2 godine koristim taj Watchface. Išlo je preko IQ, jer je tamo bio link za plaćanje, koliko se sećam.Desavalo se meni sa infocal watchface na fenix 5, jedini lek je da podesis i instaliras taj watchface iz garmin expressa na desktopu i ne diraj vise nista iz IQ.
Pobrisaće mi sve raporede data ekrana i quick response na notifikacije koje moram ponovo da učukam, pa bi rađe izbegao Factory reset, ali izgleda da je to jedina opcijaDesilo se i meni, isto FR945.
Factory reset je rešio problem.
Garmin 945 je noćas u nekom trenutku prestao da mi pokazuje Watchface iz Connect IQ.
Kada otvorim Connect, piše da je sat povezan, ali kada odem sa sata da izaberem Watchface, ta dva što imam preko IQ su na spisku, ali nemaju preview, piše IQ I narandžasti krug sa uzvicnikom.
Dešavalo se nekome?
Uzimaj Epix pro ili Fenix pro i ne razmišljaj previše 🤣Hvala.
Nalazio sam razlicite informacije, zato sam pitao.
Kolega me "zarazio" pre neki mesec sa garminom i sad mora da se uzme. @psychofedex 😂😂
Ma kilometri su, kamo sreće da mogu toliko da trčim u miljama 🤣Ovo su milje na satu? Što ne prebaciš u kilometre?
Kada trčiš na ovim temperaturama, obavezna zaštita za ruke, glavu i disajne puteve. Zagreješ se u toplom, istrčiš, staneš minut dva napolju i unutra odmah prevlačenje. Ne bi smeo da se smrzneš za 35 min.
Na rukama gubiš dosta toplote, a udisanje ledenog vazduha može da bude baš neprijatno. Ja stavim bandanu preko usta.
A što se virusa tiče, ja sam moj pokupio na porodičnom okupljanju. 5 dana temperatura, bez ikakvih drugih simptoma i ništa od trčanja bar još nekoliko dana 😢
Ja sam zimogrožljiv, smrzavao sam se i na većim temperaturama 🤣🤣Ne bi smeo da se smrzneš za 35 min.
Trčim već mesec dana po Garminovim dnevnim preporukama.Za vraćanje u formu probaj to još malo da skratiš ili da napraviš na satu intervale, recimo 800m trčiš (ništa brže od onoga što ti prija), pa recovery 400m hodaš. I to ponoviš recimo 3-4x. Nakon prvog treninga ćeš videti šta koriguješ.
Sad kad je minus napolju, jeste nezgodno ovo sa pauzama za hodanje, ali već sledeće sedmice će biti i 15+ stepeni, pa probaj.
Ja do vikenda neću trčati. Prema trenutnom osećaju, kao da godinama nisam trčao, zadišem se uz stepenice, tako da ću prvi dan krenuti sa maks konzervativnim planom i kakav god osećaj bude, držaću se zacrtanog. Nakon toga, na osećaj.
Drugu je stigao connect beta, a meni nije. Jel ima neka caka za skidanje?
945 je bolji od 265
Drugu je stigao connect beta, a meni nije. Jel ima neka caka za skidanje?
Video temu ali zaboravio da postoji@psychofedex nisam danas video da je ovo tema o satovima.
Ako nisi video temu, pogledaj link i kreni od ovog posta, za trčanje na minusu 😄
![]()
Trčanje kao hobi/rekreacija/sport/izgovor za putovanja
Mislim da niko ne može da ti preporuči koje patike da kupiš, posebno ne kad koristiš i uloške. Kao neko ko je imao problema sa nogama prilikom trčanja jedino što znam sigurno je da treba da bude stabilna patika i da obavezno moraš da obratiš pažnju na kadencu. Za kadencu treba malo iskustva i...forum.benchmark.rs
drug nije u beti sata, kaze samo mu stiglo kao pitanje da li hoce da proba, prepoznali su potencijal buduceg sampionaNasao sam novi artikal, izgleda je nasumicno kome posalju, ili mozda samo nekim vec postojecim beta korisnicima.Garmin Connect Home Page Beta Program | Garmin Support
Garmin Support Center United Kingdom is where you will find answers to frequently asked questions and resources to help with all of your Garmin products.support.garmin.com
ekran, baterija, storage, kvalitet izrade i pogotovo to sto 945 vec ima, treba da ga zameni sa jeftinijim satom, koji opet mora da platiAko zanemarimo subjektivne preference što se ekrana tiče, zašto misliš da je 945 bolji?
@rumeni ako voliš brojeve, na 265 može da ti bude interesantan power (izraženo u W).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari