Šta je novo?

Gothic Remake

• Začetnik teme Začetnik teme Mau53r
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Došao sam to ch 5 i tu stao da odradim neke achievemente. Tipa naučim pickpocket skill, opljačkam 20 likova i udarim load. Get all maps achievement je ubagovan ladno i ko hoće da dobije sve neće moći.

Kako sam se ispalio....pokupio sam trolovu kožu na početku i utopio je ko zna kome.....sad ću da ubijem trola, ali juče 😫
Ja uopste nisam skontao gde se koristi koza za te akrollove...ubio sam 3 trolla bez problema. Posle sam video da Xardas bas papreno prodaje te skrollove.

Ma nema šanse da ga ubijem. STR na 70 DEX na 60, oba na Master - ma nema teorije. Jedino sa čime ga oštećujem je firebolt, ali nisam mag. Mogu amuletom i prstenjem da podignem Manu na preko 60, ali to nije dovoljno...čak i ako pojedem one zezancije što povećavaju manu po sekund...ne vredi. Možda ako bih kupio 50 skrolova i tukao ga 3 sata...možda bih ga tako i ubio, ali nemam živce za to...

Kupi Harpy transformation spell I popni se na Xardasov toranj i kupi od njega shrink scroll, valjda on ima.

Inace sam juče završio igru. Plan mi je bio da krenem ponovo, ovaj put na easy čisto da odradim achievemente koji fale + no sleep i permadeath ali su me poslednja dva chaptera ubila u pojam koliko smaraju. Sve do tad mi je bilo za desetku

Nazad
Vrh Dno