Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

A jel ima to negde da se kuca da se proveri?

Ne sećam se da sam ovde pročitao, do sada nisam prelazio na 4.3 zbog roota a nisam baš za (meni) komplikovane varijante nego sam čekao toolkit. Danas proverim, a očekivao sam da će netko ovde da napiše, kad ima Nexus root toolkit v1.7.2 i piše da radi na 4.3 verziji. Odradim update na 4.3 koji mi je čučao mesec dana na taskbaru i probam i odradim root. Sve ok, bootloader mi je bio odranije otključan i N7 mi je ponovo rutovan. E sad, u skorije vreme očekujem i ovaj mali update od 1.7mb. Jel i tada gubim root i da li ću posle moći ponovo da rutujem na isti način? Da nisu sva vrata za root zatvorena tim zadnjim updateom? Čudno mi je da o ovome načinu roota niko nije ništa ovde napisao... ili grešim?

Poslednja izmena:
Gubiš root sa tim malim update-om, ali opet odradiš root na isti način i radiće.

Од пре недељу две дана батерија траје 12 сати и то без коришћења. Никакве сумњиве и ретардиране апликације нису инсталиране. Модел је 3g 32gb. Зна ли неко о чему се ради, или да скидам BBS? Да ли треба рут за њега?

Имам и слике, али глупи ТТ неће нешто да их окачи. Прво иде екран са 50% па таблет је у стању мировања са 12%, а график иде стрмо на доле као да уопште не спава.

Poslednja izmena:
Isti slucaj imam i ja sa tabletom... Nije bas 12h ali 3 sata screen on i dva dana standby GS dovedu na 15ak %

Meni je screen on time oko 4-5-6 sati u zavisnosti sta koristim, a ono sto me odusevljava je da u stanju mirovanja izdrzava nedelju dana (uz lagano koriscenje), tako da je kod vas definitivno neki program ili proces u pozadini. U stvari kad bolje razmislim, na malom samsung miniII imam isti slucaj (koriste ga deca kao mali tablet :)). Ukoliko je upaljen telefon i to bez ukljucenog ekrana, ode baterija za pola dana. Oni su na njemu stavili gomilu igara i verovatno je neka od njih uzrok nestanka baterije za kratko vreme.

Evo rezultati baterije. Jutros skinut sa punjača, nije uopšte radio tokom dana, osim što sam proveravao sa vremena na vreme koliko je ostalo baterije.

Screenshot_2013-09-15-22-55-13.png

Screenshot_2013-09-15-22-55-19.png

Screenshot_2013-09-15-22-55-35.png

Screenshot_2013-09-15-22-55-44.png

Screenshot_2013-09-15-22-56-03.png

Tako reći ni malo korišćenja. Wifi verzija 4.3 root-ovan.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379656886232.jpg
    uploadfromtaptalk1379656886232.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 208
Meni je baterija bila extra, takoreci kada ne koristim tablet skoro da se i ne trosi. Medjutim, otkad sam instalirao 4.3 update baterija je katastrofa, punio se 7 sati do 40%.

Gledam procese i upaljene aplikacije, nista cudno. Ima li neko ideju sta raditi?

Ja sam danas bas cackao pomenuti galaxy mini II koji ima iste simptome kao i ovi problemi na SS. Znaci nista ne radim na njemu i baterija se isprazni.
Kod malog samsunga je problem bio u karnelu, odn. u podesavanjima. Startovao sam Voltage control i tada primetio da brzina skace sa 300MHz na 1100MHz svake sekunde. Bilo koji CPU Governor da mu stavim slicno se ponasa. Jednio na "powersave" se stabilizovao u mirovanju. Za 5 sati ne koriscenja potrosio je 2%. Tako da je to to. E sad ostaje pitanje koji program ili igra ga tera da skace na maksimalnu frekvenciju u stanju mirovanja svake sekunde.

Molio bih da mi predlozite neku igricu,jos uvek nemam ni jednu instaliranu a voleo bih i to da probam.Pojacao sam Wi Fi u delu stana gde koristim tablet tako da sada sve leti,te bih pokusao i neku dobru igricu.Pozz:wave:

Zahvaljujem na pomoci:)

Jel uspeo neko da pokrene izlecenu world war z tegra verziju na ovom tabletu ?
Sve probah i nema sanse u pm..

Na 4.2 je radilo. Jesi li probao bas verziju za tegru?

Poslednja izmena:
Da, i probao onu apdejtovanu noviju 1.2....sa sve obb preimenovanim ali nece.
Sistem mi je 4.3 mozda mu to smeta ?

Šta je ovo sa tapatalkom? Koja verzija je zadnja? Na telefonu mi je najnoviji 4.1.3 a na n7 4.1.0 (koja je katastrofa).
Do jutros sam imao ko zna koju varijantu koja je prestala da radi i dalje me na g play gde lepo piše da je zadnja 4.1.3 ali meni iz nekog razloga instalira ovu!?

I ja imam istu verziju tt4 kao i ti 4.1.0 a na telefonu 4.1.3. Možda je to do tablet verzije. Sada se više ne zove tt4 nego tt pro a tt2 je sada tt samo i postala je besplatna.

Nazad
Vrh Dno