Šta je novo?

Gran Turismo 5

Nije on ni pomenuo full 1080p i prolog jeste bio 1080p, samo su horizontalni pixeli bili upscale-ovani...
To je poslednja stvar koja me interesuje, brojke na papiru vise ne govore nista i svi znamo kako ce GT izgledati ;)

Ma naravno.. samo zna se sta znaci kad se kaze 1080p, nema potrebe da se frljaju sa time ako znaju sta znaci.
Ako planiraju decembar, onda stvarno mora na TGS-u da bude dosta vise informacija, slika, gameplay-a.. Jako me zanima kako im sada izgleda Ring :)

Borise, ako sam te razumeo, pošto je prolog bio 1440 x 1080, sad petica ne može da bude 1920 x 1080?

Borise, ako sam te razumeo, pošto je prolog bio 1440 x 1080, sad petica ne može da bude 1920 x 1080?

Mislim da je bio 1280x1080.. Ne kazem da ne moze naravno, ali po onom gameplay-u sa Imprezom, grafika izgleda dosta bolje nego Prologue, pa ako su jos uspeli onda i da to sve izguraju u pravih 1080p, 60fps.. da ga je*es :)

Poslednja izmena:
Bem ti zivot :)

corvette-zr1-granturismo-vs-reallife-6.jpg

Edit: ova druga izgleda ipak nije iz igre vec prava slika/render, nisam siguran.

Poslednja izmena:
To su stare slike koriscene za marketing GTPSP-a ali su ocigledno GT5 renderi:

screenshot_219627.jpg

screenshot_219630.jpg

screenshot_219633.jpg

screenshot_219629.jpg

Svidja mi se ova edicija Corvette, inace bas sam se smorio kad sam video da Forza ima Porsche, a GT dobija Ruff-ove, ocu moj narandzasti GT3 RS :(

I da igram sa gamepadom? :) Pa nije to Uncharted :)

Pa ove slike nisu tu da se pokaže kako će GT5 izgledati (neće, jer nema platforme koja trenutno može da tera igru koja tako izgleda), nego kakve modele ima PD. Je l treba da napišem "najbolje" ili je brainwashing do sada počeo da daje rezultate :D?

Poslednja izmena:
Vise puta ponovljena istina na kraju postade istina ;).

Za TGS spremaju neki "major advancment", glasine su da podrzava real-time promenu vremena i vremenskih uslova..

Meni ne, mrzim i pravi auto da vozim po kisi :) Ali recimo Nordschleife u raznim dobima dana, to bi bilo pr0n..

Pa ko da će GT da ima neku simulaciju guma :).

BTW, Borise, misliš Ruf sa Tryal gumama na zaleđenom Ringu :D?

Poslednja izmena:
Pa da. Što je teže, to je realnije :D Vožnja je ipak neka mistična stvar kontrolisana svemirskom radijacijom i sunčevim pegama :D

Gradska voznja nije, ali voznja na limitu na stazi, za to vec treba da budes u srodstvu sa tobom i/ili driverom :D

Secam se da sam citao sta sve KY zeli da ubaci u GT, bas je pomenuo vremenske uslove i naveo jedan primer: trkas se na stazi i od jednom pocinje kisa, odlazis u pit-stop za promenu guma vracas se na stazu i par krugova kasnije kisa staje, izlazi sunce i auto ispred tebe dize vodu kroz koju se probijaju suncevi zraci i taj efekat stvara dugu hehehehehe, lik je car...
U svakom slucaju ne verujem da cemo takav efekav videti u GT5 ali sam siguran da cemo dobiti razlicite vremenske uslove, sto se tice doba dana jos uvek se nista ne zna, cekamo TGS :D

Shta je Tryal ? Mislite Trayal ? :)

Shto se tiche voznje na stazi, jel si ti to probao Borise ? :) RUF sa Trayalkama koji smo vozili u GT4 je nemoguce voziti, i u realnom zivotu bio bio mrtav u prvom krugu. To znachi da bi youtube trebao da bude pun mrtvaka kad ukucash "nordschleife", ljudi tamo redovno idu sa stock automobilima i gumama od 50e :) E sad shto je tebi markica masteru i ostalim pajtosima nejasno koliko je lakshe voziti auto shto je on brzi i "sportskiji", to je druga pricha :) Ti mislish da je pravi sportski auto od 500ks isto shto i Golf budzen na 500ks, zato se i divish Veyronu :)

Poslednja izmena:
To znachi da bi youtube trebao da bude pun mrtvaka kad ukucash "nordschleife", ljudi tamo redovno idu sa stock automobilima i gumama od 50e :)

I voze 60 na sat u proseku :) Da voze kao sto voze u igri bilo bi..

Poslednja izmena:
Jesam, ali mi ostao snimak kod tetke :D ;)

Haha :)

A baci pogled i na ovo, ne moz mu pobegne duplo jachi Porsche, koji je najjachi Evropljanin na stazi :) (slobodno izguglaj EE8 motor :)).

Haha, pogledaj TTa pred ciljni pravac, kladim se da imash visoko poshtovanje prema njemu (ko ovi na NK prema Polo GTI i Fitji Abarth :d).

btw, evo ti ovde jedan moj krug, premotaj na 3:08 :) Jes da je chamac, al vidi kako je udoban :)

Poslednja izmena:
Haha, gazenje, nema sta :D Fizika na amater? :D

Fizika na markica master :d

Pa ovo je kids nordschleife :)

Sledece godine idemo, pa ce biti klipova :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno