Šta je novo?

Gran Turismo 4?

durko je napisao(la):
a jel bar znaš okvirno cene novog i polovnog

Nov debeli PS2(bolji) zadnji put kad sam gledao pre oko mesec dana je bio oko 19000, sa jednim dzojstikom, i valjda memorijskom... ali gde god sam zvao bukvalno su imali samo jos jedan taj debeli... tako da ces malo teze naci nov...
A polovan ti je oko 160 evra... pogledaj malo oglase....
Srecno... poz 😉

Sta je Lozach chutis ko qrva???hehehe :d

P.S. stizu novi fimici veceras i nabavio sam ti RUF-a iz 87 "jelou brd" :type:

P.P.S. A sad malo posao :smoke:

Sutra idem traziti sony ps2 nov da kupim! Ne mogu vise da izdrzim! :S:
p.s. ajde to uradi u gtr-u i dolazim u bg da ti licno cestitam!

Poslednja izmena:
MarkoJ. je napisao(la):
Sutra idem traziti sony ps2 nov da kupim! Ne mogu vise da izdrzim! :S:
p.s. ajde to uradi u gtr-u i dolazim u bg da ti licno cestitam!

😀 😀
Znam, imao sam taj osecaj u stomaku, jednostavno sam morao da kupim.. 😉
Sto se tice GTR-a, tesko da ovako nesto moze da se izvede, jedva mozes da se oporavis od minimalnog proklizavanja guma, da ne pricamo uopste o nekom driftu.. 😉 ALi dobro, to su kola, specijalno nabudzena samo za kruzne staze, znaci sto aerodinamcnija, sto niza, za sto bolja vremena, ne mogu ta kola da driftuju..

Drift u GTR-u je sasvim moguć. Vi se samo zavaravate jer ga, izgleda (što se tiče borisa SIGURNO) niste igrali dovoljno. Istina je da je daleko teže kontrolisati auto u GTR-u nego u GT2-ci. Ali ipak GTR je RWD...

Bojan Novakovic je napisao(la):
Drift u GTR-u je sasvim moguć. Vi se samo zavaravate jer ga, izgleda (što se tiče borisa SIGURNO) niste igrali dovoljno. Istina je da je daleko teže kontrolisati auto u GTR-u nego u GT2-ci. Ali ipak GTR je RWD...

Ma to na sta ti mislis nije uopste drift, to je obicno minimalno proklizavanje guma, drift je mnogo duzi od tog tvog brzog iscima volana u jednu stranu kad ti pobegne auto u GTR-u 😀
Kazes da je moguc, pa ajde uradi bar priblizno kao sto sam ja na onim filmicima, pa cu doci sa digitalcem da snimim to... 😉
Jednostavno ta kola nisu za to, i to treba tako...

Da u pravu si. Ta kola nisu za malu decu željnu driftovanja 😉. Za to se koristi NFS
eclipsee_steering_helmet.gif
.

Poslednja izmena:
Bojan Novakovic je napisao(la):
Da u pravu si. Ta kola nisu za malu decu željnu driftovanja 😉. Za to se koristi NFS
eclipsee_steering_helmet.gif
.

Za malu decu ili ne, igra je bolja...
Ubedjen sam da svi vi NK vozaci, samo igrate GTR kad se skupite u igraonicama, a volani vam gajbi skupljaju prasinu 😉 Jednostavno nije zanimljivo voziti par kola, na par staza, i popravljati vremena u mili stotinke.. sa tom iritantnom(ali realnom, tu nema sta) fizikom FIA GT automobila...
Ja volim da vozim nesto sto vidis po ulicama Beograda... :smoke:

Boris Lozac je napisao(la):
Za malu decu ili ne, igra je bolja...
Ubedjen sam da svi vi NK vozaci, samo igrate GTR kad se skupite u igraonicama, a volani vam gajbi skupljaju prasinu 😉 Jednostavno nije zanimljivo voziti par kola, na par staza, i popravljati vremena u mili stotinke.. sa tom iritantnom(ali realnom, tu nema sta) fizikom FIA GT automobila...
Ja volim da vozim nesto sto vidis po ulicama Beograda... :smoke:

Siguran sam da je bolja narocito onima bez voz.dozvole. Mogu lepo da uzmu bilo koju, od 250 verzija Skyline-a i da u 2 kruga odvezu 5:30 na Nordschleife. Neznam samo zasto vec nisu u F1 sa takvim talentom. ,)

Moj volan skuplja prasinu, uglavnom. To priznajem. *** sta cu kad moram nekad i da izadjem iz kuce 😀

soko je napisao(la):
Siguran sam da je bolja narocito onima bez voz.dozvole. Mogu lepo da uzmu bilo koju, od 250 verzija Skyline-a i da u 2 kruga odvezu 5:30 na Nordschleife. Neznam samo zasto vec nisu u F1 sa takvim talentom. ,)

Moj volan skuplja prasinu, uglavnom. To priznajem. *** sta cu kad moram nekad i da izadjem iz kuce 😀

Al si se sad nalupao ......
Pa odvozaj sa Yellow bird-om krug ispod osam min, i ja ti skidam kapu.. Okrenuo bi se onoliko puta, koliko krivina ima na stazi..... :d

Brrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmmmmm 24 sata

Neznam za vas ali mene jako nervira nepostojanje save-a u trkama kao sto su ona od 24 sata 😡 :crash: .

J'el oni horizontalni ko bre da igra 24 sata koji soni da radi toliko :wall: .

pa ja imam kopiju jos mi je i star sino kad bi zavrsio ( ako bi zavrsio) od sony-ja bi ostali samo dugmoci :cuss: :lupko:

moj sony se nije gasio 6 meseci 24 sata dnevno kad sam ga iznajmljivao - znaci izdrzace. Svi pozdravi Artmediji.

Zigicu imam za tebe fotoaparat Zenit, 4x zoom, na Filips baterije, trazi 5 komada. Ne javljajte se

Bilo mi dosadno pa rekoh da vratim malo ovaj thread!
Ovaj gt4 je vecan majke mi!
Bez obzira na fiziku i ostale stvari zvuk i grafika(grafika :guitar: ) su nenormalni!Malo sam danas isprobavao photo mod!Sta da vam kazem BOLESNO!
Kakva grafika,kakva..uuhh!
Ladno sam nekoliko likova istripovao da su to prave slike!
Ajde ono ok ima 800 kola i 10-ak lokacija na kojima lepo mozes namestati auto ali da vozim stazu i svake sekunde imam 64 razlicite kamere!Sto je previse previse je!
Nonstop se divim grafici!
Strasno , ne mogu ni da zamislim sta ce biti u gt5!

Poslednja izmena:
@driver
Jesi presao gt4?
Ja sam na nekih 50% opustene ali kontinualne igre! Ubedljivo najigrivija i najvecnija igra od svih!Prosto ako volis automobile mozes je igrati doveka!(naravno nista bez photo moda i traumalnog replaya!

Sta su se sada bacili na motore!Bas me interesuje na sta ce da lici!Evo upravo skidam video!

Ode motogp u zaborav! :wave:
Ovo cu morati nabaviti , ne znam za tebe ali ja jedva cekam!Bolje da mi nisi rekao!
koliko vidim grafika kao u gt4,staze i zvuk na nivou!
Umirem od znatizelje da sa hondom rs250 ili yamahom tz250 opisam neke vece 4-taktase!
Zvuk ce biti za :bottle: :guitar: :cigar:
Jos nafriziram zx-10r i stavim nekog yoshimuru aaaahhhh!!!

Haahah, naravno da chekam, nema josh mnogo do kraja godine.U igri ce biti gomila staza iz GT4, i ubacice josh neke nove...Negde sam chitao prichu kako je igra nastala. Yamauchi je oduvek bio zaljubljenik u automobile i redovno ishao na privatne trke svojim automobilom pa je tako i nastao GT4. 2000. godine je primio mladog dizajnera u tim, a on je lud za motorima, pa su josh tada imali planove da naprave neshto tako. Za ovu igru im je kao za GT4 bio cilj da naprave shto realniju fiziku motocikla ali i vozacha. Bice gomila fora za kretanje vozacha u sedishtu, kao shto je i u realnosti, a ovaj trailer je dovoljan da se vidi kako ce to biti ispunjeno.

GT4 ne igram vec neko vreme, nikako da nadjem vremena, a i klinac mi stalno na soniju, pa i ne mislim na to. Preshao sam 35%, ali mi se nigde ne zuri, igra je bash takva da se igra sve vreme dok ne izadje sledeci deo (najavljen za 2007., najrealniji damage do sada, hires incar view sa svim komandama, najrealniji zvukovi do sada, a ko zna josh kakvih iznenadjenja). Trailer za GT5 isto imash na IGNu ili Gamespotu, zove se Vision GT, samo pazi da bude novi sa TGS2005, ono staro je radjeno u GT4 engine-u...

Poslednja izmena:
Sta kazez oce li ti motori ici na dvd-u ili opet kao i gt4 na dl-dvd?

Evo i par slika iz gt4 koje sam hvatao tokom voznje na stazi monaco! 😀

Poslednja izmena:
MarkoJ. je napisao(la):
Sta kazez oce li ti motori ici na dvd-u ili opet kao i gt4 na dl-dvd?

Ne verujem, sigurno nece biti vishe od 50 motora i onolike opcije...

Dobre ti fotke, a i najjachi bestbuy u klasi 🙂

Poslednja izmena:
Covece imam citavu kolekciju lancera od 1 do 8 sve moguce verzije i sl!
Inace na zalost vozim u privatnom zivotu obicnog lancera 1.5i 90'!Da je bar evo!
Nije da volim Mitsubishi ali evolutionu se divim i veoma ga postujem po meni jedan od najboljih sportskih auta i u daleko skupljoj cenovnoj klasi!
Aaahh uvukao mi se u kozu jos dok sam igrao gt1-2 jer sam s'njime kidao(kao sto on to radi i zapravo) sve i svasta!

Poslednja izmena:
Jel znate vi sta nevalja sa ovom slikom?

Nista , cista perfekcija! 😀

I bolesni ring!

Znate sta ne valja ?
Sto covek moze da poludi stvarno!

Poslednja izmena:
Dobar ti je i taj 1.5 GLXi, ide ko munja za svoju velichinu, ne troshi mnogo, prostran za duza putovanja, a prelazi koliko 'ocesh 🙂 Pogledaj druge iz tog vremena i te klase 🙂
A Lanser evo 7/8 je ubedljivo najjachi sportski sedan, 100ks jachi mu gledaju auspuh, a kada se josh doda cena na to, smeh 🙂

Nego, ae necemo offtopic, upashce neko sa golfom R32 ili ovaj boris lozach sa gradskim prevozom 😀

driver je napisao(la):
Nego, ae necemo offtopic, upashce neko sa golfom R32 ili ovaj boris lozach sa gradskim prevozom 😀
:d :d :d :d
Neka ih , mozda ce jednog dana progledati malo ispred nosa! 😀

Kakve su ti ove zadnje slike?

p.s. moram se poceti odvikavati,cim sednem da fotkam izgubim pojam o vremenu,prostoru tj poblentavim! 😀

E moj Marko, tako sam se i ja izlozio ko malo dete.. ali kratko je trajalo.. 🙂
Nego, imam jeftine markice za prevoz ako nekom treba.. ?? :d

Nazad
Vrh Dno