Shobe je napisao(la):@filipenko
Ti se tesis da se mi (fanovi Gothica) tesimo![]()
...time da dva osnovna elementa igre sa kojima je igrač u neposrednom kontaktu i ne moraju biti na nekom nivou. Upravo ti elementi moraju biti na najvišem nivou. Ali da ne dužim, ja sam reagovao na iznenadnu potrebu mnogih da izjave kako je Gothic biti neuporedivo bolji od one igre. Lično se nadam da će Gothic biti veoma dobar, a ohrabren sam filmićima koje sam gledao i po kojima mi deluje da je očajna interakcija stvar prošlosti. Nadam se da ne grešim, pošto ne volim da se pretvaram da je sve u igri dobro. Šta ću, razmazila me ona igra...Minja je napisao(la):ni kontrole ni sistem borbe nikada nisu bili problem jer igra je toliko dobra, toliko uvlaci igraca u sebe...
Minja je napisao(la):Zadrzan je osnovni koncept koji se pokazao izvanrednim. Zapravo mi ni kontrole ni sistem borbe nikada nisu bili problem jer igra je toliko dobra, toliko uvlaci igraca u sebe, AI je izvanredan.. Nadajmo se da nece nista upropastiti. Meni je ,sto se izgleda tice, sasvim dovoljno da bude cak i ista kao Gothic 2. A bice daleko bolja sudeci prema slikama...
Pitanje za sve: sta bi voleli da vidite da je unapredjeno tj promenjeno u novom Gothicu?J a bih voleo da glasovna podloga bude kvalitetnija (izgleda da ce i biti), muzika je sasvim ok. Sistem borbe jeste pomalo neudoban u dosadasnjim nastavcima ali navikne se covek na sve. Zapravo mi smeta jako malo toga![]()
voodoo_nbgd je napisao(la):Aj probaj Night of the Raven kao mag pa javi utiske :d![]()
Nisam probao al sam čuo da je ekspanzija krajnje neizbalansirana po tom pitanju i da je s magom neuporedivo teže igrati nego s fajterom.goran.rs je napisao(la):Sto voodoo?Jesi probao?Ja sam presao dvojku nekoliko puta(expanziju samo jednom) ali nijednom sa magom.Mada,mislim da kada dobijes holly arrow igra postaje prilicno laka.
Ne znam sa kim se slazes jer pisalo je POMALO a ne TOTALNOfilipenko je napisao(la):Slažem se, u TESu je svet totalno mrtav, dok u Gothicu NPCovi igraju fudbal svaki dan i zezaju se.
BTW beše u Gothicu može da se dobije kvest tako što stojiš i slušaš razgovor NPCova, bez ikakve interakcije sa njima, jel tako?
Ti si prešao Oblivion sa herojem na levelu 2 ako se ne varam, pa nisi dovoljno shvatio mogućnosti. Taj konkretan kvest o koji sam dobio npr. na taj način može da se dobije na barem još 3 načina - u razgovoru sa stanovnikom nekog grada, roumor ukoliko uradiš dobar persuade na vojnicima koji patroliraju stazama van grada, ili pak direktno od nekog zvaničnika. A možeš i ovako. Znači to je jedan od 4 načina za dobijanje kvesta, ne i jedini. Reći da je bolje da toga nema je u rangu kada bi se pojavio neko ko bi sada tvrdio da je glupo da NPCevi noću ne rade, jer to smara i usporava igru.Stanmar je napisao(la):@filipenko
Ma daj covece! Nacin na koji se to odvija (dobijanje questa "slusajuci" tudje razgovore) je tako los, da je bolje da ga nema!
Jeste da se nisi meni obratio ali: nije lose kada imas neki quest koji treba resiti da slusanjem NPC-ova saznas neke novosti i tako ti se cilj promeni - nesto slicno je vidjeno jos u Thiefu 1 iako to nije rpg. Ili ide prica o nekom problemu ili potencijalnom dolazenju do novca, uticaja, nekom predmetu od vrednosti - nije uopste lose "dobiti" quest na taj nacin..Stanmar je napisao(la):@filipenko
Ma daj covece! Nacin na koji se to odvija (dobijanje questa "slusajuci" tudje razgovore) je tako los, da je bolje da ga nema!
filipenko je napisao(la):roumor ukoliko uradiš dobar persuade na vojnicima koji patroliraju stazama van grada, ili pak direktno od nekog zvaničnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari