gileip
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2005
- Poena
- 360
U W.. W..u.Где има Nexus 7 за те паре?![]()
U W.. W..u.Где има Nexus 7 за те паре?![]()
Instalirao i ovaj skype napunio nexus i za manje od sat vremena na bateriji i nekih pola sata pricam preko skype sa video kamerom skinuto sa 100 posto na 88 a mediaserver j...... vec na 11 postoLJUDI sta da radim ? da li da sve izbrisem i onda iz pocetka da instaliram kako bih video sta pravi problem
Instalirao i ovaj skype napunio nexus i za manje od sat vremena na bateriji i nekih pola sata pricam preko skype sa video kamerom skinuto sa 100 posto na 88 a mediaserver j...... vec na 11 postoLJUDI sta da radim ? da li da sve izbrisem i onda iz pocetka da instaliram kako bih video sta pravi problem
Evo kako izgleda moja battery status , da li je ovo nenormalno ili ...?
Evo ja sam odradio uninstall skypa, pa da vidim....Kod mene od kako sam instalirao modifikovani Skype nema vise media servera u stavkama koje koriste bateriju.
Nemam konkretnih informacija trenutno. Probacu da saznam sta se desava.
I meni media server ubija. Pojede 9% baterije a keep awake je 50min. za sad. Do sutra ce biti nekoliko sati keep awake.
imate ljudi u monitor radnji nov nexus sa 32gb sa dve god garancije za samo 26000din . Necu da ih reklamiram ali zaista su najeftiniji
imate ljudi u monitor radnji nov nexus sa 32gb sa dve god garancije za samo 26000din . Necu da ih reklamiram ali zaista su najeftiniji
Лепо човек каже у Monitor-уGde to ?
wtf? Још се нисам цењкао у радњи :dCena od 25-26k ima svuda samo odes licno u radnju i pitas za popust svi daju neki ali ne smeju na sajtu da drze nisku cenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari