Šta je novo?

google wave

Ko bude dobio wave pozivnicu nek se javi na pp sa svojom wave adresom ;)

A mene ako se sete, sete :D
dule at mojsajt.co.uk

Ako neko bude imao viska bicu zahvalan ako posalje invite.

Hvala unapred.

I ako mu ostane neka pozivnica viska, da posalje na dalijemoguce [@] gmail.com ;)

Meni ne treba pozivnica, vec ljudi sa google wave nalogom ;) Onaj ko misli da ce biti aktivan na wave-u (prednost dajem ljudima koji koriste twitter i imaju preko 150 twitt-ova) i da ce iskoristiti wave za ono za sta sluzi nek se javi na pp za pozivnicu (onaj kome se ne svidja twitter, nece da mu se svidi ni google wave ;) )

Otisla pozivnica SeRPeNT, kad on bude dobio, bice novih 8 pozivnica, pa valjda ce neko sa benchmarka dobiti i od njega, da rasirimo malo wave ;)

Poslednja izmena:
i da ce iskoristiti wave za ono za sta sluzi nek se javi na pp za pozivnicu (onaj kome se ne svidja twitter, nece da mu se svidi ni google wave ;) )

mislim da si ti malo omašio poentu wave-a :). Kakav crni twitter?

I meni, i meni :)
ako neko ima viska pozivnica, naravno
bogdanovicvladimir at gmail

Ako bude bilo saljem oma, btw kako sad saznah od Milana pozvnica moze malko i da kasni, pa kad bude stigla i sl, ja vam javljam.

BTW, hvala Milane za invite.

Meni ne treba pozivnica, vec ljudi sa google wave nalogom ;) Onaj ko misli da ce biti aktivan na wave-u (prednost dajem ljudima koji koriste twitter i imaju preko 150 twitt-ova) i da ce iskoristiti wave za ono za sta sluzi nek se javi na pp za pozivnicu (onaj kome se ne svidja twitter, nece da mu se svidi ni google wave ;) )

Otisla pozivnica SeRPeNT, kad on bude dobio, bice novih 8 pozivnica, pa valjda ce neko sa benchmarka dobiti i od njega, da rasirimo malo wave ;)

Moze i meni neko da posalje na lazamil[at]gmail.com kada bude imao viska.

Pozdrav..

mislim da si ti malo omašio poentu wave-a :). Kakav crni twitter?

Naravno da je google wave nesto sasvim drugo, samo sam naveo twitter, jer ako ljudi koriste twitter, koristice i google wave... Necu da dam pozivnicu nekom ko ce da otvori jednom wave i kaze au kakva glupost(dosta ljudi je to reklo i za twitter), hocu da pozivnicu dobije neko ko ce zaista koristiti google wave i ko ce pozivnice posle proslediti isto takvim clanovima.

Poslednja izmena:
Kako izgleda manipulacijama fotografija? Hoće li biti korisno za deljenje istih?
Nemam nalog na Facebooku i jedini razlog zašto bih ga otvorio jeste deljenje i pregled fotografija, ali sam odustao kada sam video da on sam smanji fotke i da su upotrebljive samo za online pregled...

Evo uradio sam upload jednog wallpapera od 1680x1050, i slika je smanjena na 1024x640... Slika od 1024x768 je ostala u originalu :) Sve preko 1024x768 ide na resize...

Poslednja izmena:
Predpostavljam da je određen max H i W i da na osnovu toga uradi resize. Ne postoji više mogućnost da se dođe do originalne fotografije?

Idealno bi bilo da možeš da praviš galeriju i da imaš thumb, taj njih resize i full size. Kao kod Coperimine gallery ili nekog sličnog paketa.

Poslednja izmena:
Kad uradis drag and drop uradi resize i nema nacina da dodjes do original fotografije, ako uradis attachment tu je thumb, ali opet je uradjen resize na 1024x640, probao sam i save na racunar i opet ista velicina (1024x640).

Moram reci da postaje sve zabavniji, moguce je ubaciti bota za twitter tako da se mogu slati twittovi i iz google wave, takodje tu su i razne ekstenzije, vidim lepu buducnost za google wave :)

Poslednja izmena:
Dajte i meni invite kako bih i ja osetio blagodeti wave-a [ mixi.co.yu at gmail.com ]

Hvala unapred.

Moze 1 ovde na milanso at gmail dot com , ako ima neko viška?
Fala :wave:

Stiglo, hvala Pioneerku za poziv.
Ako mi stignu pozivnice javljam.

[YOUTUBE]rDu2A3WzQpo[/YOUTUBE]
Jedno pitanje,
u gornjem levom uglu pise google wave PREVIEW, da li je ovo samo primer ili je pravi nalog?
:wave:

ako neko ima pozivnicu [ mjokic et gmail . com ]

Hvala unapred!

Ako neko zeli bas meni da udeli invite, moze na pm :)

Isto, ako neko ima invit moze na PM

moze i meni ako neko ima viska na s.milovanov @ gmail.com

Tnx

Nazad
Vrh Dno