Šta je novo?

google wave

Kome treba pozivnica za wave nek mi posalje email na PM.
Dvojica najbrzih dobijaju.

Podeljeno korisnicima Septimus i dexx

Poslednja izmena:
^^ A jebga :S::d

Ajd neko nek se smiluje, milanso et džimejl dot kom

Meni jos nije stigla pozivnica.. :)

Da li wave nalog mora da se registruje isto kao gmail adresa ili proizvoljno? I da li se zna da li ce u buducnosti svako ko ima google account dobiti istoimeni google wave account?

Dobio sam jos 12 pozivnica za wave.
Kome treba neka posalje mail na PM.

Poslednja izmena:
Kako se brisu waves iz "Trasha"? To kod mene jos uvek nema?

Sve je jos uvek poprilicno bagovito ali za 2-3 meseca ima da bude ko secer :D

Jedva cekam kada i ako integrisu protokole da se sa wave moze slati na mail i obratno :)

Ako je neko raspolozen da testiramo Wave, neka me kontaktira PM pa cemo razmeniti wave adrese (joj kako lepo zvuci "wave adrese :D :D :D )

Poslednja izmena:
Meni jos nije stigla pozivnica.. :)

Da li wave nalog mora da se registruje isto kao gmail adresa ili proizvoljno? I da li se zna da li ce u buducnosti svako ko ima google account dobiti istoimeni google wave account?

Ja cekam vec 2 dana na wave, drugar je poslao pozivnicu. Kaze ceka se i po 7 dana.

ceka se i duze, par ljudi kojima sam poslao invite jos pre 10 dana nije dobilo .... tako da izglelda da oni to nesto na kasicicu daju. Cudno je da su neki dobili istog momenta kada sam poslao ... nist' meni tu nije jasno.

Poslednja izmena:
Ja sam svoju cekao 11 dana ;) Google s vremena na vreme zavrne slavinu... Danas mi je stiglo jos 12 pozivnica :)

haha, pre 2 min. mi dodali jos 2 :d

Poslednja izmena:
aj ako neko ima jednu viska nek mi pusti na masamunea at gmail.com.

hvala...

Ostavih link na benchmarkovom wave-u a evo i ovde za one kojima googlewave iz browsera jede cpu ... aplikacija se zove Waver i apsolutno je savrseno resenje za googlewave. Bar meni :)

Jel ce biti tih pozivnica ja cekam da neko sibne vec neko vreme...

Bice jos da se ceka..:)

je li moze i meni neko da posalje wave pozivnicu na ivan.petras ET gmail.com. Hvala

Jos 7 pozivnica ostalo. Kome treba nek posalje mail na PM.

pedja007[at]gmail.com, ivan.petras ET gmail.com, poslao ove dve, treba li jos nekom ?

Sve sam pozivnice podelio. Javljam ponovo kad budem imao.

Imam ja 10 komada, posaljite mejl na PP :)

EDIT: Jos 9 ostalo :)

EDIT: Jos 6 komada :)

EDIT: Jos 4 :)

EDIT: 3...

Poslednja izmena:
Hvala Culy i meni je stigla pozivnica...

Otisle sve od mene :) Kad bude jos, javljam :)

Nazad
Vrh Dno