Nebo i zemlja.
Pa nemaš baš neki izbor, tu je Oblivion jedino i možda Witcher. Gothic 3 sa tim patchom je daleko ispred ove dve (po meni).
ja sam instalirao Gothic 3 i cim sam video koliko laguje i ocaj grafiku--->delete a taj patch je par stotina mb 🙁
Gothic 1&2 > Gothic 3 (1.72) > Oblivion
Eto kad vec pitas.
Zamisli, ima ljudi koji i tako misle 😛
Moja lista bi izgledala ovako:
Gothic > Morrowind > Gothic 2 > Gothic 3 (1.72) > Oblivion
Nije mi jasno zashto ljudi porede Witcher sa ova dva serijala kad Witcher ima potpuno drugacije izvodjenje i logicnije ga je porediti sa Drakensangom.
Nije bitna grafika ali Gothic 1 je prosto hostajl igra...Da, istina. Kod takvih igara grafika nema presudnu ulogu. Ne znam sto se svi toliko loze na nju...
Ne skidam se sa 1.71 vec dobre 2 nedelje. Fenomenalno je, ima poneki bag, ali nista ozbiljno, sto ugrozava igru! Svaka preporuka!
Nije bitna grafika ali Gothic 1 je prosto hostajl igra...
Daj okini koju shotku 🙂 Jeli stogod izmjenjen onaj bezvezni sistem borbe?
Svako ima svoje prioritete...Nista vreme tako brzo ne pregazi kao mobilne telefone i PC igre... ( izuzetak su hardcore simulacije )
Nista vreme tako brzo ne pregazi kao mobilne telefone i PC igre... ( izuzetak su hardcore simulacije )
Ja evo zadnjih 10 dana tepam Battle Isle na Amiga emulatoru, da vidis samo tu grafiku pa jos na 24" monitoru, neprevazidjen dozivljaj i tripovanje po atmosferi 😀
Najbolji RPG, pogotovo akcioni RPG, ako ima "Tom and Jerry" grafiku za mene je defektan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari