Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je konami dao PES za pc mozda dodje i GT :).

Question: Is there a chance that Gran Turismo appears on another platform?

Kazunori Yamauchi: It is very very improbable that GT on another console comes out. Perhaps but it comes on the PC. Particularly at the Chinese market we could promote so the spreading.

Skroz nerazumljivo receno. Verovatno nista od toga...

P.S. Au sada vidim da je to online translator preveo :)

Poslednja izmena:
Konami nije u sony-jevom vlasnistvu, dok je polyphoni 100% sony-jev. Dakle od toga nema nista nikada, makar jamaguci dao glavu za to ;)

Uopšte ne vidim ni zrno zdravog razuma u takvom potezu.

Ma nije samo sto je PD sonijev, vec ce sony da da sve pare ovog sveta da ostanu ekskluzivni, to je bre igra koja je svakoj generacija Playstationa donela najvece pare.

A drugo, setite se koliko je bilo takvih prevedenih intervjua sa Kojimom gde se moglo 100% pomisliti kako ce MGS4 biti multiplatform :) Mora se malo iskoristiti medijska paznja jer prologue izlazi u USA za koji dan ;)

GT5 moze na drugu konzolu ako sony napravi drugu konzolu.

Izasao opis sa GT5P na gameprou. Najinteresantniji deo>

The graphics in GT5: Prologue are even better than Crysis. Race replays showcase moments of photo realism you can't find in any other game. Again, not even Crysis. The visuals are so crisp, blades of grass can be seen swaying in the wake of nearby wind currents caused by the speeding cars. The HDR lighting will remind you of Half-Life 2 as you exit a dark tunnel only to be momentarily blinded by the burning sunlight. We did notice, however, a difference between the visible jaggies between 720p and 1080p resolutions. This is due to the finite detail of geometry used to model every curve and crevice of the cars. Therefore, the best experience is on a 1080p television. We recommend a Sony Bravia or Grand Wega for maximum color vibrancy and sharp definition.

4.75/5

http://www.gamepro.com/sony/ps3/games/reviews/177310.shtml

Izasao neki update...
sad skidam

Koga bre, da izvinete, zabole za 100 igrani Crysis. Ima ljubitelja automobila koji bi igrali GT5 sve i da ima grafiku kao GT1.

Rasta, ovaj update se čekao za lansiranje USA verzije. Evo i ja skidam, ali nemam pojma šta donosi. I ne nervirajte se za pucanje downloada, nastavlja se. Možda ne u potpunosti da se nastavlja, ali se nastavlja... Proverio sam kada sam 10 sati skidao spec II update za japansku verziju :)...

pa sad je na nekih 50%.... nadam se da ce da izdrzi pa cemo da vidimo sta donosi

evo ga:
Online play
- The award of race credits are now allocated at a fixed rate regardless of the number of race participants.
- The High Speed Ring course diagram has been fixed.
- Some online ID's were appearing in grey in the entry list, this has been amended.
- Some online opponents appeared to "blur", this has been amended.

Rankings
- Country and area information now appears next to the online ID in the ranking boards.
- Unusually high scores had been recorded in some Drift Trials, this has been rectified.
- When Drift Trial replays were saved, occasionally these appeared in the "Load as Ghost" option of Time Trials.
This has now been rectified.

Performance Points (PP)
- The method of calculating Performance Points has been revised, to balance vehicles in events with PP upper limits.

Miscellaneous
- LCD display has been added in the F2007 interior view.
- Some interiors and exteriors of some vehicle models have been revised.
- On occasion the Quick Tune gear ratio became impossible to reset in some cars, this has been amended.
- The manual has been updated.

Caution
- The button assignments will be reset when the update is applied.
- In line with the application of the update, all ranking data will also be reset.

Što se tiče Crysisa bezveze je da se raspravljam sa vama:wave:.

Update Prologa može uspešno da se nastavlja kao što Bane reče, to mogu da potvrdim. Tako je i meni prvi onaj update

Shta bi, jel probao neko sa online sa novim updateom ?

Sistem online je ostao isti - još uvek nema privatnih soba i ima budala koje guraju i udaraju, ali čini se sve manje (umorili se ljudi)... Samo što najjače trke sada dozvoljavaju 700 performance poena. Bitnije od toga jeste da je poentiranje ispravljeno i dva Elisea više nisu najbolja za vožnju (fala bogu na tome). Trenutno se vozi veći broj automobila - GT le mans, Amuse S2000 gt1, tuned Evo i tako dalje... da li zato što su svi lepo izbalansirani što se poena tiče ili zato što još nije provaljen "najbolji" auto (kao što je pre updatea bio elise)... videćemo :)...

Koliko je veliki update?

I da napomenem da izgleda da su uradili nešto povodom (pucanja) downloada. Obzirom da download evropskog updatea nije pukao ni jednom, a japanskog samo jednom.

...
Miscellaneous
- LCD display has been added in the F2007 interior view.
...
116mduf.jpg

;)

Ima li sanse da sredim time & date citao sam o tome ranije da ste pisali, vreme mi ide 1 sat ranije a datum pokazuje 4 april sto ne znam kako je moguce :D

Pa namestiš u opcijama u PS3 da se sat automatski podešava preko interneta, a 4 april nije datum nego je to april, 4. mesec u godini:D

Ja skinuo update još prekjuče, i isto mi je pucao kao i prvi put...
Čini mi se da su automobili za dlaku brži, prave se malo bolji rezultati otprilike za 0,5-1 sec. to sam primetio na onim stazama gde jurim pare. Svi rezultati u klasifikacijama su vam obrisani, znači džabe ste krečili:D ali je sad izgleda sve spojeno, vide se rezultati i od Japanaca i od Amera...

Malo je neozbiljno sa njihove strane sto se ista gubi online kada skinete neki patch. :/

Jel se to meni čini ili je ovde sve resetovano? Sva podešenja su na defaultu ako sam dobro primetio. Uđoh u trku kad ono uključene neke pomoći, nisam ni obratio pažnju. Inače, i meni se zaista, ma koliko to glupo zvučalo, čini da je sada lakše:). Iz prve pređoh onu drugu japansku trku. Ostao mi još samo Ferari u A klasi,).

Taman kupih Amuse od 200k kad ono saberem da mi je za još dvoje kola koja su neophodna za prelazak S klase potrebno još 600.000:S:. Uff, koliko vožnje će mi biti potrebno:D.

Može li mala pomoć ko zna? Ako je to uopšte moguće, mislim pomoći... Ostade mi jedna trka. U S klasi naravno. Ona sa Ferarijem F40 '92. Nema šanse da je pređem. Auto je glup do jaja. Kontam da treba na prve tri krivine da imam zapaženo mesto ali lupa mi penale kako stigne:mad:.

Ti josh uvek prelazish ? :) Skini bre save pa vozi ko chovek :)

Samo ta trka mi je ostala:(

Gran Turismo Tops 50 Million

Gran Turismo Tops 50 Million

New milestone for the world's biggest racing series.

May 9, 2008 - Sony announced today a major milestone for Polyphony Digital's banner racing series, Gran Turismo. The series has, as of May 9, crossed the 50 million shipment mark worldwide.

This figure includes shipments for seven titles, going back to the PlayStation original and continuing on to Gran Turismo 5 Prologue. Here's a game-by-game and region-by-region look.

Gran Turismo (PlayStation)
Total: 10.85 million
North America: 3.99 million
Europe: 4.30 million
Japan: 2.55 million
Asia: 100,000

Gran Turismo 2 (PlayStation)
Total: 9.37 million
North America: 3.96 million
Europe: 3.68 million
Japan: 1.71 million
Asia: 200,000

Gran Turismo 3 A-spec (PS2)
Total: 14.89 million
North America: 7.14 million
Europe: 5.85 million
Japan: 1.89 million
Asia: 100,000

Gran Turismo Concept 2001 Tokyo (PS2)
Total: 1.56 million
North America: N/A
Europe: 1.00 million
Japan: 430,000
Asia: 130,000

Gran Turismo 4 Prologue (PS2)
Total: 1.36 million
North America: N/A
Europe: 410,000
Japan: 790,000
Asia: 160,000

Gran Turismo 4 (PS2)
Total: 10.06 million
North America: 2.90 million
Europe: 5.77 million
Japan: 1.24 million
Asia: 150,000

Gran Turismo 5 Prologue (PS3)
Total: 2.23 million
North America: 550,000
Europe: 1.38 million
Japan: 270,000
Asia: 30,000

The figures for GT5 Prologue include both the retail and downloadable versions of the game. The figure for Gran Turismo Concept 2001 Tokyo includes all the variations on the game.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno