Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

A neki detaljniji info u vidu linka možda

Da li bi neko od ponosnih vlasnika ovog uredjaja mogao da mi preporuci neku futrolu za njega na fazon travel covera? I da li uopste travel cover moze da se nadje u nasim prodavnicama?

Prilozi

• images.jpg
    images.jpg
    4.1 KB · Pregleda: 268
  • images2.jpg
    images2.jpg
    4.6 KB · Pregleda: 284
  • IMG_20130327_001548.jpg
    IMG_20130327_001548.jpg
    1,004.6 KB · Pregleda: 305
  • IMG_20130327_001618.jpg
    IMG_20130327_001618.jpg
    940.9 KB · Pregleda: 288
  • IMG_20130327_001633.jpg
    IMG_20130327_001633.jpg
    1,019.9 KB · Pregleda: 301
Treba mi pomoc.Kupio sam caletu nexus I ja da se malo ogrebem.
Kada zovem sestru preko skypa ona nas nevidi.Bilo koga drugog da zovemo sve radi savrseno.Kada nju zovemo as mog iPad minija sve radi normalno. Da li gresim kod necega.

Онда је нешто до ње проблем рекао бих.

I ja Mislim da je do nje ali ne znam sta da namestim da to proradi pope mi se cale na glavu

Veruj mi da je veceras kod njega, kako da objasnim coveku od 70 godina da nesto ne radi kod sestre, a uzeo je tablet samo zbog toga :(

Da li bi neko od ponosnih vlasnika ovog uredjaja mogao da mi preporuci neku futrolu za njega na fazon travel covera? I da li uopste travel cover moze da se nadje u nasim prodavnicama?

Ima ga u ct-u i tehnomaniji, 2600 sto je po meni preskupo. obicna guma. Ja sam uzeo obicnu hama futrolu, malo je glomazna, ali nista strasno.

Stani , zar ti ne radis za Asus ?? Pisao si o tome u nekom starom postu sa pocetka, da imas veze s Asusom. Kako sada tvoja firma uvoznik Asusa, kupuje od Asusa.

Pa pretera ga brate, ajde to reklamiranje, upakuj malo da ne bude tako ocigledno. A ko je lud nek kupuje polovnu , robu koja se kvarila , pa popravljana za mizernu razliku u ceni

Pozdrav drugari.. Procitao sam ovu temu od pocetka (nije me mrzelo :D ).. Imam nedoumicu veliku.. Slucajno sam saznao za ovaj tablet jer ga imam moj drugar sa faksa. Prosto sam se zaljubio u N7 kad sam ga uzeo prvi put u ruku.. E sad moja nedoumica je da li uzeti Galaxy note ili nexus 7 i pored vuci neki obican telefoncic cisto za poziv i sms? Iskren da budem uplasile su me one mane sa ekranom, sa mrtvim pikselima ali za takav uredjaj mislim da cena nije velika.. Cak sata vise mislim da je odlican.. Uzimao bih u winwiu jer mi je najblizi, a i koliko sam procitao da su najproduktivniji po pitanju svega.. Elem(ili ti dapace :D , salim se), sta mi savetujete Galaxy Note ili Nexus 7+telefoncic? Unapred hvala :)

Zavisi za sta bi ga koristio, mada je N7 fantastican za sve radnje. Od surfa do igara. Velicina idealna, ni premali, ni prevelik. Imao sam Telefon od 4.7", imao sam i tablete od 5", 7", i 10". Ovaj od 7" je bas potaman za sve. Nije glomazan ni tezak. Ako su ti igre prioritet nema sta da razmisljas, N7.

Bio bi "zamena" za lap top dok putuje ili sam na odmoru.. Da mogu pogledam postu, po neki film, procitati neku knjigu, caspopis, skayp.. Ako je neko imao ili ima Samsung Note bio bih mu zahvalan da mi kaze kakvo je iskustvo sve ono sto sam naveo na njemu? A sa druge strane kakvo sve ono iskusvto na Nexusu 7?

Od pre 10-ak dana sam i ja postao vlasnik N7 i to refabrikovanog. Tablet je ekstra, apsolutno mu ništa ne fali. Najviše sam ga kupio zbog multifunkcionalnosti. Da koristim tablet te veličine kao telefon je po meni čista glupost, osim za skype naravno, ali ga koristim za internet, e-mailove, gledanje filmova, igrice, čitanje raznih dokumenata vezano za moj posao a sada ga koristim i kao navigaciju za kola. Instalirao sam Igo Primo 2 (thin 1.3) sa dva kompleta mapa (Navteq i TopMap) koje menjam pomoću mapchangera (IGOmania v.1.1), kupio duži microUSB-USB kabal, nosač za šoferku i punjač za kola (2 ampera), napravio rute i voziii. Mogu samo da kažem da je prikaz slike na navigaciji izvanredan iako je osvetljenost bila na 40%. Za gledanje filmova isto nema problema - slika kristalno jasna i pusta sa usb memorije direktno. Nabavio sam mu futrolu na preklop pa kad ga nosim izgleda kao notes - veoma lepo. Posebno će mi biti koristan kad pođem na leto u Grčku jer sada imam sve što mi je potrebno u jednom uređaju.

Od pre 10-ak dana sam i ja postao vlasnik N7 i to refabrikovanog. Tablet je ekstra, apsolutno mu ništa ne fali. Najviše sam ga kupio zbog multifunkcionalnosti. Da koristim tablet te veličine kao telefon je po meni čista glupost, osim za skype naravno, ali ga koristim za internet, e-mailove, gledanje filmova, igrice, čitanje raznih dokumenata vezano za moj posao a sada ga koristim i kao navigaciju za kola. Instalirao sam Igo Primo 2 (thin 1.3) sa dva kompleta mapa (Navteq i TopMap) koje menjam pomoću mapchangera (IGOmania v.1.1), kupio duži microUSB-USB kabal, nosač za šoferku i punjač za kola (2 ampera), napravio rute i voziii. Mogu samo da kažem da je prikaz slike na navigaciji izvanredan iako je osvetljenost bila na 40%. Za gledanje filmova isto nema problema - slika kristalno jasna i pusta sa usb memorije direktno. Nabavio sam mu futrolu na preklop pa kad ga nosim izgleda kao notes - veoma lepo. Posebno će mi biti koristan kad pođem na leto u Grčku jer sada imam sve što mi je potrebno u jednom uređaju.

Gde si kupio nosač za šoferku? Ja uskoro idem na malo dužu relaciju pa bi mi trebao.

Ne znam brate odakle si? Ja sam jedva našao odgovarajući nosač u Nišu u podzemnom prolazu. Mislio sam da naručim preko interneta univerzalni nosač, ali kad sam našao takve univerzalne nosače u radnjama i isprobao ih direktno na N7 video sam da ne odgovaraju i da tablet ne može da se stavi u landscape položaj - kako bi mi i trebalo za navigaciju. Uzgred nosač me je koštao svega 600,00 dinara što je upola manje nego na internetu...

Kada bi ti to uslikao i okacio ovde.

uni_drzac_tablet_4-600x600.jpg

Nosač ovako izgleda - ovo je slika sa neta pošto je moj nosač u kolima. Uglavnom dole ima dva gumirana nosača a gor jedan koji se lako pomera na dole do tableta.

Ne znam brate odakle si? Ja sam jedva našao odgovarajući nosač u Nišu u podzemnom prolazu. Mislio sam da naručim preko interneta univerzalni nosač, ali kad sam našao takve univerzalne nosače u radnjama i isprobao ih direktno na N7 video sam da ne odgovaraju i da tablet ne može da se stavi u landscape položaj - kako bi mi i trebalo za navigaciju. Uzgred nosač me je koštao svega 600,00 dinara što je upola manje nego na internetu...
Ja sam iz Novog Sada. Kontao sam da narucim sa DX-a, ali mi to nece stici na vreme. Uglavnom malo cu da se promuvam po radnjama.
Nego, baterija je nesto krenula da mi brljavi. Google services mi jede 40% baterije. Evo kacim ss-ove...

Screenshot_2013-03-28-19-16-11.png
Screenshot_2013-03-28-19-15-43.png
Screenshot_2013-03-28-19-15-59.png
Screenshot_2013-03-28-19-15-50.png

Ima li neko ideju sta bi moglo toliko da trosi 'struje'?

Poslednja izmena:
Juce obisao ceo Novi Beograd i Zemun bio u 4 VIP-ove prodavnice(Zemun glavna,Delta,Usce i Novi Merkator),nigde nemaju Nexsus 7,sve rasprodali,sad cekam da me zovu kad im ponovo stignu u radnje,bas sam se smorio :(

Zavisi za sta bi ga koristio, mada je N7 fantastican za sve radnje. Od surfa do igara. Velicina idealna, ni premali, ni prevelik. Imao sam Telefon od 4.7", imao sam i tablete od 5", 7", i 10". Ovaj od 7" je bas potaman za sve. Nije glomazan ni tezak. Ako su ti igre prioritet nema sta da razmisljas, N7.

U zarez se slazem.

Pozdrav drugari.

Opasno sam zagrizao za Nexus 7 32gb. Vidim da kod nas je malo teze da se nadje nov, ali ga ima po oglasima. Te verzije od 32gb su 3g, da li te verzije mogu da se koriste kao mobilni telefon ili su zakljucani? I koja je realna cena za polovan tablet ali k'o nov? Da me neko ne pregazi :D

Pozdrav :)

Nazad
Vrh Dno