Šta je novo?

Gran Turismo 5

Nadjoh upravo 350z, itekako je dakle moguce..

[YOUTUBE]XgPfqRG6PjM[/YOUTUBE]

Nemam trougao na volanu. Mislis dok drzim trougao ide u rikverc? Da li je moguce da se jos uvek drze tog arhaicnog sistema, drzanje kocnice ide u rikverc, i davanje gasa u leru ga vadi iz lera.. Vreme je da se malo ozbiljnije pristupi tome, kao i da ima opcija da se ugasi onaj netacni savetnik brzina koji blikce :)

Naravno da nije tako. Jesi nekad vozio GT?

Zar je teze da objasnis kako nego da me svaki put to pitas :) Vozio sam GT4 2, 3 meseca, tada nisam nasao nacin kako to da izvedem. Sto je tesko da naprave ler kao brzinu, dakle ako sam u prvoj i promenim na dole, da ubaci u ler, i ako iz lera promenim na dole da ubaci u rikverc.. kao sve ostale igre? :)

Pa možda zato što tako nije u realnosti?

Ok, kako se u kolima sa sekvencijalnim menjacem ubacuje u ler? :)

Drzanjem kvacila. Gde si ti video H shifter sa `ler` brzinom ? :p

Pritisneš N ili prebaciš ručicu automatskog menjača u N. Ne preko pedalica/tastera.

Dakle DSG menjac, tiptronic i ostali, ne idu u ler kada iz prve downshift-ujes jos jednom? Ne kapiramo se bas najbolje.. ali nebitno, kako se u GT-u ubacuje u ler?

Ne. Idu onako kako sam reko :). A Kako u GT ide u ler, vozim ga godinama, nemam pojma... Znam da sve lepo radi ko na pravoj mašini sa G25, a sa ovim "tronicima", zaboravio...

BTW, nemam trenutno volan pa ne znam :D

neznam ni dal moze ...jedino da imas g25 ;) ali sto bih to radio?

Pa htedoh da probam malo krofnice kako izgledaju, da barem ima dugme za kvacilo ali ni to nisam nasao. Steta sto ne mogu da konfigurisem dugmice za svoj volan, necu imati poglede levo i desno recimo..

E to je vec ozbiljno vreme svaka cast, necu da pretpostavim koliko vremena si utrosio do sad, nisam ja driver da te osudjujem :) Veceras cu voziti nekih sat vremena jer vidim da mogu sigurno srednjih, niskih 37..

pa dobro jesam dosta vremena proveo...ali nisam igrao na silu nego me je vuklo da idem sve brze i brze.covece koliko je dobar gt ...jedna kola jedna staza a mnogo sati zabave :D ;)

pa dobro jesam dosta vremena proveo...ali nisam igrao na silu nego me je vuklo da idem sve brze i brze

Naravno, ne moras meni to da objasnjavas :)

Nego vi sto igrate sa jednim demoom, a drugim nalogom (kao ti sto igras sa UK verzijom, na US nalogu) idete na neku posebnu, vanbracnu tabelu :)
Dakle trebalo bi da igrate verziju koja vam se podudara sa nalogom, zato te nema na ovoj US tabeli.

http://us.gran-turismo.com/us/products/gt5ttc/ranking/?board=1&area=41

Evo je i japanska

http://www.gran-turismo.com/jp/academy/2010/ranking/

e *** nisam znao :smash: pokusacu sutra sa uk accontom bilo bi lepo videti se na tabeli :)
btw. ovaj lik ga je pokidao sa driftom ;)
danas sam posle duzeg igranja demoa probao prologue (z350 tuning)koja je ono sprdarija ...znaci nemoze da se uporedi sa demoom ;)

Poslednja izmena:
Verovatno nije ovde pravo mesto za ovo pitanjce a mozda i jeste???
Posto nigde u Srbiji nisam uspeo da pronadjem Logitech Driving Force GT sta mislite da li se isplati naruciti preko neta iz UK...
Cena je oko 75 funti plus postarina,e sad caka sa carinom,pdv-om i troskovima speditera i slicnim lopovlucima...koliko bi to sve iznelo na kraju,vase procene?
Naravno,ako neko zna neki shop u Srbiji ili neki kanalcic preko kog se moze naruciti jos bolje!
Toliko od mene u ove kasne sate.

Ispalo bi te mozda malo manje od duplo, oko 150 eura. Ja bi ga takodje uzeo tamo negde pred full GT5, a do tada bi valjda trebalo da ga bude u Srbiji.

Verovatno nije ovde pravo mesto za ovo pitanjce a mozda i jeste???
Posto nigde u Srbiji nisam uspeo da pronadjem Logitech Driving Force GT sta mislite da li se isplati naruciti preko neta iz UK...
Cena je oko 75 funti plus postarina,e sad caka sa carinom,pdv-om i troskovima speditera i slicnim lopovlucima...koliko bi to sve iznelo na kraju,vase procene?
Naravno,ako neko zna neki shop u Srbiji ili neki kanalcic preko kog se moze naruciti jos bolje!
Toliko od mene u ove kasne sate.

Ako shalju Royal airmailom shpedicije nema, racunaj carinu oko 30%...

pre neg sto sam ga uzeo, bio sam spreman da dam 150 za njega i nudio par puta ljudima koji su trazili vise. medjutim posle toga (kad sam ga vec uzeo, je li) video sam tri, cetri puta u oglasima za 150.

dobro, mozda je "cesto" prejaka rec, ali otrpilike jednom mesecno se pojavljivao..

Jeste, u to vreme ih je bilo nekoliko, a sad nema ni jedan :d

Vino izgleda povecava koncentraciju za voznju :)

1'37.397

Jedina staza i jedini auto :D.

Jok bre, pa u demou je valjda jedna staza i jedan auto :).

A sto se tice ljubomore, pa na par igara jesam, GT5, MGS 4, KZ2, i to je to. Nije malo.

Poslednja izmena:
jedna staza, jedan auto ali u dva izdanja, običan i tjuniran.

Neki od vas su takvi carevi. za vreme od 1'37.397 covek pita koji auto! Pa sta mislis da li je normalna NEbudzena verzija?? :p

Vrh Dno