Šta je novo?

Gothic Remake

• Začetnik teme Začetnik teme Mau53r
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa sta znam, prilicna sam hodajuca vreca za udaranje, jedva scavengera mogu da ubijem, ovo bila prilika da se obogatim na kvarnjaka.

Sad sam nasao neki luk 28 dmg pa je malo lakse, samo jos da imam neku prikolicu sa strelama...

Ja igram one handed i najbolje oruzije u ch1 sto sam nasao(sword of fear) je ispod gornjeg dela old kampa, u podrumu, mislim da sam vrata 45min otkljucavao, potrosio preko 30 lockpicka nakon sto je pocelo da mi bude nepodnosljivo da loadujem save.
Koji sadisti su stavljali one kombinacije, sunce im poljubim.
Najgore je sto su najbolja oruzija koja sam nasao, sve lukovi i two handed...mislim da sam nasao preko 10 oruzija sa preko 60dmg.
Naucio blacksmithing i skontao da je sve losije od mog maca, osim two handed blueprinti koje sam nasao...smor.

Sto se Xardasa tice, nasao sam novu i staru kulu, tu ima i dungeon koji je pretezak. Ali ne moze u novu da se udje, samo mozes da se pozdravis sa njegovim demonom...
Sve ocekujem neki bolji loot da nadjem, ali je to ipak ostavljeno za sledece chaptere 😀
Od prstenja, dosta toga sam nasao, prodao sam ih sigurno 10ak, a amuleta samo 2, onaj beskorisni za mrtve orcove i dex +10 koji je meni beskorisan...

Prilozi

• Screenshot (254).webp
    Screenshot (254).webp
    137.1 KB · Pregleda: 32
  • Screenshot (253).webp
    Screenshot (253).webp
    137.7 KB · Pregleda: 28
  • Screenshot (252).webp
    Screenshot (252).webp
    571.9 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot (247).webp
    Screenshot (247).webp
    225.8 KB · Pregleda: 21
  • Screenshot (246).webp
    Screenshot (246).webp
    267.4 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot (234).webp
    Screenshot (234).webp
    316.2 KB · Pregleda: 21
  • Screenshot (255).webp
    Screenshot (255).webp
    98.9 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot (250).webp
    Screenshot (250).webp
    285.1 KB · Pregleda: 32
Jos ja danas usao u igru, resio odmah da pokradem sanduke u zamku, gde Gomez bleji i vidim difficulty 3 i 4 katancica...reko, jel moguce da ja to do sada nisam provalio, gde li sam ja blenuo...kad ono medjutim 🙂

Ima lepog luta u celom gornjem delu old campa, valjalo bi sve da opeljesite, samo u zamku racunajte sve 3 i 4 tezina otkljucavanja, ima 15ak sanduka i nekoliko vrata, sati su u pitanju 😀

Prilozi

• Screenshot (257).webp
    Screenshot (257).webp
    216.7 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot (259).webp
    Screenshot (259).webp
    260.2 KB · Pregleda: 26
  • Screenshot (261).webp
    Screenshot (261).webp
    155.5 KB · Pregleda: 25
  • Screenshot (262).webp
    Screenshot (262).webp
    134.5 KB · Pregleda: 20
  • Screenshot (263).webp
    Screenshot (263).webp
    134.4 KB · Pregleda: 26
Nasao sam novi mac, Sword of Death, 48dmg one handed.
Sada sam 13lvl i ubijam orcove iz 3 udarca, usao sam u neku pecinu, ubio fazon 50 skeletona i 1 skeleton mage-a, ali je dalje zakljucano, tako je bilo i za nekom Orc pecinom, sigurno su kasnije questovi u pitanju. Dobro je da se za razliku od Gothic-a 2, keca uopste ne secam, pa mi je sve novo.
Utepao sam i Shadowbeast-a, gde sam i nasao mac, ubedljivo je i dalje najtezi neprijatelj.
Sada sam se bacio na lov na mudshark, bas ima puno health-a, ali barem prosto napada.
EDIT: utepao i ajkulu.

Prilozi

• Screenshot (299).webp
    Screenshot (299).webp
    208.3 KB · Pregleda: 10
  • Screenshot (286).webp
    Screenshot (286).webp
    249 KB · Pregleda: 10
  • Screenshot (289).webp
    Screenshot (289).webp
    143.5 KB · Pregleda: 7
  • Screenshot (292).webp
    Screenshot (292).webp
    257.5 KB · Pregleda: 8
  • Screenshot (295).webp
    Screenshot (295).webp
    86.9 KB · Pregleda: 6
  • Screenshot (297).webp
    Screenshot (297).webp
    69.8 KB · Pregleda: 6
  • Screenshot (300).webp
    Screenshot (300).webp
    533 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Hehe.. ja sam, čini mi se na level 8 već imao strength 80 (2 rings of strenght, i nisam budžio ove akrobatike ko ti).
--------------------------------------------------
Tebi će preostali chapteri da budu:
NPC: Treba očistiti ovu pećinu i uzeti knjigu
Hero: Done.
NPC: Dobro, al' treba pobiti i harpije koje okupiraju ceo zamak
Hero: Njihovi leševi su davno satrunuli.
NPC: Ali imamo ogromnu pretnju od Xardasa!!!
Hero: Koji Xardas?
😀
-----------------------------------
Ja počeo lagano chapter 2, i vidim da su već dodali mnogo više stvari nego u chapteru 1, i iako sam tvrdokorni fan originala, za sada mi se bukvalno sve sviđa. Novi kvestovi su mi cool. Neki updejti oko hrane, oružja, oklopa.. sve cool.
Vidi se da su iskopirali Archolos u nekim segmentima, a to može samo pozitivno da bude. 🙂

Slazem se, pravi moderan upgrade originala, sve sto danasnja igra mora da ima, veci svet, vise sadrzaja, plus svi benefiti originala.
Da, ja sam bacio i na dexterity poene, a ulozio sam 10 i na manu, naucio inscription sada da pravim scrollove, naucio dosta skillova za lov i ostale stvari...
Pao je i drugi Shadowbeast, a napokon sam se setio da odem po konja, pa tek sada posle 50ak sati i jedno 3x prespartane mape, vise ne idem peske 😀

Sto se opreme tice, imam amulet +15str, prsten +5 i +7, isto za defense, osim sto imam 15 amulet i 15x2 prstenje, daju mi 45 na edge i blunt.
Ostalo je magic i dex, a imam i prstenje za +30 i +50 health i amulet za +100.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno