Biće je da je to u pitanju. Koliko se sećam i G3 je imao samo podršku za računanje fiziksa preko CPU. Mislim da po tom pitanju ništa nisu menjali nego samo preuzeli postojeće rešenje. Nisam probao igru ali mi ovo poput Risena opasno smdri na nabudženi endžin trojke.
Ima instalacija Physics sa demo-om i tamo jeste solidan pad, meni ode sa 30 na 20, ali je u pitanju samo particle effect.
hmmm sad sam testirao, stojim iza vodopada, gledam kroz njega tu najvise pada fps na 17fps-a, probao i sa fizikom na CPU i na GTX460 i u oba slucaja CPU je 95-100% zakucan a fps identican, tako da izgleda da je physix zakljucan na CPU-u ili da je jako malo zahtevan pa nema uticaja kako se racuna...
Meni je kod vodopada fps oko 25 sa svim na max a kad stavim particle na medium ide preko 35.
jeste particle effect i jos neki efekti ubiju performanse, ali i voda postuje zakone fizike kad se odbija o stenu i pada dole, verovatno physix u primeni ali na najnizim setovanjima i to preko CPU-a
Uf ako je nabudzeni endzin trojke onda je bas optimizovan, posto meni trojka i dalje stuca a ovo klizi sa podesavanjima sa slike u 1680x1050.
Mada u trojci je rad sa hardom ocajan, pa su mozda to sredili...
Znaci kad stanes iza vodopada i gledas kroz njega?
Meni je kod vodopada fps oko 25 sa svim na max a kad stavim particle na medium ide preko 35.
ja kada naklokujem graficku stoji na 22, sve u svemu zadovoljan sam optimizacijom. Bas bih voleo da moze da se iskoristi save da ne mora ponovo da se prelazi ovaj smarajuci deo. I za sada igra deluje prelako
Klokovana 5850 i i5 na 4 GHz bi trebali biti brzi od 5870 na defaultu i i5 na 2,66 GHz.
I meni je znao da poskoči još koji put i nakon borbeCini mi se da heroj malo previse skakuce dok je borba, ili sam ja barem se tako sibao.
Ti mora da nisi igrao Risen :trust:
Klokovana 5850 i i5 na 4 GHz bi trebali biti brzi od 5870 na defaultu i i5 na 2,66 GHz.
Ja koliko vidim igra koristi samo jedno jezgro... Ne znam zasto ali sam ocekivao da ce raditi na dva. U svakom slucaju zauzeto je gotovo uvek 100% tako da je sa procesorske strane bitan takt
Ja koliko vidim igra koristi samo jedno jezgro... Ne znam zasto ali sam ocekivao da ce raditi na dva. U svakom slucaju zauzeto je gotovo uvek 100% tako da je sa procesorske strane bitan takt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari