Šta je novo?

Gothic3 1.72 iskustva ?

• Začetnik teme Začetnik teme golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

golub

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
630
Je li neko igrao ozbiljnije Gothic3 1.72 community patch.

Mislim igrao par dana, ne samo probao ?

Poredjenja...?

Pa nemaš baš neki izbor, tu je Oblivion jedino i možda Witcher. Gothic 3 sa tim patchom je daleko ispred ove dve (po meni).

Gothic 1&2 > Gothic 3 (1.72) > Oblivion
Eto kad vec pitas.
Zamisli, ima ljudi koji i tako misle 😛

Gothic 1&2 > Gothic 3 (1.72) > Oblivion
Eto kad vec pitas.
Zamisli, ima ljudi koji i tako misle 😛

Moja lista bi izgledala ovako:

Gothic > Morrowind > Gothic 2 > Gothic 3 (1.72) > Oblivion

Nije mi jasno zashto ljudi porede Witcher sa ova dva serijala kad Witcher ima potpuno drugacije izvodjenje i logicnije ga je porediti sa Drakensangom.

Da, stvarno.

Moja lista bi izgledala ovako:

Gothic > Morrowind > Gothic 2 > Gothic 3 (1.72) > Oblivion

Nije mi jasno zashto ljudi porede Witcher sa ova dva serijala kad Witcher ima potpuno drugacije izvodjenje i logicnije ga je porediti sa Drakensangom.

ako mislis na mene ja sam to rekao na osnovu nekih postova iz drugih tema, za mene je witcher posle 10min shift+del.

Kad nemas pojma 😀 😀 :d

Gothic > Gothic 2 > Gothic 3 > Morrowind > Oblivion

NWN2 > The Witcher > Drakensang > NWN

Mislim da se ne razumemo... Vi govorite o svakoj igri u njenom vremenu.

Cisto sumnjam da bi neko danas prvo instalirao Gotic 1.
Grafika se menja iz godine u godinu...

A Oblivion modovi stizu i danas, novi svako jutro...

(I ja sam onomad odlepio na S.O.F. pa cisto sumnjam da bi ga danas instalirao...)

2009. ima smisla globalno porediti samo Gothic3 1.72 i danasnji nabudzeni Oblivion 😉

Ja Gothic 1 odigram jednom na svake 2-3 godine u proseku. Poslednji put prosle godine 😛
Grafika je nebitna kad je sama igra toliko dobra da bi je vredelo odigrati i u tekstualnom modu :d

Da, istina. Kod takvih igara grafika nema presudnu ulogu. Ne znam sto se svi toliko loze na nju...

Ne skidam se sa 1.71 vec dobre 2 nedelje. Fenomenalno je, ima poneki bag, ali nista ozbiljno, sto ugrozava igru! Svaka preporuka!

Ne skidam se sa 1.71 vec dobre 2 nedelje. Fenomenalno je, ima poneki bag, ali nista ozbiljno, sto ugrozava igru! Svaka preporuka!

Daj okini koju shotku 🙂 Jeli stogod izmjenjen onaj bezvezni sistem borbe?

Vista ili XP?

Onaj ko u ovakvim RPG igrama gleda grafiku kao presudnu stvar koliko je neka igra dobra, da ne kazem bolja od drugih strasno gresi i nikada nece da shvati sustinu istih, kao sto nece da shvati zasto je npr. Baldur's Gate igra za sva vremena.
Btw. i po mom skromnom misljenju Oblivion zauzima odlicno poslednje mesto medju gore navedenim igrama.

A zasto mislis da nece shvatiti sustinu, ako obozava lepu grafiku ?

Realisticna grafika te utripuje u atmosferu, environment,... "feeling of being there".

Najbolji RPG, pogotovo akcioni RPG, ako ima "Tom and Jerry" grafiku za mene je defektan...

Vizuelna dimenzija je, kako god okrenes, min. 40% ukupnog utiska RPG...

Ljudi su na ovom forumu pisali knjige o graf. podesavanjima Obliviona, kupovali graficke samo zbog njega pre tri godine... Pa sto niko onda ne rece "mante se ljudi" imate Morrowind ?
Nista vreme tako brzo ne pregazi kao mobilne telefone i PC igre... ( izuzetak su hardcore simulacije )

Poslednja izmena:
Nista vreme tako brzo ne pregazi kao mobilne telefone i PC igre... ( izuzetak su hardcore simulacije )
Svako ima svoje prioritete...
Ja vozim mobilni star 5 godina i najviše vremena trošim na igru staru 4 godine ,)

Zavisi za sta koristis mobilni, meni rekli da mu je primarna namena razgovor :d

Ja evo zadnjih 10 dana tepam Battle Isle na Amiga emulatoru, da vidis samo tu grafiku pa jos na 24" monitoru, neprevazidjen dozivljaj i tripovanje po atmosferi 😀

Ja evo zadnjih 10 dana tepam Battle Isle na Amiga emulatoru, da vidis samo tu grafiku pa jos na 24" monitoru, neprevazidjen dozivljaj i tripovanje po atmosferi 😀

Probaj i Pacman... prica je strava ! ...a ne moras da uskladjujes HDR i AA.
🙂

Nego ljudi, ima li neko energije da napise dve-tri linije o G3 1.72 ?

You got me, Prodigy Freak...

Uzimam original, 999din

Najbolji RPG, pogotovo akcioni RPG, ako ima "Tom and Jerry" grafiku za mene je defektan...

Pretpostavljam da tako razmisljas zato sto si relativno nov u ovom zanru igara. RPG igre su (zajedno sa avanturama) nastale kao tekstualne igre. Ljudi koji ih igraju duze vremena su naucili da cene njihovu sustinu i bez ikakve grafike (npr. MMORPG igre u tekstualnom modu su igrale hiljade ljudi i pre pojave WOW, EVE, Everquest...).
Ako si nekad uzivao u takvim igrama bez (ili sa vrlo malo) grafike, onda ti i kod novijih igara ona predstavlja samo dodatni plus, a nikako jednu od najvaznijih komponenti igre 🙂

Nazad
Vrh Dno