Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ma pusti. "Seka-Stoja" generacija:d

Pa to samo u Italiji voze panduri, isto ko shto mi vozimo Golfa jer su ga pravili na 500km in mother Bosnia :d

Poslednja izmena:
offtopic, ali opet...

Gallardo tamo i vozi policija po autoputevima jer je to zemlja superautomobila. Ferari, lambo, Pegani, Maserati... cime da ih jurite kada vam prozuje pri 250-300km/h :p

Golfovima i starim benvejcima? :p

Pa to samo u Italiji voze panduri, isto ko shto mi vozimo Golfa jer su ga pravili na 500km in mother Bosnia :d

Možeš da pljuješ Golfa kolko hoćeš ali taj Golf 2 što je sklapan u Kiseljaku je svakako pravljen da duže traje od današnjeg Zunta. To je kao kada bi danas umesto Zunta Zastava proizvodila Accorda ili Mazdu 6.

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod Golfa evo ga na ringu i to sa sve nalepnicom :D

webcamdj.jpg

Golf GTI, vrh civilnog automobilizma :d

Možeš da pljuješ Golfa kolko hoćeš ali taj Golf 2 što je sklapan u Kiseljaku je svakako pravljen da duže traje od današnjeg Zunta. To je kao kada bi danas umesto Zunta Zastava proizvodila Accorda ili Mazdu 6.

A gde sam ja rekao da je Zunto bolji od toga ? :) To shto su uradili je verovatno najgori potez koji su mogli da naprave u istoriji poslovanja :d

Izvini, sto ne bi zeleli da slusamo?

Vala bas :) ja reko sad kad budu neki Japanski Back Street Boys ili tako nesto, kad ono sjajna muzika za ovakav klip :) Predobro izgleda glavni meni! Odlicna ideja sa velikom garazom, i nadam se 'tvojim' kolima..

Sad ce neki neobaveshteni da misle kako su iskopirali Top Gear, a ono njihov studio je u hangaru poslednjih 15 godina :)

Ne znam zasto bi to pomislili kad je bas extra da budu u hangaru :d

Mogli bi isto da naprave neki parking u fazonu onih japanskih visespratnih , da bude malo underground fazon :p

samo stilski naravno :D

Neka stoje i na Jogi dušecima samo neka više izbace jbnu igru:smoke:

Ne znam zasto bi to pomislili kad je bas extra da budu u hangaru :d

Mogli bi isto da naprave neki parking u fazonu onih japanskih visespratnih , da bude malo underground fazon :p

samo stilski naravno :D

Pa kako nece, svi su juche pocheli da gledaju Top Gear i od juche su eksperti za automobile :d Kada vide hangar, to ce odmah da ih asocira na Top Gear a naravno ne znaju shta je to Polyphony i nisu videli kako njihov studio izgleda poshto su PS3 kupili da bi igrali PES ali ajde i GT ce uzeti ako moze split screen :d, koji ce zakljuchak izvesti iz svega :)

Poslednja izmena:

Kakvi crni Golfovi? Pa zar nije main prevozno sredstvo "milicajaca", do juce, bio stojdza?... :d

Vala bas :) ja reko sad kad budu neki Japanski Back Street Boys ili tako nesto, kad ono sjajna muzika za ovakav klip :)

Opasno je dobro leglo sa slow moving kamerom i Gallardom i 458-icom u centru kadra. :) Doduse, vidi se iz aviona da je muzika namontirana na klip. U finalnom meniju ce, verovatno, kao i u svim delovima do sada, biti neki acid jazz, a za vreme replaya cemo slusati sve i svasta... :)

Pa kako nece, svi su juche pocheli da gledaju Top Gear i od juche su eksperti za automobile :d Kada vide hangar, to ce odmah da ih asocira na Top Gear a naravno ne znaju shta je to Polyphony i nisu videli kako njihov studio izgleda poshto su PS3 kupili da bi igrali PES ali ajde i GT ce uzeti ako moze split screen :d, koji ce zakljuchak izvesti iz svega :)

Looool:d

In this month's PSM3 issue, Polyphony Digital boss Kazunori Yamauchi has stated that Gran Turismo 5 will be "totally different" to GT5: Prologue on PS3.

Fans have been waiting over two years since Prologue hit PS3 for a full release of GT5 - but Yamauchi has reassured them that the full game's "scale and diversity" is far superior.

To quote: "Prologue is really only a prologue," he told CVG sister mag PSM3 this month.

"Though the look and feel of Prologue and the full version will have uniformity, the full version will be totally different in terms of scale and diversity in comparison."

Yamauchi said earlier this year that GT5 was '90 per cent' complete. His new comments come as part of a eight-page racing preview spectacular in May's PSM3, which also features F12010, Modnation racers, Blur, Split/Second and more.

..

EVO HKS CT230R

[YOUTUBE]zj2Mxqgg1OU[/YOUTUBE]

Neki novi misinterpreteri:

Yamauchi: Standard models won’t have an interior view, less detailing and no crash model. The problem is that premium models take a lot of time to create and we wanted to include many more vehicles than before. To make premium versions of all the cars we want to put in would take ten years or more and I don’t think people are prepared to wait long!

Izvor

CAK i da ovo bude tacno, mene ne dotice previse jer stvarno nemam zelju da isprobam Ladu , Kadeta i Yuga ako budu bili obuhvaceni u igri :p narocito me zabole za njihov enterijer.
Pod premium modelim smatram sve one koji su bili u Prologue , znaci od Ford Focusa , AR Brere ,...

Bas procitao od komentara jedan sa glasom razuma:

Rattlehead Says: Thanks for the input, Jeff the Cameraman Mr.Translator.
I’ve noticed before, that Yamauchi’s statements are pretty often strangely translated.
Really hope this one is mistranslated too. At least, we had all interiors in Prologue even for previous GT4 cars, so what’s the problem?
Maybe he meant that “Premium interiors” are interactive – with all the LCD indicators and beam lights and stuff? And the standard ones are like in Prologue.

Poslednja izmena:
Ma rekao je vishe puta da ce svi automobili imati incar, mozda on pricha o damageu unutrashnjosti shto ce imati samo "budzeni" modeli, bar je poslednja pricha bila takva :)

Haha, shta ce C4 u toj trci LOL :d

Poslednja izmena:
Ma ajd C4 i nekako, ali onaj SUV pozadi, neki Daihatsu, sta li je. A ispred njega Modena :D :D

Uvek je tako u GT-u, neki totalno nebulozni grid, i svi se kao trkaju i ravnopravni su :D Uz pomoc malo pizza-kechupa ;)

Pa kao da u realnosti toga nema, meshaju chak dizele i benzince :d

U GTu ako imash superiorniji auto, iako je iste klase, ti cesh stvarno biti bolji od ostalih, ne malo bolji, nego cesh recimo sa NSXom na kochenju i u krivini otkinuti sve, ja kechap nikada nisam video na delu, u arkadama se to vidi iz aviona, ali i u GT4 ako postoji nikada mi nije smetalo, ako vozim bolji auto, nema shanse da mi oni uvek budu iza ako im bezim, na duzim trkama cu ih sve prestici i po par krugova ako stvarno postoji razlika izmedju automobila...

Poslednja izmena:
Sad ili baronises, ili dugo nisi igrao GT4 :) Kechap je bio bas izrazen, stvarno nemaju apsolutno nikakvog opravdanja za mene, ako i dalje to forsiraju, a jos gore, ako ga bude Online, u koliko god minimalnoj meri.. nece me videti igra u tom slucaju.

Pa nisam ga igrao neko vreme, ali se za NFS ili Grid secam da je bukvalno bilo, vozish, sve ih oderesh 3 krivine, usporish samo malo, evo ih svi iza tebe teleportovani :) Uopshte nemam utisak da je tako bilo u GT4, a pogotovo kada vozish trke gde ti treba prednost da bi zadrzao poziciju kada udjesh u box, tu bi se odmah primetilo da se teleportuju :)

Kod Baneta mi je disk pa cu bash da probam i obratim paznju na to...

NFS i Grid su arkade, Gran Turismo bi trebao biti nešto više od toga.

Ala ce amerikancici da se pale uz ovo :D

Vec predosecam gomilu klipova po youtubu a sve to uz pubertetlijsku muziku green daya i ostalih "matorci me ne razumeju..." bendica :p

Nazad
Vrh Dno