durko je napisao(la):a jel bar znaš okvirno cene novog i polovnog
MarkoJ. je napisao(la):Sutra idem traziti sony ps2 nov da kupim! Ne mogu vise da izdrzim! :S:
p.s. ajde to uradi u gtr-u i dolazim u bg da ti licno cestitam!
Bojan Novakovic je napisao(la):Drift u GTR-u je sasvim moguć. Vi se samo zavaravate jer ga, izgleda (što se tiče borisa SIGURNO) niste igrali dovoljno. Istina je da je daleko teže kontrolisati auto u GTR-u nego u GT2-ci. Ali ipak GTR je RWD...
Bojan Novakovic je napisao(la):Da u pravu si. Ta kola nisu za malu decu željnu driftovanja 😉. Za to se koristi NFS.![]()
Boris Lozac je napisao(la):Za malu decu ili ne, igra je bolja...
Ubedjen sam da svi vi NK vozaci, samo igrate GTR kad se skupite u igraonicama, a volani vam gajbi skupljaju prasinu 😉 Jednostavno nije zanimljivo voziti par kola, na par staza, i popravljati vremena u mili stotinke.. sa tom iritantnom(ali realnom, tu nema sta) fizikom FIA GT automobila...
Ja volim da vozim nesto sto vidis po ulicama Beograda... :smoke:
soko je napisao(la):Siguran sam da je bolja narocito onima bez voz.dozvole. Mogu lepo da uzmu bilo koju, od 250 verzija Skyline-a i da u 2 kruga odvezu 5:30 na Nordschleife. Neznam samo zasto vec nisu u F1 sa takvim talentom. ,)
Moj volan skuplja prasinu, uglavnom. To priznajem. *** sta cu kad moram nekad i da izadjem iz kuce 😀
MarkoJ. je napisao(la):Sta kazez oce li ti motori ici na dvd-u ili opet kao i gt4 na dl-dvd?
:d :d :d :ddriver je napisao(la):Nego, ae necemo offtopic, upashce neko sa golfom R32 ili ovaj boris lozach sa gradskim prevozom 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari