Ne bih bas mogao da ga opravdam sebi finansijski u ovom trenutku.
A bre Borise nishta ne razmishljash, pa logichno je da volan koji ima manji otpor bude tishi![]()
kako mislis u ovom trenutku?pa opravdaces ga jer ces voziti gt5 za par meseci.
pa s jedne strane da. ali g27 je tisi od df gt (koji je opet, primetno tisi od g25), a opet g27 ne zaostaje ni u cemu (mislim na ff) u odnosu na g25. sta vise.
Pa nisi slushao shta pishem![]()
Trenutni svetski rekord, pa kupite forice ako vam nije jasno kako se takvo vreme pravi..
[YOUTUBE]kKi8NrB1RRY[/YOUTUBE]
Pa mi svi vozimo ovako, problem je ubosti taj jedan krug a da sve krivine prodjesh savrsheno, i zato to nema nikakvog smisla raditi do u beskonachnost![]()
Pa, problem je ubosti, da, ali mislis da ovaj vozi 1:39 pa onda bum, odjednom ga u*ere 1.35Iako ovo izgleda prosto, ima ovde jako dobrih tehnika, recimo meni nikad nije polazilo za rukom da ovako tecno bacim auto u ovakvim krivinama kao sto je ona pred pocetak ovala, gde svi seku krivinu. Obrati paznju kako ga je lepo bacio u nju i kako na vreme pocinje da daje gas. Tu tehniku nisam nikad uspeo da usavrsim, treba jako dobar osecaj, i da je samo nolifeovanje u pitanju svako ovde bi uspeo da napravi takvo vreme, samo da dugo pokusava, tako ispada po tebi
![]()
Sto se toliko opterecujete tim vremenima ?
Pre svega GT je igra za ljubitelje automobila i cilj je zabava i uzivanje u dobrim automobilima a ne tu sedenje pred monitorom 48 sati dnevno da bi oborio vreme za 5 desetinki.
ko i uvekJel sam pogodio.
vremena po krugovima se smanjuju samo zbog manje mase vozila usled trosenja goriva.
zaboravio si trosenje guma![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari