Šta je novo?

google wave

Meni ne treba pozivnica, vec ljudi sa google wave nalogom ;) Onaj ko misli da ce biti aktivan na wave-u (prednost dajem ljudima koji koriste twitter i imaju preko 150 twitt-ova) i da ce iskoristiti wave za ono za sta sluzi nek se javi na pp za pozivnicu (onaj kome se ne svidja twitter, nece da mu se svidi ni google wave ;) )

Otisla pozivnica SeRPeNT, kad on bude dobio, bice novih 8 pozivnica, pa valjda ce neko sa benchmarka dobiti i od njega, da rasirimo malo wave ;)

Hvala za invite, stiglo, znash email, dodaj me u kontakte, nemam nikoga na wave-u :(

Evo i ja da stanem u red ako neko ima viska - mitarus [et] gmail.c0m...

ako neko ima neka baci na diyabolic @ gmail.com

ja se prijavio davno ali nece to skoro :)

mrmilos "na" gmail.com ...

Invite

Stajem u red. Posle ću da pitam za šta se čeka :)

bmilinkovic _at_ gmail _dot_ com

Tnx in adv...

dzaba mi ocekujemo pozivnice, kada su svi u deficitu sa istima... :(

Ljudi nemojte mnogo da se cimate i ocekujete nesto extra. Ne vidim svrhu ovog servisa sto ogranicavaju pozivnice, posto servis bez prijatelja je bulja. Bice extra kada se pusti servis do tada mozete samo da istrazujete, mada ima video tutorijal i za 5 minuta se sve ukopca.

Ne bih da ispadnem glup, ali GDE da pogledam da li uopšte imam neku pozivnicu?! Treba se snaći tamo... ;)

Poslednja izmena:
ako neko ima viska: milankovach na gmailu naravno ;)

Mene ste preskočili. Ajd još jednom ( valjda neću čekati treću sreću ):

mixi.co.yu @ gmail.com

Hvala

Jel neko provalio kako videti ko je od kontakata online? Takodje zanima me da li se mogu stavljati spoiler tagovi ili nesto slicno tome (da se skupi velik text)? I nisam uspeo da pomocu drag&drop ubacujem slike.
Imao sam jos nekih dilema, ali ne mogu da se setim.

Jel neko provalio kako videti ko je od kontakata online? Takodje zanima me da li se mogu stavljati spoiler tagovi ili nesto slicno tome (da se skupi velik text)? I nisam uspeo da pomocu drag&drop ubacujem slike.
Imao sam jos nekih dilema, ali ne mogu da se setim.

Ne mozes da vidis ko je online, nema fora ni za spoiler koliko sam ja primeti, a sto se drag i dropa tice meni radi super ...

Ne mozes da vidis ko je online, nema fora ni za spoiler koliko sam ja primeti, a sto se drag i dropa tice meni radi super ...

OK. Kazi mi jos samo da li znas kako isprazniti Trash? Ne znam da li je kod mene neki bug ili sta, ali nisam jos uvek pronasao neki lak nacin za praznjenje djubreta...

Najljubaznije Vas molim da prosledite poziv za Google Wave na aleksandar.borisavljevic (at) gmail.com.

moje pozive prosledjujem clanovima ove grupe....

Neka se siri talas!

moze li neko da mi posalje invite, ako ima :)

the.illidan [at] gmail.com

jao ovako je pochinjao i mail na gmail-u :)

ako neko ima vishka pozivnicu, moze i meni na vlada17 at gmail.com

hvala

Ako neko ima pozivnicu viška, moja adresa je mr.baja na gmailu :)

image.png

Ako ima neko :).

Nazad
Vrh Dno