Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Odlicno sve odradjuje a za igre je kao porucen, za moj ukus ne postoji trenutno nesto bolje.

Moze,i onda imas 3-4 sata bateriju na telefonu i cao. . .

WiFi model je inicijalno i zamisljen za wireless, sve ostale kombinacije su da se prevazidje situacija kad ga nema. A sad, ako neko misli da beskonacno teteruje i tako koristi 3g, onda je 3g model nuzni izbor.

Verujem da vecini treba 3G ponekad, to jest povremeno sto se u takvim situacijama da lako resiti.

Ne vidim poentu sa doplatom za 3G model, kada se moze teterovati sa telefona.

Imao sam sgt+, 3g verziju i sim karticu sam ubacio jednom, da probam jel radi, i nikad više. Sada imam n7 wifi verziju ali sam naknadno uz mts box za 1din mesečno dobio i karticu (3g usb stick) sa 2gb neta na 2 godine (što računam da će biti i vek samog uređaja). ***, sad vučem sa sobom pored telefona i tableta i stari sgs1 koji palim samo kada mi treba net na tabletu. Radi i to ali kulturnije bi bilo da je 3g tablet. Na telefonu imam 1gb a i spžio bi brzo bateriju mojim načinom upotrebe.

Poslednja izmena:
Da li se zna cena za novi Nexus 7 ?

Kako mislis za novi?Sledeci model?

Negde sam pročitao da novi model izlazi 15. Maja 2013.

Vrlo moguće. Na drugom linku koji sam postavio naći ćeš glasinu da će u maju na Google I/O konferenciji biti predstavljen novi Nexus, a zajedno sa njim i Android 5.0 - Key Lime Pie.

15-17 maja je Google I/O 2013, to je jedino što se zna. Za sada kruže glasine da će biti predstavljen Android 5.0 (Key Lime Pie) kao i naslednik Nexus 7-ce, ali je to sve još uvek na nivou glasina.

Sadašnji Nexus 7 je predstavljen 27. juna 2012, a kod nas se nije pojavio do sredine oktobra. Ako čekaš sledeći model, ne verujem da će ga biti kod nas pre jula-avgusta u najboljem slučaju.

Da li je neko uspeo da reši problem media servera? Pojeo mi 69% baterije a ekran samo 20%.Da li vratiti na fabrička podešavanja pa sve ispočetka?

Mozda ti je neki mp3 fajl pokvaren pa ga media server neprekidno cekira. Povezi N7 i PC preko usb-a i cekiraj ga programom Mp3 Checker. Neko je pisao o tome u temi sa aplikacijama, cini mi se da je to ovo:

http://download.cnet.com/MP3-Checker/3000-2141_4-10543407.html

Ako nemas problema sa time onda pokusaj sa promenom kernela, meni Franco kernel odlicno radi (r47, kod r48 imam lag prilikom budjenja iz deep sleep).

Може и М кернел да проба.

Odlicni su ti detalji. Hvala nagledah se cuda. Ne mogu da verujem. Link ti je za 10.

Mozda ti je neki mp3 fajl pokvaren.. .
Imam, slucajno, gomilu pokvarenih mp3 fajlova i sve mi je OK.

@veljadj
Od kad ti pises o ovom problemu i jos ga imas. Smaras vise. Formatiraj Nexus jednom, ne nosis dzakove pobogu.

Poslednja izmena:
Za koliko realno sada mogu da prodam nexus 7 iz novembra, 16gb wifi verzija?

Fazon je sto je tablet kao nov, koriscen je minimalno da mi je zao da ga prodajem, ali uzimam nexus4 pa kapiram da mi ne trebaju oba.
Punjen je mozda 15ak puta, ako ima negde da se vidi, mogao bih da proverim tacno. Radio je u prazno, posto sam ga drzao samo zakljucanog, ne znam sto ga nisam gasio, al recimo sad kad sam poceo da ga gasim, mozda je koriscen(paljen) jednom u dve nedelje.
Nema ogrebotinu, a garancija je iz tehnomanije, do 2015.

Gde prodavati? Nemam nameru da spustam cenu i prodajem kao ovi maksimalno koriscene, pohabane itd...

Po meni, najbolje ti je da pokusas da ga prodas nekome koga licno poznajes. Mislim da ce ti na oglasima tesko proci ta prica 'minimalno koriscen' bez obzira koliko to tacno bilo.

@veljadj
Od kad ti pises o ovom problemu i jos ga imas. Smaras vise. Formatiraj Nexus jednom, ne nosis dzakove pobogu.

Ako nemas resenje ne smaraj ti.Necu da ga formatiram hocu resenje problema.

Бирај између Франко и М кернела. Флешујеш zip у cwm или twrp. Или fastboot flash boot name_of_the_image.img

Uzeo kuće u VIPu Nexsus7 3g 32Gb,prvi utisci su fenomenalni,tabel otkuda koliko je dobar.....Kvalitet izrade na vrhunskom nivou,leti sve od programa i igrica na njemu.....Stvarno sam impresioniran s njim

Mogu li nekako dokazati koriscenje, ima li negde za broj punjenja tacno da moze da se dokaze? Cini mi se da na iPhone-u to ima?

Drugari jedno pitanje,jer neko instalirao LMT lancher i kakvi su utisci.....

stigao je i meni ovaj malisan, bas lepo radi :) koju rezoluciju koristite za igo?1280x800 iz nekog razloga nece da se pokrene... sad koristim 1280x768, malo je odsecen dole i ima praznog mesta sa strane...

Vrh Dno