I ne treba ti thrust da bi usao u vodopad 😁
Odlicna igra, ali ni do kolena dvojci. Jedva cekam remaster dvojke.
Dvojka je remek delo.
Ja sam zapravo prvo dvojku igrao (pre sto godina), ne sećam se ni ko mi je dao, niti mi je iko preporučio... al' reko aj da probam ovo, da vidim o čemu se radi.
I tu na početku, skupljam za ono odelo da me puste u grad, i ovaj mi da task da skupljam repu po polju i ja idem i klikćem i pomislim "Čekaj bre, je l' ti mene igra upravo naterala da šljakam fizikaliju?"
Do jaja!
A posle u gradu mi kovač Harad srbenda kaže: "Donesi mi ork oružje (ubi orka). Neću bre da crvenim pred ljudima kada orci napadnu i moj šegrt pobegne u planine sa ženama i decom". To me je odmah kupilo.
A isto mi moćan momenat bio kada trćim ka plaćenicima i vidim onog što vežba i sprema se da napadne leglo džinovskih buba (field riders), i dogovorim se sa njim da mu pomognem, a on meni da da 50 zlatnika. I obavimo to, i ja u fazonu "aj da se raskosuramo što si obećao", a on je u fazonu "ko te *ebe kad si pglu"
😆... i onda ti je jedina opcija da ga prebiješ ako hoćeš svoje pare.
Al' dobro... plaćenik... bitanga... i za očekivati je.
Ma genijalna igra.
Posle nje kad uzmeš da igraš recimo Elder Scrolls ti je ko da slušaš Koštunicine govore (a i karakteri su harizmatični ko Koštunica).
Ma i Witcher 3 kad sam uzeo da igram... sve super na početku, ali vrlo brzo stvari krenu da se ponavljaju... idi na lokaciju.. prati krvave tragove... jovo nanovo sve iz početka... pao je uninstall posle nekoliko sati.