Dosta stvari treba da se duplira, od kojih mislim da najvise pati z-buffer ali isto tako dosta stvari moze da se iskoristi za obe slike gde nije potrebna dodatna procesorska snaga...Mene brine malo to insistiranje na 3D-u. Da bi to radilo onako kako su PD zamislili igra cemo rati da radi u 120fps! Kako to planiraju da izvedu ne znam posto su i sami rekli da su pri limitu ps3 mogucnsoti...
Veruj mi da je osećaj 3D igranja isto tako izvanredan. Doduše, stigao sam samo da ga testiram. Nisam voljan da ulažem u kućnu varijantu toga.Jos su bolje izjave "iskoristili smo 97% PS3!!1!!11!!"![]()
A ovaj 3D stvarno jeste bespotrebnost, ajde za bioskope, ali nesto ne znam da li bi voleo da to zazivi ovako po kucama, sigurno nije bas ni najprijatnije i najzdravije za ochi? :trust:
Kako mogu da znaju koliko ce im trebati vremna za razvog? Mogu otprilike da pretpostave. Drugo je kad imas deadline. Tad se tacno znaShvati da oni imaju odresene ruke. Kraj...
pa u tom slucaju, mogli su za one koji nemaju volan da ubace podrsku za dildo kao menjac![]()
Gran Turismo 5 - Bernd Schneider drives SLS on Nurburrgring
http://www.gameplay.hr/video/568
That was too fast. But our SLS also runs on the grass, thank godness
lol@1:40
That was too fast. But our SLS also runs on the grass, thank godness
ovo ne obecava![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari