Šta je novo?

Gran Turismo 5

Volvo :d

Nego, jel videste ovo ? http://us.gran-turismo.com/us/news/d5247p4.html

Evo za Lozacha specijalno :)

"Not only do the looks of the car change when damaged, an advanced physics simulation helps faithfully recreate how damage is taken and its resulting effect. By doing so, Gran Turismo 5 successfully recreates real-life added tension and challenge that comes from driving on the edge."

Poslednja izmena:
Nego, jel videste ovo ? http://us.gran-turismo.com/us/news/d5247p4.html

Evo za Lozacha specijalno :)

"Not only do the looks of the car change when damaged, an advanced physics simulation helps faithfully recreate how damage is taken and its resulting effect. By doing so, Gran Turismo 5 successfully recreates real-life added tension and challenge that comes from driving on the edge."

Ma nema potrebe, ako hoces da se sudaras odes na sudarace, zar ne? :)

Ja imam, ali ne igram GT5p vise :).

Nisam mislio na GT5p, mislim generalno, sta se stidite za PSN nickove..

Nego driveru, ne pominjes ovo :D

In a real race a car may roll over under unexpected events such as during a violent crash, when bumps on the road are hit at very high speeds, or if a car’s orientation is not right during a jump. Just as in real races, in Gran Turismo 5 cars can roll over as well, adding a new level of excitement to the game.

Objasni im da ne ide to bas tako :)

Poslednja izmena:
Pa ako do sad nije bilo u Gt-u , onda to sigurno i ne treba da bude tako :d

Nego driveru, ne pominjes ovo :D

Pa tu nigde ne pishe "If a car goes over a curb, than it will roll over in the air at least seven times" :d:d:d

Videcemo koliko ce se puta to desiti bilo kome ovde ko ne uzima GT5 da se izivljava i namerno udara u zidove. Inache ima jedno 5 takvih snimaka na celom youtube, i to sve neke "formule" :d:d

Pa tu nigde ne pishe "If a car goes over a curb, than it will roll over in the air at least seven times" :d:d:d

A sta onda ovo znaci :D

when bumps on the road are hit at very high speeds

Ivicnjak je poprilican 'bump' zar ne :) Jeste, u LFS-u je to malcice prenaglaseno, kao i dizajn nekih staza i ivicnjaci na njima nisu bas kao sto bi zatekao na pravim stazama, ali itekako moze i treba da se desi :)
Ono sto sam ja pricao a sigurno ce se to primetiti, je da nije bitan sam cin prevrtanja, vec kompletno ponasanje automobila je trpelo, dosta stvari je bilo neprirodno zbog toga..
I pogledaj njihov razlog zasto su ostecenja bitna, pa onda nadji neke moje stare postove.. :)

Poslednja izmena:
To iz poslednjeg quotea se odnosi na Leman pravac i one bolide shto idu "500 na sat", jer stvarno ne znam ko ce se prevrnuti na grbu na putu u recimo Imprezzi :)

A shto se tiche oshtecenja, ne sporim, ja nisam u fazonu da se "trkam" na ivici ivice i trazim dobar damage, a ovamo vozim neki bulj auto na dosadnoj stazi sa pingom 200 :) To ti je isto kao kad bi doshao na track day Golfom i lozio se kako je to super :d

Sada kad su ispunjeni moji uslovi (dobar online, svi imamo dobre konekcije, mogu da biram automobil i stazu koje ja hocu i koji su fizichki uradjeni vrhunski), za mene postoji smisao trkanja na ivici koje onda uslovljava damage, gume i sl.

Poslednja izmena:
Znas kad su velike verovatnoce da dodje do prevrtanja, ima takvih primera sigurno na Youtubeu, kad ides paralelno sa nekim u krivinu, u bilo kom automobilu, i neko nekog nezgodno cukne, zakacis ivicnjak pod nezgodnim uglom.. nece se uvek prevrnuti ali ce se onako bas nagnuti na dva tocka, to je do jaja i to nije bilo moguce do sada u GT-u..

Sta ce ti Volvo? :)

I gde su bre vasi PSN-ovi? :) Zar nemate ti, rama, i Shin PS3?

PSNid: Leshma

Ali nisam online tako da bi me džaba dodao (zapravo se jaako slabo igram, čekam Mafiju ili tako nešto masno :))

Što se tiče Volvo-a, ovih dana kupujem kola pa sam merkao Volvo S40 1.6D Kinetic ali to više nije aktuelno. Upala mi je Mazda 6 u kombinaciju jako povoljno. Ne možeš kriviti čoveka koji bi da virtuelno provoza svoj novi auto :p

driver je napisao(la):

Hebiga, nemamo svi keša za trkački auto :)

Ako ih bude, bice standard.

Hvala na informaciji :)

Šteta. Volvo ima baš lepu unutrašnjost (jes da je spor ali je luksuzan)

Poslednja izmena:
Haha, ja za 90% ljudi iz liste nemam pojma ko su :d

Što se tiče Volvo-a, ovih dana kupujem kola pa sam merkao Volvo S40 1.6D Kinetic ali to više nije aktuelno. Upala mi je Mazda 6 u kombinaciju jako povoljno. Ne možeš kriviti čoveka koji bi da virtuelno provoza svoj novi auto :p

Poenta igre je u tome da vozish automobil koji inache ne bi mogao u realnosti, jer mnogo je bolje voziti bilo kakav auto (dobro, ne bash bilo kakav :d) na stazi, nego najbolji auto u "igrici" :d

I ti ladno razmishljash izmedju S40 i Mazde 6 :)

Hebiga, nemamo svi keša za trkački auto :)

S obzirom da Volvo nema nikakav sportski automobil, komentar se odnosio na to da je voznja putnickog automoila na stazi maltretiranje i da nema bash prevelikog smisla, to nije isto kao da si rekao "da li ima neka Honda/Subaru/Mitsubishi/BMW/Porsche u igri" :)

Šteta. Volvo ima baš lepu unutrašnjost (jes da je spor ali je luksuzan)

A ti gledash u unutrashnjost dok vozish :)

Problem nepostojanja unutrashnjosti na toj gomili automobila je u tome shto ne postoji realan FOV, pa je posle onako dobrog FOVa kod Premiuma, smor voziti iz ugla shtrumpfa zavezanog na branik :)

Pa to je kada se danas trka svako i svachim (dizel LOL :d).

"Volvo and Polestar have unveiled the C30 Performance Concept Prototype - a 400bhp screamer based on the Swedish coupe built for the Swedish Touring Car Championship (STCC)."

LOL, pa mozesh tako svaki auto da napravish sa 400ks :) Pazi recimo kakvi automobili se voze na WRCu i ono kao vrh mashine, a pogledaj im modele od kojih su napravljeni :) Ja kad vidim C4, uvek puknem od smeha, a on pobedjuje na najjachem offroad takmichenju na svetu :d

Pravi sportski automobil je onaj koji je od nule pravljen da takav bude, a ne limuzina u koju su stavili najveci motor koji su imali :) Mada Amerikanci josh uvek misle da se tako pravi sportski auto :d

lol, vrh reklama! :d

Meni je baš dno od reklame, čak ni Dexterov glas ne može da pogura sa dna.

A i to njihovo poimanje slobode je ravno njihovim kolima. :)

Pa ono, malo ironisemo, nije da je stvarno toliki vrh?

Meni je baš dno od reklame, čak ni Dexterov glas ne može da pogura sa dna.

A i to njihovo poimanje slobode je ravno njihovim kolima. :)

I samo bih dodao - znate kad bi se jedan vod kolonijalne engleske uplasio od malo boljih kocija , sto Kamaro u neku ruku i jeste :p

Ja ne znam kako ova reklama moze da bude veca ljigavshtina :)

Umesto da kazu 'Kupite ovaj auto jer je na njemu dobro to i to', oni kazu 'Kupite ovaj auto zato shto je Americhki' :d To se otprilike zove 'vatanje za slamku i u rangu je onoga kako je prichao Slobodan Milosevic :)

Vrh Dno