Ragnarok
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2007
- Poena
- 440
Jesu li najavili Volve-e za GT5? Hoće li biti standard ili premium modeli?
Ako ih bude, bice standard.
Jesu li najavili Volve-e za GT5? Hoće li biti standard ili premium modeli?
Sta ce ti Volvo?![]()
I gde su bre vasi PSN-ovi?Zar nemate ti, rama, i Shin PS3?
Nego, jel videste ovo ? http://us.gran-turismo.com/us/news/d5247p4.html
Evo za Lozacha specijalno
"Not only do the looks of the car change when damaged, an advanced physics simulation helps faithfully recreate how damage is taken and its resulting effect. By doing so, Gran Turismo 5 successfully recreates real-life added tension and challenge that comes from driving on the edge."
Ja imam, ali ne igram GT5p vise.
Nisam mislio na GT5p, mislim generalno, sta se stidite za PSN nickove..
In a real race a car may roll over under unexpected events such as during a violent crash, when bumps on the road are hit at very high speeds, or if a car’s orientation is not right during a jump. Just as in real races, in Gran Turismo 5 cars can roll over as well, adding a new level of excitement to the game.
Nego driveru, ne pominjes ovo![]()
Pa tu nigde ne pishe "If a car goes over a curb, than it will roll over in the air at least seven times" :d:d:d
when bumps on the road are hit at very high speeds
Sta ce ti Volvo?![]()
I gde su bre vasi PSN-ovi?Zar nemate ti, rama, i Shin PS3?
driver je napisao(la):Volvo :d
Ako ih bude, bice standard.
PSNid: Leshma
Što se tiče Volvo-a, ovih dana kupujem kola pa sam merkao Volvo S40 1.6D Kinetic ali to više nije aktuelno. Upala mi je Mazda 6 u kombinaciju jako povoljno. Ne možeš kriviti čoveka koji bi da virtuelno provoza svoj novi auto![]()
Hebiga, nemamo svi keša za trkački auto![]()
Šteta. Volvo ima baš lepu unutrašnjost (jes da je spor ali je luksuzan)
S obzirom da Volvo nema nikakav sportski automobil, komentar se odnosio na to da je voznja putnickog automoila na stazi maltretiranje i da nema bash prevelikog smisla, to nije isto kao da si rekao "da li ima neka Honda/Subaru/Mitsubishi/BMW/Porsche u igri"![]()
Ja kad vidim C4, uvek puknem od smeha, a on pobedjuje na najjachem offroad takmichenju na svetu :d
Pravi sportski automobil je onaj koji je od nule pravljen da takav bude
Meni je baš dno od reklame, čak ni Dexterov glas ne može da pogura sa dna.
A i to njihovo poimanje slobode je ravno njihovim kolima.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari