Šta je novo?

Gran Turismo 4?

Stigao sam do 35% igre, završio sam kompletan beginner i professional takmičenja, posle toga se 'ladno dobija animacija za kraj igre 🙂 Sada mi ostaje samo smaranje sa endurance trkama (par sam dobio preko B-speca) i glupava reli takmičenja. Upravo pokušavam da osvojim S licencu, testovi nisu toliko teški koliko su dosadni.

zaboravio si na po nekoliko takmichenja kod svakog od proizvodjacha i one ostale na mapi, sad ne znam napamet koji su, ali ih ima mnogo vishe od begginer i professional, ja to nisam ni pocheo da igram, a imam oko 20%...

Poslednja izmena:
Ja sam zavrsio Begginer mode, i nisu mi nista dali, stekare jedne... a dobijem auto od 250.000 kad pobedim 2 kruga u Parisu na Easy! :d
Ja sam na nekih 10% igre, mrzi me da igram one Rally(sljunak, sneg) staze, nekako mi se ne uklapa u ovu igru, bas ih nekako na silu odradjujem, takodje jos nemam IA licencu, to treba da zavrsim.. nesto sam osvojio u Proffesional... poneku po proizvodjacima... Nisam sad nesto u fazonu da brzo sabijam igru, vozim Nurburgring po ceo dan 😀 , uzivam, nisam opterecen procentima...

P.S. Driver aj napravi neki link za onaj M3 filmic sto sam ti poslao... da se i drugi dive mojoj voznji.... :smoke:

Ma ne vidi se nishta na onom filmicu

driver je napisao(la):
Ma ne vidi se nishta na onom filmicu

De se ne vidi, ako znas stazu, provaljuje se... *** 8 min na 5.4 mega :d

driver je napisao(la):
zaboravio si na po nekoliko takmichenja kod svakog od proizvodjacha i one ostale na mapi, sad ne znam napamet koji su, ali ih ima mnogo vishe od begginer i professional, ja to nisam ni pocheo da igram, a imam oko 20%...

Ma i to mi spada u glupava takmičenja 🙂 Igram i njih pomalo. Nego, da nisi slučajno igrao Peugeot 206 cup? Uzeh najjači 206 RC, nabudžim ga do daske (sve osim turbo-a), i opet ne mogu nikoga da stignem! Kasnije kupim Peugeot 206 WRC i uspevam da pobedim, ali sam brži od ostalih tek za sekundu-dve po krugu. A za svaku pobedu sam dobijao po 125 poena! Sve mi to miriše na bagčinu. Bitno da sam to završio.

Video ti je ?!? :S:
Mala je rezolucija ili losa kompresija slabo se vidi obrtometar i ostalo!
Mnogo bi bolje bilo da si snimio replay da se vidi auto i sl , ovako je boring za gledanje!

Poslednja izmena:
MarkoJ. je napisao(la):
Video ti je ?!? :S:
Mala je rezolucija ili losa kompresija slabo se vidi obrtometar i ostalo!
Mnogo bi bolje bilo da si snimio replay da se vidi auto i sl , ovako je boring za gledanje!

***, na dial up-u sam, pa sam morao sto vise da ga kompresujem...
A inace glupo je snimati replay da se vidi auto, to mozes ono samo da pokazes kako izgleda auto, a ovako je bolje kad je neki rekord u pitanju, da vidis kad koci, i tako to...
Sad kad Bojan uzme ADSL pa cu da se izivljavam, saljem fajlove od 30 mega.. 😉 :type:

forsaken demon je napisao(la):
Ma i to mi spada u glupava takmičenja 🙂 Igram i njih pomalo. Nego, da nisi slučajno igrao Peugeot 206 cup? Uzeh najjači 206 RC, nabudžim ga do daske (sve osim turbo-a), i opet ne mogu nikoga da stignem! Kasnije kupim Peugeot 206 WRC i uspevam da pobedim, ali sam brži od ostalih tek za sekundu-dve po krugu. A za svaku pobedu sam dobijao po 125 poena! Sve mi to miriše na bagčinu. Bitno da sam to završio.

Nisam to igrao. Od nejapanskih takmichenja, vozio sam samo Club M, a beginner nisam josh ni krenuo, to mi je smor...

Borise koliko si platio GT4 i gde si ga kupio? Za drivera znam 🙂 🙂

Kupio ga kod mene, za 55€ 🙂

nemanjas je napisao(la):
Borise koliko si platio GT4 i gde si ga kupio? Za drivera znam 🙂 🙂

Bas kako rece cika Driver.... 😉
Mada mi kaze ortak, da njegov ortak sa posla ima kao Emulator za PC samo za GT4... ja mislim da ga je izbaronisao do jaja...

Uskoro kupujem Zondu!!.... pripremite se.... 😉

e i ja sam video u DC++ kad sam trazio prvi i drugi deo GT na mnogo mesta nesto tipa GT3 i GT4 for PC! What's up with that - jel to shala ili su ljudi ozbiljni?

anonymous kg je napisao(la):
e i ja sam video u DC++ kad sam trazio prvi i drugi deo GT na mnogo mesta nesto tipa GT3 i GT4 for PC! What's up with that - jel to shala ili su ljudi ozbiljni?

Ja mislim da je sigurno sala, jer nigde na netu ne mogu da nadjem nista o tome, a i kad sam cuo kako je tesko uraditi emulator za PS2, tek onda ne verujem da ce biti ista od toga u skorije vreme...

Gran Turismo nikada nece postojati ni na jednoj drugoj platformi osim PS2..

Kako si to napisao zvuci kao da mu je to neka velika prednost.

Po meni je to vise mana i ne bi bas trebali da se ponose sa tim.

To je njihov način da zaštite tržište konzola.

Sony za playstation, Microsoft za X-Box, Nintendo za Game Cube i drugi daju velike pare za takve ekskluzive kao što je GTA4 (inače jedina igrica za kojom žalim sa konzole, pored Final Fantasy).
Mislim, ko bi kupio konzolu da su te igrice izašle na PC, zar ne? 😡

Pa nije to isto...Konzola kada se pojavi koshta ko jacha grafichka karta, a pogotovo posle godinu ili dve. Konzole zato i sluze, da na jeftin i jednostavan nachin startujesh neko igranje, a uz multiplayer, to je ubedljivo najbolja zabava i zato trzishte konzola zauzima toliko mesta na celokupnom entertainment trzishtu...

Poslednja izmena:
Boris Lozac je napisao(la):
Sad kad Bojan uzme ADSL pa cu da se izivljavam, saljem fajlove od 30 mega.. 😉 :type:

Samo se nadaj 🙂

@driver
Inače podržavam ovo što je Soko rekao.
Šteta, stvarno šteta što jedan ovakav naslov nema za komp. Mada iskreno reći to i nekad zna da koristi ipak ima naivaca koji se zatrče pa kupe Sony PS samo zbog GT-a. Mislim i da znam jednog... čest je posetilac/spamer ovog topica 😉.

To kotristi Soniju ali šteti proizvođaču ove igre. Tako da... mada čisto sumnjam da su ovi blesavi. Sigurno postoji neka kompezacija sa Sonijem.

Bojan Novakovic je napisao(la):
Samo se nadaj 🙂

@driver
Inače podržavam ovo što je Soko rekao.
Šteta, stvarno šteta što jedan ovakav naslov nema za komp. Mada iskreno reći to i nekad zna da koristi ipak ima naivaca koji se zatrče pa kupe Sony PS samo zbog GT-a. Mislim i da znam jednog... čest je posetilac/spamer ovog topica 😉.

To kotristi Soniju ali šteti proizvođaču ove igre. Tako da... mada čisto sumnjam da su ovi blesavi. Sigurno postoji neka kompezacija sa Sonijem.

E, a da se ti malo informises u kome su srodstvu Poliphony Digital i Sony???

Recimo pretrazis google i nadjes... "Polyphony Digital Inc.
Sony Computer Entertainment Group" ili "The mark "POLYPHONY DIGITAL (logo)" in this Web Site is a registered trademark of Sony Computer Entertainment Inc"

Sa druge strane, i u svetu, a pogotovo u nasem okruzenju, Sony PSX2 je odlicna zabava za masu ljudi koji ne znaju, ne zele da znaju i zabole ih uvo da se smaraju instalacijom novih drajvera, direct x-a, crackovanjem, skidanjem patchova i sl. glupostima koje ukljucuju igranje igara na PC-ju.

Medjutim, u srbiji, deca tesko mogu da opravdaju samo igranje (sto u ogromnom broju slucajeva rade na racunaru), vec moraju da ubedjuju roditelje da ce im kompjuteri sluziti "i za skolu" ili da "uce na njima" kako god da se to radi. I samim tim, konzola pada u vodu. A PSX 2 + obican pentium 2 su odlicna kombinacija za ogroman broj "korisnika" racunara u srbiji, samo to retko ko hoce da prizna!

Bojan Novakovic je napisao(la):

Svaku paru za ceo GT serijal je dao sam SCEJ (Sony Computer Entertainment Japan), tako da ti je jasno zashto igre nema ni na jednoj drugoj platformi. Tako radi i Microsoft, Nintendo, tako je radila i Sega dok nije prsla 😉
Samo je problem, ko ce napraviti bolje igre, odnosno, ko ima bolje programere, a zna se ko je to 🙂 I kao shto je sto puta recheno, PC trzishte igara je smeh, i njima se nikako ne isplati da zbog neke 10% vece zarade, idu na portove i da se sama konzola manje prodaje. Ti mozesh da kupish PS2 zbog GT4, znam puno njih koji su tako uradili (a i ja 🙂), ali kada vec imash konzolu, krenesh da probash i ostalo, pa na kraju ukapirash da je PC igranje dupe 🙂

@Misa063
Ne, ja nisam upućen u taj svet. Možda si u pravu. Samo sam dao svoje mšljenje sa gledišta korisnika računara.

@driver
Ko zna možda jeste bolje igranje na konzolama. To i jeste sasvim logično jer konzole su ionako napravljene samo za jednu shvrhu... a svi znamo koja je to svrha. Mada ipak i sad kad bih opet birao izabrao bih kompjuter... možda je to stvar navike, možda ne... ko zna. U svakom slučaju Soniju ću uvek dizati kapu za ono čto je uradio kada su konzole u pitanju.

Misa063 je napisao(la):
Sa druge strane, i u svetu, a pogotovo u nasem okruzenju, Sony PSX2 je odlicna zabava za masu ljudi koji ne znaju, ne zele da znaju i zabole ih uvo da se smaraju instalacijom novih drajvera, direct x-a, crackovanjem, skidanjem patchova i sl. glupostima koje ukljucuju igranje igara na PC-ju.

Pa tu si u pravu, ali recimo ja nikad ne bi mogao da igram neki FPS na PS2, mislim to je neizvodljivo.. sta kao da nisanim na onom analognom.. 🙂
Ja za sad samo igram GT4 na PS2, mozda uzmem jos neku igru koje nema recimo na kompu, i kojima bas stoji da se igraju na konzoli, tipa: Wipeout, Tekken, i neke platforme i tako to...

@Driver......
"Zonda je bulja"... vazi... 😉

Prilozi

• Zonda smanjena.webp
    Zonda smanjena.webp
    10.3 KB · Pregleda: 92
Lozach uzeo Zondu pa zaboravio ortake koji su se cimali(citaj mene) i skidali mu filmice sa zondom,sa CSL-om na Nurburgringu i ostale... 😡 ...ccc...kakav ljakse je ovaj lozach!!! 😀

P.S. banana je f***ing vrh :banana: :banana: :banana: :banana:

Poslednja izmena:
P.S. Najbrze vreme na Nur-u u turistickim kolima...sa zvanicnog sajta...

Derek Bell / Stefan Bellof (Porsche 956)
6:25.91 (194.33 km/h) in the 1000-km race 1983

20,832 km 6,11 = 202 km/h 1983 Stefan Bellof, Gruppe C Porsche 956 fastest ever?

malo je van teme ali bih zbog ove igrice i njoj sličnih možda kupio sony ps2 interesuje me da li neko zna gde ima da se kupi i pošto

durko je napisao(la):
malo je van teme ali bih zbog ove igrice i njoj sličnih možda kupio sony ps2 interesuje me da li neko zna gde ima da se kupi i pošto

Pametno razmisljas... 😉
Pazi, ja sam uzeo polovan.. i mislim da ti je to najbolja varijanta, zato sto se prica da je ovaj novi PS2 slim los, da mu je los laser, los ventilator, i tako to...
Znaci bolje ti je ili nov ako nadjes debeli PS2, ili polovan da kupis...

Nazad
Vrh Dno