja GT, nemojte da ga igrate :)

Nema sanse da japanac kupi igru i dobije mecku u razmeri. On ce je uzeti samo ako bude neka honda ili nissan.

Jel si siguran da je to Burago, ja imam nekoliko njih ali mislim da ni jedan nije "or'ginal Burago" :d

Za subaru i skyline sam siguran. 350z je isto bio u nekoj crnoj kutiji ali ne znam da li je burago (mada model izgleda odlicno i ne kao neki plasticnjak) :)

Ma to kod nas stigne pre no sto oni updateuju sajt :p

Neka knjizara (iza Danubiusa , kod elektromorave :p ). Ali danas sam bas prolazio pored i nema ih vise u izlogu.

A zvuci skroz cudno no pretpostavio sam da je decko iz sd te da ce znati o cemu pricam :d

Novi video , ovog puta cukaju NASCAR :p

[YOUTUBE]92mDRnjgwmc[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno