byMaX je napisao(la):Pa DamjanMX ju je valjda video... Uhhhhh, kakva je...
Amon_Ra je napisao(la):Ma sve je to ok,ALI Matrix rulzzzz.Bice lepo odgledati Gospodare na DVD-u.I meni se cini po insertima da je film strawa.E da moram josh nesto da kazem,a to je da PREZIREM ovu frku oko PREGLUPOG Heri Potera uffffffff.Kako me nervira to sra*e.Bash me nervira - evo skocio mi pritisak
![]()
Daj meni telefon, oni su gledali film, dosta im jeJan je napisao(la):A svi vi(byMax, DamjanMX) se plasite da kazete da vas je u Takvud vodio Joey Jo Jo Junior Shabadoo B....tj. Ja.
FX
Hehe...salim se. Ma film je inace HAOS i stvarno je jedan od najboljih koje sam gledao...
A sto se tice plavuse, mogu da vam nadjem telefon...nije problem.
Jan
Ji 4Tze je napisao(la):ti kao da nisi pročitao knjigu Gospodar Prstenova, kao ni Hobit-a a ni Silmarilion...jednostavno, Matrix ne može ni da se uporedi, a kamoli da ima bilo šta bolje od Tolkinove fantazije...taj Matrix jeste super film sto se tiče efekata, ali čim glumi Kianu Rivs (ili kako se već piše) od tog filma nema ništa...
upoređuješ bed-time story sa legendom...
P.S pročitajte Silmarilion, to bi trebalo da bude obavezna literatura u skolici...
poy![]()
][V][ATRIX™ je napisao(la):Vecina ljudi ga odbije iz prve i kaze da je shit jer ga ne shvataju na pravi nacin..... U taj film je utkano savremeno shvatanje filozofske misli....![]()
Potrebno je vise puta da se odgleda... Svaki put nesto novo provalis i iznenadis se.... Ja sam ga odgledao xx puta....
Ji 4Tze je napisao(la):Nijedan, ali bas nijedan film sa toliko 'revolucionarnih' efekata ne moze da sadrzi iole ozbiljniju pricu, a kamoli 'savremeno shvatanje filozofske misli', jer efekti 'pojedu' celu radnju...to je samo jos jedna od gomilu napaljenih ...He_Is_The_Only_One... pricica i stvarno je dalekooo od bilo kakve filozofije...
za mene je to pre 'bolest savremenog drustva' ...
poz
Ji 4Tze je napisao(la):Nijedan, ali bas nijedan film sa toliko 'revolucionarnih' efekata ne moze da sadrzi iole ozbiljniju pricu, a kamoli 'savremeno shvatanje filozofske misli', jer efekti 'pojedu' celu radnju...to je samo jos jedna od gomilu napaljenih ...He_Is_The_Only_One... pricica i stvarno je dalekooo od bilo kakve filozofije...
za mene je to pre 'bolest savremenog drustva' ...
poz
driver je napisao(la):Aj da shvatim shto se klincima svidja LOTR, ali bre ovi matori)
Ne znam shta ima u tim patuljcima i veshticama i kao neki charobnjak i topa to je bilo interesantno kad smo imali 10 godina
![]()
[btw, shto se tiche Matrixa, to jeste vishe od filma,i nisu samo efekti ko shto se ovde pricha....Recimo, ni jedna scena u bilo kom filmu me nije onako iznenadila, kao ona gde Keanu ustaje u onoj kapsuli posle plave pilule...Pa recimo karate, koji je savrsheno uklopljen u radnju i ideju filma.....potpuno novi zanr, a ne samo josh jedan holivudski film.....zalite se na efekte u matrixu, a LOTR pun efekata i nikom nishta![]()
silverglider je napisao(la):Mala ispravka Pocetnice, posto nisi citao knjigu ni gledao film: oni sa svojom grupom se ne bore protiv mnogobrojinije armije zlih sila. Oni se skrivaju i provlace debelim obilaznicama da bi stigli duboko u pozadinu zlog i mrskog neprijatelja (pocecu ja kao nekad na dnevniku RTSa) Borba protiv armije zlih sledi delomicno u drugom filmu i finalna u trecem filmu, gde se bore ogromne armije medjusobno. I zli ovde nisu nimalo glupi. Mozda je glup obican vojnik u 'zloj' armiji, a opet - zato i jeste samo vojnik, to je pravilo svuda, pa i kod dobrih
Ovo je bila opaska tek radi reda.
Veca opaska je upucena na kraju mog prethodnog threada, nemojte zakljucivati o filmu pre nego sto ga pogledate, a pogotovo ne samo na osnovu trailera -> reklame su reklame, a i ne ocenjujemo kakva je koja riba prema kolima u kojima se vozi, zar ne ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari