Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha, koji si frik :) Ja nisam hteo da je kupujem, radije sam te pare potroshio na 10 automobila :) Sad mi fali josh milion da kupim sve potrebne automobile pa cu da krenem za F1. Treba 4 sata "rada", racunao ;)

Ajde okachi neki filmic ako imash kameru ili TV kartu ili josh bolje, snimi zvuk, ali direktno, josh nigde nema kvalitetno snimljen zvuk F1.

Poslednja izmena:
Za ove uvodne trke u B klasi Micubiši Lanser je keva. Bar za mene, kako meni leži taj auto...

Da li sam ja jedini kome je volan na svim tipovima automobila sa desne strane?

Sa desne strane su svi koji su i u stvarnosti sa desne, nije to samo kod tebe :) Obrati paznju da amerikanci nisu, ferrari nije :) I meni je to bio problem, davno, ali mi sada chudno kada vidim sa leve :)

Igrao sam jedno sat vremena, presao pola B klase. Nadam se da je A i S klasa mnogo teža, da će trebati više vremena i truda
Šta donosi update i odakle se skida?

Upravo sam kupio F40 i sad više nemam obaveze za kupovinu, mogu da bacam lovu gde hoću:D šta valja kupiti sledeće, pogotovo za S klasu pola mi stoji nepređeno? mada sumnjam da ću je preći mnogo su teške staze...

Jel prešao neko sve klase ali da ima kompletno zlato? deluje mi malo teže:d

^ Kupi Mine's Skyline R34, isti je kao pravi ! Ja sad radim za S2000 GT1, bash me to zanima kako su napravili, mada sam se za sve automobile do sada iznenadio pozitivno, nisam ochekivao takvu posvecenost svakom modelu pojedinachno, kako fizichki, tako i zvuchno.

Upravo završih treći u jednoj online trci:banana:.

Jel sa ovim SPEC II patch-om na kraju moguće voziti prijateljske trke ili nije? Može li neko da potvrdi? Ja baš i ne mogu da nađem, evo vozio bih sa Aliasom:D upravo

Poslednja izmena:
Moze samo 2 igraca split screen, s ljudima s friends liste online ne moze za sad, rekli su da ce moci sa sledecom zakrpom.

Poslednja izmena:
Ne kapiram shto smaraju, kao da je lobby i matchmaking neshto novo, chemu je uopshte sluzio ovaj spec II patch :) Tako naprave savrshenu igru, a onda totalno u*ebu sa nechim sto samo treba da iskopiraju od drugih.

Zapeo sam na jednoj trci u B klasi, na kojoj moze da se koristi samo jedan hondin model, mislim daje integra, ima samo jedan krug... Ne mogu ispod šeste pozicije... Zbog toga ne mogu da pređem na A!!!!!!!

Čitaj šta sam već napisao nekoliko postova iza. Prvu krivinu ili prvu krivinu gde obilaziš (leva krivina), idi široko, spolja, ne usko... Vozio sam tu krivinu usko i na kraju sve bio 4-6, iz prvog puta kada sam prošao široko bio sam treći :)...

^ Kupi Mine's Skyline R34, isti je kao pravi ! Ja sad radim za S2000 GT1, bash me to zanima kako su napravili, mada sam se za sve automobile do sada iznenadio pozitivno, nisam ochekivao takvu posvecenost svakom modelu pojedinachno, kako fizichki, tako i zvuchno.
Ma uzoh i njega, on je obavezan za jednu trku, nego ima li nešto dobro što ne mora da se uzme a može da posluži? strašna su staze u S klasi...

Zapeo sam na jednoj trci u B klasi, na kojoj moze da se koristi samo jedan hondin model, mislim daje integra, ima samo jedan krug... Ne mogu ispod šeste pozicije... Zbog toga ne mogu da pređem na A!!!!!!!
Ja se baš večeras mučio na toj trci da popravim rezultat, to je ona trka sa preticanjem? bolje od 3. mesta nisam mogao nikako i to mora da se vozi bez greške, ni joypad ni volan ne pomažu u mom slučaju...ako neko tu uspe da osvoji zlato ili srebro neka javi kako treba:D

Presao sam!!!
Imam oko 100 000 kredita i treba mi neki brz auto? Koji je najbolji za te pare?

Poslednja izmena:
http://www.youtube.com/watch?v=L023Gxp4pWM

Svaka krivina se prelazi kao u stvarnosti...

28rmt0h.jpg

Kako su skinuli stazu i sam feeling voznje! Svaka im cast! :zgran:

^ Grafika na real life stazi i nije neshto :D, nema svetlecih reklama, zepelina i kazina :)

Ma uzoh i njega, on je obavezan za jednu trku, nego ima li nešto dobro što ne mora da se uzme a može da posluži? strašna su staze u S klasi...

Ja otkad sam uzeo Mine's-a, nishta drugo ne vozim :) Za 100k imash Elise Tuned recimo, samo je "tricky" u krivinama ako vozish sve off i pro fiziku, ali zato razbija jer je mnogo lak.

Inache, kupio sam sinoc S2000 GT1 Turbo, i ne mogu da verujem kako je skinuta. Pravi osecaj iz S2000 (vozio), samo ima torka na kilo :) Koshta 250k i vredi svaki "dinar" :)

Presao sam!!!
Imam oko 100 000 kredita i treba mi neki brz auto? Koji je najbolji za te pare?

Za te pare lotus elise tuned.

Svaka krivina se prelazi kao u stvarnosti...

To je tako bilo sa svim real life stazama josh u GT4 :)

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno