Ja sam nešto bio zauzet ovih dana, pa tek sinoć nastavio polako da giljam (chapter 5)... završio sporedni Temple of Innos quest... i sad treba da se dovučem do Xardasa.
Napomena svima koji igraju... valja u svakom chapteru procunjati po svim kampovima i okolini... svašta se nešto korisno nađe.
Evo baš sinoć trčim od New do Old Campa, i prolazim pored Cavalornove gajbe i vidim onog Scorpia Wardena.
Smorio se zbog svega što se izdešavalo i napustio je Old Camp. Ali baš me briga za to.. nego pogledam šta prodaje, i ladno Amulet sa +15 strength (za koji nisam ni znao da postoji u igri). Odma sam ga trampio za moj Amulet od +10 strength i neko junk oružje.
Sad imam preko 140 strength.. gde udarim, tu trava ne raste.
🙂
Tako da ljudi... šetajte... pitajte... smarajte NPC-ove.. i u kasnijim poglavljima... you never know... bude po neki lep kvest i item.
Otpratio sam posle i onog nesretnika Mud, do novog sektaškog kampa.
-----------
Sve sam pobio u okviru prvog chaptera pa je posle malo iritantno izigravanje errand boy-a ali igra je fenomenalna baš zbog toga što svuda možeš da dospeš. Svakako senzacionalno podsećanje na fenomenalnu igru 🙂
To sam ja voleo da radim svojevremeno sa originalnim Gothic 1 i 2, ali sada sam pustio da me igra vodi.
Naravno nisam jurio da završim poglavlja, i dalje sam gledao da očistim što više mogu u svakom poglavlju, ali nisam hteo sad baš u prvom chapteru da se mučim sa Shadowbeast ili trolom (premda mislim da sam pri kraju prvog chaptera, mogao da spičim Raptora iz dva udarca).