Expressionism
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.11.2007
- Poena
- 319
Ma daaaaaaj e sada mi je bukvalno pao izbor samo na MGS4 a za jednu igru, da menjam konzole ne pada mi na pamet. Ostali jos KZ2 i GOW3....i sta onda?
Oni verovatno ne znaju sta znaci update novih staza, automobila, takmicenja i damage-a... :smash:
Bolje da ne pocinjemo tu pricu, ponovo. Veruj mi.
I ja smatram da ce GT5 biti extremno dobra voznja kad izadje. Dotle, deluje mi malo .....ski (popuniti po volji) da dam 500e za konzolu i jos 30-40 za demo i jos 1000 za TV A osim GT5 nemam nijedan drugi razlog zasto bi kupovao tu konzolu.
Poenta je da ce za pare koliko sada kosta samo konzola, moci da se nabavi i konzola i igra i sva ostala dodatna oprema za vrhunsko igranje, kada bude izasla 2010. Dotle, mi ne treba.
Sta da ti kazem, sacekaj da se pojavi na nekoj drugoj platformi ili sacekaj full a ja cu do tada da uzivam u svakom trenutku provedenim sa njimBolje da ne pocinjemo tu pricu, ponovo. Veruj mi.
I ja smatram da ce GT5 biti extremno dobra voznja kad izadje. Dotle, deluje mi malo .....ski (popuniti po volji) da dam 500e za konzolu i jos 30-40 za demo i jos 1000 za TV A osim GT5 nemam nijedan drugi razlog zasto bi kupovao tu konzolu.
Poenta je da ce za pare koliko sada kosta samo konzola, moci da se nabavi i konzola i igra i sva ostala dodatna oprema za vrhunsko igranje, kada bude izasla 2010. Dotle, mi ne treba.
Moras da update-ujes sa konzole, i meni je pucalo par puta ali pazi, svaki put nastavlja da skida iako pise da krece od 0% (primetices koliko se brze povecava svaki sledeci put kada probas). Znaci kada ti pukne stavi ponovo da update-uje jer nastavlja gde je stao... :wave:tek sam instalirao gt5, i kada ga startujem trazi mi da se update-uje....krene da skida update i onda pukne, fail to download(tako nesto)....e sada, kada sufujem, radi ok (evo sada pisem sa konzole), + kada hocu da skinem nesto sa neta, i to sljaka, ali update nece da skine.....da li postoji nacin da update skinem van konzole i da ga onda instaliam???
Ajd vazi samo sto mislim da nije fora da vozis sa kompjuterom jer moze da ti pomaze oko firunga...
Videcu sta mogu da uradim...
ee doda cu te u prijatelje!!sutra izlazi up date pa ce mo moci da se zezamo .jel vazi?:banana:Svaka cast, samo, dosta je slabija konkurencija na standardnoj fizici, probaj sada da vozis na professional i da vidis koje ces najbolje vreme imati...
Ako budem imao vremena probacu i ja![]()
Nema dogovaranja u MPu, josh uvek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari