Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma daaaaaaj e sada mi je bukvalno pao izbor samo na MGS4 a za jednu igru, da menjam konzole ne pada mi na pamet. Ostali jos KZ2 i GOW3....i sta onda?

O cemu vi pricate?
Gran Turismo 5: Prologue sije bilo sta sto ce Xbox 360 ikada imati, a svakim updateom dobija sve vise staza, automobila, a uskori i damage model.
A sta Xbox ima u segmentu simulacija voznji?
Forzu i PGR?Jedini problem je sto ni prva ni druga igra nisu simulacije.:D
lol

Poslednja izmena:
Oni verovatno ne znaju sta znaci update novih staza, automobila, takmicenja i damage-a... :smash:
Ovaj "demo" ima vise automobila nego vecina drugih full igara...
Nemaju potrebe da zure, jer su najbolji u svemu, a update ce stizati jedan po jedan, cisto da nam ne dosadi :)

Oni verovatno ne znaju sta znaci update novih staza, automobila, takmicenja i damage-a... :smash:

Bolje da ne pocinjemo tu pricu, ponovo. Veruj mi.

I ja smatram da ce GT5 biti extremno dobra voznja kad izadje. Dotle, deluje mi malo .....ski (popuniti po volji) da dam 500e za konzolu i jos 30-40 za demo i jos 1000 za TV A osim GT5 nemam nijedan drugi razlog zasto bi kupovao tu konzolu.

Poenta je da ce za pare koliko sada kosta samo konzola, moci da se nabavi i konzola i igra i sva ostala dodatna oprema za vrhunsko igranje, kada bude izasla 2010. Dotle, mi ne treba.

I ja smatram da ce GT5 biti extremno dobra voznja kad izadje. Dotle, deluje mi malo .....ski (popuniti po volji) da dam 500e za konzolu i jos 30-40 za demo i jos 1000 za TV A osim GT5 nemam nijedan drugi razlog zasto bi kupovao tu konzolu.

Poenta je da ce za pare koliko sada kosta samo konzola, moci da se nabavi i konzola i igra i sva ostala dodatna oprema za vrhunsko igranje, kada bude izasla 2010. Dotle, mi ne treba.

Cisto sumnjam da ce uspeti da udovolji mojim i tvojim apetitima, mada daleko je 2010-a, necu nikako moci da zatvorim oci na jos bolji Nordschleife od GT4 ili na Top Gear test stazu :) ali samo pod uslovom da im fizika bude na prvom mestu, sto cisto sumnjam da jeste na osnovu svih GT5p filmica koje sam video do sad. Jos uvek nema prevrtanja, moraju promeniti zvuk skripe guma, moraju perfektno odraditi online igranje, sto mi je na drugom mestu po prioritetu. Nadam se samo da nije odlozeno samo zbog ogromnog broja staza i automobila, vec da ce im i "fizicari" nesto raditi do tad...

Sta da ti kazem, sacekaj da se pojavi na nekoj drugoj platformi ili sacekaj full a ja cu do tada da uzivam u svakom trenutku provedenim sa njim :D
I meni je razlog kupovine bio upravo GT ali isto tako volim i pregrst drugih naslova.
Nisam zazalio ni jednog trenutka oko kupovine vec uzivam u svakome, ps3 je sada tu i bice narednih nekoliko godina a da izdvojim 50e za jedan kvalitetni naslov koji cu igrati nekoliko meseci, nije mi tesko :)
Odlazimo u off, postoji tema u kojoj moze da se pise o kupovini konzole...

tek sam instalirao gt5, i kada ga startujem trazi mi da se update-uje....krene da skida update i onda pukne, fail to download(tako nesto)....e sada, kada sufujem, radi ok (evo sada pisem sa konzole), + kada hocu da skinem nesto sa neta, i to sljaka, ali update nece da skine.....da li postoji nacin da update skinem van konzole i da ga onda instaliam???

tek sam instalirao gt5, i kada ga startujem trazi mi da se update-uje....krene da skida update i onda pukne, fail to download(tako nesto)....e sada, kada sufujem, radi ok (evo sada pisem sa konzole), + kada hocu da skinem nesto sa neta, i to sljaka, ali update nece da skine.....da li postoji nacin da update skinem van konzole i da ga onda instaliam???
Moras da update-ujes sa konzole, i meni je pucalo par puta ali pazi, svaki put nastavlja da skida iako pise da krece od 0% (primetices koliko se brze povecava svaki sledeci put kada probas). Znaci kada ti pukne stavi ponovo da update-uje jer nastavlja gde je stao... :wave:

Da, mora da se skida iz nekoliko pokushaja, on svaki put nastavlja, ja sam tako skidao i za jap i EU verziju.

Btw, Ranko, pre neki dan mi Ragnarok "zadao temu" za voznju, pa sam napravio neko vreme, ajde vidi da li imash bolje. GT-R R35 stock, Suzuka, sve pomoci iskljuchene, S3 gume (moracesh da vozish single race :)), moje vreme je 2:15.46. Aj da razbijemo monotoniju ;)

Poslednja izmena:
Ajd vazi samo sto mislim da nije fora da vozis sa kompjuterom jer moze da ti pomaze oko firunga...
Videcu sta mogu da uradim...

Ajd vazi samo sto mislim da nije fora da vozis sa kompjuterom jer moze da ti pomaze oko firunga...
Videcu sta mogu da uradim...

Ma ja sam stavio AI na 1, pa su vozili kapucino i neke male kombije, sve sam ih pretekao posle prve krivine, a posle su mi samo smetali, smorio sam se posle 5-6 krugova, ovo je jedini krug gde nisam napravio neku glupost i izgubio vreme :)

Poslednja izmena:
2:14.876 :D

Uspeo u petom krugu, GT-R je suvise lak za voznju, sa iskljucenim pomagalima retko kada prokliza :)
Dajte neki izazov (hocu da se nerviram, ovo sam skinuo isuvise lako :p) ili ako hocete da nastavimo da se takmicimo ali pod uslovom da mi skinete vreme :)

Pa i nije bio neki izazov :)

Ajde ako ti je GTR lak, GT1 na Suzuki, S2 gume, da moze da se vozi time trial :)

Poslednja izmena:
Odusevio sam se sto moj stari volan (Logitech Wingman FF) radi na PS3, ali me nervira sto ne postoji kalibracija za njega......ne mogu da ga centriram....no u svakom slucaju je bolje nego sa gamepad-om

16c8206261.jpg

16c8206262.jpg

16c8206265.jpg
evo i ja da se pohvalim

Svaka cast, samo, dosta je slabija konkurencija na standardnoj fizici, probaj sada da vozis na professional i da vidis koje ces najbolje vreme imati...
Ako budem imao vremena probacu i ja :)

Svaka cast, samo, dosta je slabija konkurencija na standardnoj fizici, probaj sada da vozis na professional i da vidis koje ces najbolje vreme imati...
Ako budem imao vremena probacu i ja :)
ee doda cu te u prijatelje!!sutra izlazi up date pa ce mo moci da se zezamo .jel vazi?:banana:

Nego zna li neko ko je ACA_GT_SERBIA, juce sam imao odlican fajt sa njime?

Haha, imao sam i ja pre jedno 15 dana :) Ne znam ko je to.

Svaki turbo se sad chuje bolje, dodali su mu zvuk blowoff valve-a. Probaj S2000, pa ne moram da vozim ni trku ni vreme, samo da uzivam u ponashanju automobila i zvuku ;)

Au, na ovom snimku je zvuk totalno unishten, kao da nije iz prologa :)

Poslednja izmena:
Ja evo da se pohvalim da imam GT5 i da sam ga (tek danas :wall:) probao. Naime, imam igru vec oko dve nedelje i jos je nisam probao ni instalirao sve do malopre (za sve je kriv MGS4 :smash:). Igra mi se jako svidja, fenomenalna je. Svidja mi se i nacin upravljanja sa dzojpedom (nemam volan), odmah sam se navikao. Sta reci jos, osim, kad se navezbam malo, krecem sa multiplayerom, pa da opalimo zajedno :D
Ako hocete, mozemo se dogovoriti ovde na forumu.
Pozz za sve GT5 igrace! :)

Nema dogovaranja u MPu, josh uvek...

Nema dogovaranja u MPu, josh uvek...

Yep istina je da nema,ali postoji jedna i to dobra sansa da ukoliko se dogovorimo da vozimo jednu te istu stazu u donedogled...postoji itekako velika sansa da se "susretnemo" po nekoliko puta.

Sve sto treba unapred da se zna jeste koja klasa,pravila,tuneup yes/no....etc. & od koliko sati!

Fige xrossed!

Ukoliko ste za jedan takav experimentalni pokusaj,zivnite me preko ovog foruma.

Imam jedno pitanje:
Kako ovo moze da se igra u 2 igraca na jednom PS3, imam japansku verziju pa ne mogu tacno da nadjem po opcijama...
A inace imam Logitech Force GT volan i standardni sixaxis kontroler, koji je sada na poziciji 2 jer je volan na 1.

Mislim da japansko izdanje nema podrzan split screen ali nisam siguran.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno