Dobrodosao natrag u..."osecaj, atmosferu, fiziku i zvuk" ! :d
Tacnije, ovih dana je GPL-u 6 godina, bio je to septembar-oktobar 1998-e.
Inace nije to demo za neki novi GPL, to je isti onaj stari demo od pre toliko godina, fizika nije ni taknuta ni maknuta, samo su dodati grafika automobila, menija i staze, zvukovi, apdejti koji su bili neophodni zbog napretka/promene hardvera...
Izdali su taj demo eto tako, da malo podsete ljude kako izgleda i sta je najbolja voznja na PC-u ikada napravljena. :smoke:

Problem je uvek bio sakupiti sve te apdejtove na jedno mesto posto su razbacani po celom net-u, ima ih na stotine ili hiljade, po jedan fajl tamo, drugi na nekom desetom mestu i tako u nedogled...
Ova konkretna kompilacija je sjajno uradjena, instalirao sam i ja ovaj "demo" i moram da priznam da je moja "referentna" instalacija GPL vrlo malo bolja, razlike su u nijansama i detaljima.
E sad...ono "kada izlazi full": kao sto rekoh izasao je pre 6 godina i prakticno se danas moze smatrati abandonware. Full original je vec nekoliko puta izlazio kao bonus CD uz razne gamer i PC casopise. Prema tome mozemo slobodno da kazemo: ovaj demo je potpuno funkcionalan i nicim ogranicen, jedina razlika u odnosu na full je sto nema originalnih staza. Ali...moze da se ode na net i skine bilo koja add-on staza i da se jednostavno ubaci u igru...i sve ce raditi...a staza ima - tacno 433 !
http://trackdb.d2g.com/ Jedino ogranicenje je sto ne mogu da se download-uju bas originalne Papyrus-ove staze koje su isle uz full.
Ako neko bas hoce i CD i pakovanje i te staze (...cuvena Nordschleiffe, stara originalna Spa, Monza bez sikana i tako to ) poslednji put kad sam gledao u Plato knjizarama jos uvek moze da se kupi original...za nekih 500din otprilike !