Šta je novo?

Gothic 3?

Što ne čekaš ovaj patch? Trebalo bi za par dana da se pojavi..

Pa da li ce da mi ostane save sa novim patch-om?

P.S. Evo sad sam video odgovor na pitanje.

Poslednja izmena:
Kad se ocekuje taj 1.6 patch? Bas bih opet da pocnem da igram.
Ne ocekujem bog zna sta s mojom konfom, samo igrivo na medium.

Poslednja izmena:
Ljudi jel ima neko jos onaj Gothic 3 Assistant ?ja sam to slucajno obrisao sa kompa,a koliko vidim nema ga ni na netu vise,tako da ako ga neko jos ima bio bih mu jako zahvalan ako bi ULovao negde.
Hvala
Od pojave 1.12 patcha igra radi znatno bolje,pogotovo kad sam dodao jos 1GB mem:) preporodila se,sad napokon moze da se igra sa uzivanjem.

Ja probao na brzinu. Ona borba na početku koja je bila praktično neigriva na bilo kojim podešenjima na mojoj mašini radi na 1680 i na high:). Radi jaaaako dobro. Tako da svi što niste igrali eto prilike. Prešao sam je celu i još malo igrao i nisam primetio ono što je do sada bilo, da igra stane pa da čekate:type:.

Juhuuuu!!! :D

Ok, a sta je sa onim mega giga patch-om od preko giga koji je bio najavljen jos pre vise od godinu dana?

Ok, a sta je sa onim mega giga patch-om od preko giga koji je bio najavljen jos pre vise od godinu dana?

Što mora da bude gigabajt veliki? Boiling Point je bio možda veća krpa pa je zakrpljen fantastično sa 200mb patchem. Pročitaj spisak izmena. A i probao sam, ljudi ovo radi dobro.

Poslednja izmena:
... A i probao sam, ljudi ovo radi dobro.

Ja ne mogu da verujem, meni ne radi dobro uopste, cak sam i detalje smanjio na medium. Secka, ucitava, drlja...
Od 30 do 70 fpsa na ovakvoj konfiguraciji?
Zar je moguce da kod tebe radi dobro a kod mene ne???
A bas se zagrejah, nova konfiguracija, nov monitor i novi patch, kad ono :mad:

Poslednja izmena:
Ok da rezimiramo ja samo treba da skinem ovu verziju od 70MB i to je sve a sta je sa oficijalnim patchevima da li i njih treba da instaliram?

Ne treba, instaliraš Gothic pa odmah full 1.6.

PS. Meni isto radi dobro, bolje nego sa prethodnim patchem.

Poslednja izmena:
da li je neko od vas kupovao stvari preko neta, mislim majice gotike, muziku, postere ilislicno sa oficijelnog sajta?I ako neko jeste kako to ide?

I jos neko pitanje kako mogu da podesim da mi Gothic 1 radi u rezoluciji 1680x1050, za gotic 2 znam ali keca nikako ne mogu da nateram?

Ljudi,pomagajte,razbijem sve orke u Monteri, Fire Chalis mi se nalazi kod slave-a Belegarda, oslobodio sam grad ali njega sada nigde nema!!! Sta da radim???

I jos nesto, ne znam ime liku, isto u Monteri, trazi mi 15 dzakova brasna sa farme, ja nasao samo 10, gde su jos pet, pojma nemam

Hvala na pomoci, ziveo Gothic!!!

ostalih 5 ili 6 su kod lopova koji kradu zito ili ti brasno.kad krenes prema mlinu iz montere, mlin ti je sa desne strane ti skreni levo prati ivicu planine, moraces da roknes neke zivuljke kao sto su snaperi i tada ces videti kamp lopova ili ti bandita.A kako si uspeo da oslobodis monteru a nisi zavrsio tako lak zadatak kao stoje zamena robova na iskopinama?Probaj da ga nadjes ili u gradu ili na farmi ako ga nema ***, Load mesta pre nego sto si ga oslobodio

I jos neko pitanje kako mogu da podesim da mi Gothic 1 radi u rezoluciji 1680x1050, za gotic 2 znam ali keca nikako ne mogu da nateram?

dodas u target line u shortcutu: -zRes:1680,1050,32

inace gothic kec ne razvuce sliku kao dvojka (sa 4:3 aspect ratio cak i u widescreen rezolucijama), vec pravilno promeni aspect ratio u 16:10 :) zanimljiv korak nazad su napravili sa gothic 2 po tom pitanju...

Pa ja sam u 2 i prepljavao u tekstu te parametre 1680,1050,32. I oni mi stoje ako iskljucim igru i ponovo je pokrenem ali kad to isto ponovim kod Gothic1 cim je iskljucim i ponovo ukljucim on ne sacuva te promene nego moram opet da menjam.

hmm, cudno, meni kad prepravljam ini fajl ne snimi promene, ali ako promenim u shortcutu target line kao sto sam gore napisao uvek tako ostane. cak i ako pise u video settings u okviru igre neka druga rez, ipak ce igru pokrenuti u onoj koju si upisao.

uostalom evo ti ceo thread na widescreengamingforumu, pa vidi sam:
http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=13046

Ja ne mogu da verujem, meni ne radi dobro uopste, cak sam i detalje smanjio na medium. Secka, ucitava, drlja...
Od 30 do 70 fpsa na ovakvoj konfiguraciji?
Zar je moguce da kod tebe radi dobro a kod mene ne???
A bas se zagrejah, nova konfiguracija, nov monitor i novi patch, kad ono :mad:

I ja sam probao na brzinu, moze da se igra i u 1600*1200 na high, ali je memory menagment katastrofalan, kad pustis "quick" load, moze da odes da skuvas rucak, najedes se ko covek, vratis se a ono jos ucitava :wall:!

"Bogme care, joste nije vreme" - Marko Kraljevic i Musa Kesadzija *Srpska narodna epska pesma :d*

Sto me izbacuje Gothic u win sa nekom porukom memory dump bla bla..Mozda bas zbog 1600x1200 rezolucije, ili zbog viste. Jel jos nekom tako?

Zar je moguće da je ovu igru i dalje nemoguće igrati na High i posle godinu i po dana ? :zgran:

I uz najnoviji oficijelni patch?

Igrao sam bez patcha pre godinu dana na high sve radilo extra bez seckanja al na 1024 *** nisam tad imao 22" al mislim da bi radilo isto.

ja mislim da i sa 1.6 zakrpom nije resen problem memorije, meni isto i dalje secka ali irman na najvisim detaljima i sa 1680*1050. a imam 8800gt, CD8200 I 2gb memmorije na 1066

Nazad
Vrh Dno