Kraken
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 649
Da pojasnim... Konzolu sam kupio u G...s-u i samim tim dobio karticu sa 7% popusta na sve što kupim kod njih. Ako post liči na reklamu, molim moderatore da obrišu
Hvala na objasnjenju
Da pojasnim... Konzolu sam kupio u G...s-u i samim tim dobio karticu sa 7% popusta na sve što kupim kod njih. Ako post liči na reklamu, molim moderatore da obrišu
Drajver jel se sa ovim save-om otkljucavaju sve klase, ukljucujuci i A?
poz
Moze samo 2 igraca split screen, s ljudima s friends liste online ne moze za sad, rekli su da ce moci sa sledecom zakrpom.
Ma uzoh i njega, on je obavezan za jednu trku, nego ima li nešto dobro što ne mora da se uzme a može da posluži? strašna su staze u S klasi...^ Kupi Mine's Skyline R34, isti je kao pravi ! Ja sad radim za S2000 GT1, bash me to zanima kako su napravili, mada sam se za sve automobile do sada iznenadio pozitivno, nisam ochekivao takvu posvecenost svakom modelu pojedinachno, kako fizichki, tako i zvuchno.
Ja se baš večeras mučio na toj trci da popravim rezultat, to je ona trka sa preticanjem? bolje od 3. mesta nisam mogao nikako i to mora da se vozi bez greške, ni joypad ni volan ne pomažu u mom slučaju...ako neko tu uspe da osvoji zlato ili srebro neka javi kako trebaZapeo sam na jednoj trci u B klasi, na kojoj moze da se koristi samo jedan hondin model, mislim daje integra, ima samo jedan krug... Ne mogu ispod šeste pozicije... Zbog toga ne mogu da pređem na A!!!!!!!
Ma uzoh i njega, on je obavezan za jednu trku, nego ima li nešto dobro što ne mora da se uzme a može da posluži? strašna su staze u S klasi...
Presao sam!!!
Imam oko 100 000 kredita i treba mi neki brz auto? Koji je najbolji za te pare?
Svaka krivina se prelazi kao u stvarnosti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari