sasamikulic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.04.2008
- Poena
- 319
wow
Mora da su ga Italijani kupovali ko ludi zbog Ferrari-a :dKako je GT5 tako puno otisao u Evropu?
Kako je GT5 tako puno otisao u Evropu?
Kako je GT5 tako puno otisao u Evropu?
Ma da montiraju rakete u podvesnike ispod spojlera a desno od cajgera specijalnu konzolu sa prekidacima i lcd-om sa nishanom i ostalim parametrima o meti (citaj drugim autima).Pa rakoh puno puta, da ima shmajser na krovu i da mozesh da gazish peshake (shta ima veze shto ih nema na pravoj stazi, izmislicemo ih), igra bi otishla u minimum duplo vishe kopija, i uopshte se ne zezam.
Da nema tih retarda, na svetu ne bi postojalo pola krsh robe bilo koje vrste.
Tu mislim na prljanje guma, gubitak gripa zbog prljanja, grejanje guma, pucanje, stvaranje flat i hot spot-ova (zbog naglog kocenja, ili kocenja sa blokiranim tockovima), a i necete naci komplikovanu fiziku guma i ogibljenja jer im ocigledno to nije cilj da naprave, iako imaju i previse novca i osoblja.
To je moje iskustvo iz GT4, a po filmicima i komentarima ljudi (ljubitelja simulacija) to je jos uvek izgleda vrlo slicno i u GT5p...
Koji auto za Japanese Championship Series? Imam Imprezu WRX STI Type RA 05 ali veoma tesko to ide sa njim..
Borise, a da dodjesh na karting jednom pa da pokazesh to svoje znanje o automobilima i da imash pravo da prichash o realnoj simulaciji ?
Ljudi, moze li se ikako namjestiti da recimo dva covjeka prelaze GT5: Prologue?
Ili samo jedan save fajl ima ili mogu nekako da snimim na 2-3 mjesta?
Napravi vise user-a na PS3 pa kad ti igras loguj se na svoj, kad ti igra ortak nek se loguje na svoj itd...
Vuno jedna, odrao bi te naravno :d
Post nikako nije bio flejmerski, post je bio opis GT fransize iz mog ugla i iskustva, dakle to nije dozvoljeno?
Ako ima neko dobru volju da knjizicu iz igrice skenira ili je vec ima skeniranu u bilo kom obliku neka posalje na:
[email protected].
Kupio sam igricu od coveka ali je izgubio knjizicu a ja volim da je sve kompletno, pa eto...
Postenom nalazacu se unapred zahvaljujem...
Preoptereceni serveri. Probaj jos nekoliko puta, ja sam uspeo iz nekog 8.
E hvala na info, ponovo cu veceras da probam, ah da primetio sam da mi nesto javlja - tipa sat mi nije podesen kako treba (kada radim update). No nije bitno. Druga stvar, video sam razne predloge za volane sa extra ciframa i sl. Najprostije, koji najjeftiniji volan uzeti da radi pod PS3. Video sam neke Logitech za 2-3k dinara ali stoji oznaka da su za PC, moze li tako nesto da radi na PS3, ne daje mi se vise od 2-4k dinara. Ne interesuje me menjac, samo volan i papucice, zategnuti za sto i terati. Stavljam navodike na "NAJJEFTINIJI" da mi ne dajete misljenja kako je najbolji onaj od 5,8 i 10k dinara. Znam to...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari