Šta je novo?

GPL 2004 demo - neverovatno !!!

Boris Lozac je napisao(la):
Auuu, mojne toliko.... nekih 30 evra bi bilo pristojno.... ;)
Nego nek bar izbace neki multiplayer demo, da se surimo po igraonicama, ili sa patch da ima i protivnika na stazi.... bilo sta.. toliko sam se navukao da je to strasno..
Ako imate dobar net, evo vam link sa filmicima iz FULL verzije....:S:
Ja sam skinuo jedan.... lud'lo!

Tesko da ce da bude 30evra,a jos teze da ce moci da crackuje :S:

Skinuo sam filmcic sa Porseom,ODLICAN JE :p

Ima Kiza NS demo neka ti ga recne na CD

Calibra 4WD je napisao(la):
Ima Kiza NS demo neka ti ga recne na CD

pa danas sam od coveka pokupio 4cd sa modovima i stazama za F1 C'99-'02 :d
ajde reci mi kako se file zove u originalu pa cu ga naci negde da se nocas skine.

Mislim da se zove GTR Demo,nemam ga na hardu a ne mogu sad da ceprkam po diskovima.

Nacicies ga na netu sigurno,mnogo je poznat a inema nijedan drugi slicnog imena

Ser_Zile je napisao(la):
hmm skinuo sam i mnogo je dobro, mozda cak i previse :trust:
spominju tamo neki demo idem da vidim gde to da skinem ili ako neko zna nek da link....

Neces verovati koliko je dobra....!
Imas na Bhmotorsports.com da skines demo....

Boris Lozac je napisao(la):
Neces verovati koliko je dobra....!
Imas na Bhmotorsports.com da skines demo....

skinuo sam nocas, kasnije cu da probam...
snimci obecavaju mnogo samo mora volan da se ima tu nema price.

Da, da obavezno, ja sam samo zbog nje uzeo volan, zezanje opasno... ;)

Skinuo sam GPL 2004. Strava igra! Zasto nece da radi Championship mod?

Jel zna neko kako u GTR-u da ugasim onu glupu kisu, mnogo me nervira, lose izgleda, kao da pada samo cockpit-u.... ne vidim gde to da ugasim.... i takodje od skoro mi je poceo da govori glas iz pitstopa kad tek pocinjem Open practice, i Just drive, znaci ni ne krenem, a vec mi govori "Cool brakes, cool brakes"... u cemu je fora, ali necete verovati, to sve je pocelo da mi se desava (kisa, i taj glas) od kako sam instalirao Pinnacle Studio program za obradu videa!? da li to moze da ima veze, znam da zvuci debilno, ali posle instalacije Studia, i restarta kompa, to mi se desava........ jel zna neko u cemu je fora........?

Jesam li ja lud,ili trenutno ima samo jedna staza? Kako se ostale otkljucavaju?Pobedom?

Air Jordan je napisao(la):
Jesam li ja lud,ili trenutno ima samo jedna staza? Kako se ostale otkljucavaju?Pobedom?
GPL demo ? Da, samo jedna staza dolazi uz njega. Procitaj post broj 2... ;)

Jordane,to je samo Demo sa jednom stazom i dva automobila,koji je izasao pre 4-5meseci,kako bi pokazali sirokim narodnim masama na sta ce liciti igra

Ljudi to je DEMO. Znaci samo jedna staza (Spa) i 2 auta. Morgan i Lister (valjda-ne secam se) Strpite se jos mesec dana, spremite 50tak evrodinara i onda se prepustite uzivanju.

Nego ovde izgleda niko ne kupuje programe preko net-a, a kao piraterija nije dozvoljena. Odakle vam sav taj software o kojem vodite tolike rasprave. Sigurno ste ga sami napisali :green: Jos jednom: zna li neko koliko se placa carina i porez kad se igra poruci preko net-a, recimo postom.

Carina se ne placa jer je vrednost manja od 100$,a mislim ni porez

A zasto ovde pricate o GTR-u,kad je tem GPL 2004.
Evo sad skidam Isle of Man stazu.

A zasto ovde pricate o GTR-u,kad je tem GPL 2004.

Zato sto je GTR bolji.......

A jel zna neko zasto ne radi World Championship u GPL-u?Ubacio sam 3 staze za sada.

A jel zna neko zasto ne radi World Championship u GPL-u?Ubacio sam 3 staze za sada.

Hmmm...moram da priznam da nikada nisam pokretao sampionat pa nemam pojma kako to radi...predpostavljam da bi morao imati sve originalne staze...

Pokusaj recimo ovo: idi u folder "season" backup-uj ona dva fajla 67season.ini i gp.ini, zatim ih otvori ( notepad ) pa edituj jedan po jedan ili oba tako da ostanu/budu u njima samo te 3 staze koje imas...mozda da proradi tada, ali samo mozda...

Mozda zato sto je DEMO verzija?

Pokušaj da prvo instaliraš GPL pa da neđe sačuvaš 67season.ini i gp.ini. Onda Fajlove iz GPL2004 presnimiš preko GPL i vratiš 67season.ini i gp.ini. Tako nekako kažu na BHmotors forumu ili u faq sekciji za GPL2004.

Igra nije normalna. Skinuo sam preko 30 staza. :banana:

Joj,ne mogu da prestanem da vozim Watkins Glenn! Fantasticna staza! A i Crystal Palace je ekstra.

Poslednja izmena:
Erlik je napisao(la):
Ej pomagajte... skinuo sam GPL 2004 demo i kad ga startujem samo se ucita crni ekran i brzinom svetlosti me vrati na moj dobri stari desktop!!! :smash:

BTW imam Leadtek 5900XT
Isti problem samo sa 9000 Pro :trust:
Ima li nekih ideja?

Rešen problem. Iz nekog super razloga treba uključiti indexing service na ntfsu za gpl folder. Pisalo u faq ali nisam odmah našao :p

Sad si gotov kad se navuces,bolje da nisi popravljao.

Jel mogu komande da se nameste u GPL-u na neki drugi deo tastature osim numerickog? Moguce je da sam corav, moguce je i da sam glup, al nemogu nikako da ih namestim.
...One more thing, jel zna neko link gde moze da se skine kompletan SCC mod, a da nije sa ovog sajta www.hsw.hu/

Nazad
Vrh Dno