Kad gledam replay stvarno izgleda zastrusujuce realno trenutnotako da sto se toga tice ne znam koliko jos to moze realnije, modeli automobila su skoro savrseni, dakle ono, da ti nekad treba par trenutaka dok provalis da li je iz igre.. voleo bih da znam konacno da li se grafika poboljsa u replay-u i sta se poboljsa, ili je to samo u photo modu?
Evo recimo na ovom snimku gameplay grafika izgleda bruka, cini mi se znacajno bolje od Prologue-a, jer me nije Prologue toliko odusevio kad sam igrao, ali ovo mi sad izgleda dosta bolje.. refleksije na automobilima i modeli izgledaju isto ko na replay-u, na trenutak se vidi Gallardo u snimku, stvarno mi ne izgleda nista losije nego na replay-evima i na ovim shotovima koji navodno ne predstavljaju gameplay grafiku..
Inace potvrdjeno je prevrtanje.. damage za sva kola, ali samo za trkacka full damage, a za ostala guljenje farbe i ostalo..
[YOUTUBE]bzlQ8-7tmic[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]bRRBRVHSpnE[/YOUTUBE]
Pa ne dozvoljavaju im proizvodjachi vishe na obichnim automobilima, samo ne-stock mogu da unishtavaju koliko hoce, zato nije bilo damagea sve ove godine...
damage za sva kola, ali samo za trkacka full damage, a za ostala guljenje farbe i ostalo..
Zasto onda dozvoljavaju Turnu 10?
Full damage bi značilo da se skuca sa 150 u zid i da ostane tu na mestu, a ne da posle 5 sekundi opet ide 150
Da... Medjutim, moram priznati da meni bas i ne znaci toliko. Ne svidja mi se ideja da unistavam lepe i skupe automobile, cak ni u igri. Posle udesa resetujem trku, necu da vozim zguzvanu limenu kantu, cak i ako su ostecenja kozmeticka. Sudari se ekstremno retko desavaju u stvarnom zivotu pa treba teziti odgovornoj voznji i u igri. A ako je vec sama voznja uradjena savrseno, zar je toliki turnoff sto ne postoji detaljan model ostecenja?
Zasto onda dozvoljavaju Turnu 10?
Pa jel si nekad video damage u Forzi ? Isto nema veze sa zivotom, sa 200 se zakucash direktno u zid i ogulish farbu
Pa zashto u Burnoutu i slichnim igrama automobili nemaju licence.
Lako se moze zamisliti da ljudi namerno izazivaju sudare da bi gledali spektakularni slowmotion, a proizvodjaci to (iz nekog razloga) ne zele.
Po recima tvoraca Burnouta, kada sam slusao intervju za Paradise, to je zato sto su od unistavanja automobila napravili bitan element igre i sudarima su posvetili posebnu paznju. Lako se moze zamisliti da ljudi namerno izazivaju sudare da bi gledali spektakularni slowmotion, a proizvodjaci to (iz nekog razloga) ne zele.
lol... kakve veze ima licenca sa damage, pa to je video igra. o boze...
lol... kakve veze ima licenca sa damage, pa to je video igra. o boze...
eno i shift sa stock automobilma
A koje bi posledice (ozbiljnije) trebale da budu od klizanja po ogradi?Dzabe da razglabamo po ovim snimcima, ima jos 6 meseci do izlaska igre..
Pa makar da ispeglaš vrata, a pri onakvoj brzini od 100+ km/h bi te i pofino bacilo. Probaj s pravim autom, pa vidi. :d
Malo drugačiji Ferrari 458 tribute video
http://www.youtube.com/watch?v=wOd6o9Fv8TM&fmt=35
A bolje da nema nikako oštećenja, nego da ga zaleti 120KM/h direktno u zid i ogrebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari