usao sam kod banadita u kamp maskiran u jednog od njih i krenuo da resavam njihove medjusobne spletke i ratove...
Za resavanje kampa bandita i celog problema oko susreta sa Ravenom, ovaj put sam se odlucio za mirniji pristup. To je duzi i maaaaalo zamrseniji nacin, i nisam ga nikad do sad zavrsio do kraja kako treba, ali zbog sopstvene sigurnosti i manjeg rizika da me banditi iseku morao sam opet da probam tim putem.
Znaci, treba da raspletem rat izmedju dve frakcije bandita tako sto cu igrati duplog agenta, folirati jednima i drugima dok ne prikupim dovoljno reputacije i dokaza da bi me jedna od frakcija prihvatila.
Lopina Esteban (koji je sef u tom delu kampa i koji deli propusnice za gornji deo rusevina gde su rudnici zlata, drevni hram i Raven) krade sa svojom grupicom bandita ostale tu po kampu, i normalno, ovi pokradeni trgovac Fisk, kovac Huno, krcmar i jos par njih su odlucili da ga roknu.
Meni je zapao zadatak od Estebana da pronadjem i raskrinkam njegove potencijalne atentatore, a on ce kao da mi da jednu crvenu tablu koju koriste kao propusnicu za hram i rudnike zlata. Uspeo sam da steknem poverenje kod Estebanovih protivnika (tu sam morao cak da roknem jednog lika, bilo je i ucena, i dosta komplikovanih dijaloga, jer u startu ne znas ko radi za koga i lako moze da se izgubi reputacija, a onda moram tezi nacin, tj. da ih sve pobijem), i sada dolazi zanimljiviji deo. Imam opciju ili da ocinkarim atentatore, i
kao dobijem propusnicu od Estebana, ili da im se pridruzim. Posto znam od ranije kakav je ishod prve varijante, pustim da me Fisk ubedi da ih
kao izdam, Esteban ce poslati svoje telohranitelje da ubiju Fiska, on ih ceka u zasedi, a meni ostaje samo da roknem Estebana koji vise nije pod zastitom i preuzmem njegov posao... jer po njihovim pravilima ono sto ubijes tvoje je...:smoke:
edit:
par korisnih recepata koje sam pokupio usput kod bandita:

Lou's Hammer moze da se konzumira ovako samostalno i onda daje 1 manu za stalno, a kao sastojak u corbuljaku koji pravi krcmar u kampu bandita daje 1 str i 20 life poena, isto za stalno.
Konzumiranjem ovog drugog
Potion of Mental Alteration dobija se 250 exp poena