Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Koliko videh na sajtu WW i tamo je za te pare 16GB refurbished model.

Instalirao i ovaj skype napunio nexus i za manje od sat vremena na bateriji i nekih pola sata pricam preko skype sa video kamerom skinuto sa 100 posto na 88 a mediaserver j...... vec na 11 posto :( LJUDI sta da radim ? da li da sve izbrisem i onda iz pocetka da instaliram kako bih video sta pravi problem

Prilozi

• sshot-1.png
    sshot-1.png
    73 KB · Pregleda: 304
Poslednja izmena:
Instalirao i ovaj skype napunio nexus i za manje od sat vremena na bateriji i nekih pola sata pricam preko skype sa video kamerom skinuto sa 100 posto na 88 a mediaserver j...... vec na 11 posto :( LJUDI sta da radim ? da li da sve izbrisem i onda iz pocetka da instaliram kako bih video sta pravi problem

Svidja mi se sto ljudi pokusavaju da ti rese problem. Jedno je sigurno, osteceni MP3 fajl nije uzrok zasto mediaserver guta bateriju. Savet je c:/format :)

Ma u krajnjem slucaju, preko toolkita instaliraj custom rom, recimo paranoid, ionako bolje radi nego default, a lako posle mozes i da vratis originalni ukoliko hoces...

Ни случајно 3.10 верзију. Прешао сам са 2.99 без фул вајпа додуше и многооо је спор. Треба да се наканим и одрадим ових дана.

Evo kako izgleda moja battery status , da li je ovo nenormalno ili ...?

Prilozi

• Screenshot_2013-03-13-20-12-45.png
    Screenshot_2013-03-13-20-12-45.png
    116.8 KB · Pregleda: 213
Kod mene od kako sam instalirao modifikovani Skype nema vise media servera u stavkama koje koriste bateriju.

Uzeh pre neki dan ovaj refurbished od 16gb i ne vidim nikakvu razliku unodnosu na ove normalne koje sam imao prilike da cackam. Razlika u ceni 50+ evra, garancija samo godinu dana. Ko ima kesa moze da se zapita sta se vise isplati. Meni je ovo bio max para tako da sta je tu je. valjda ce sljakati zdravo i veselo duze :)

imate ljudi u monitor radnji nov nexus sa 32gb sa dve god garancije za samo 26000din . Necu da ih reklamiram ali zaista su najeftiniji

Nemam konkretnih informacija trenutno. Probacu da saznam sta se desava.

Ajde usput vidi i hoce li stizati Asus dock za Nexus 7. Hvala

I meni media server ubija. Pojede 9% baterije a keep awake je 50min. za sad. Do sutra ce biti nekoliko sati keep awake.

Jesi slusao muziku za to vreme? Pretpostavljam da znate da je media server aktivan dok se slusa stream, muzika i slicno, da je tablet budan, bez obzira sto je ekran iskljucen.

Cena od 25-26k ima svuda samo odes licno u radnju i pitas za popust svi daju neki ali ne smeju na sajtu da drze nisku cenu

Лепо човек каже у Monitor-у :)
http://www.monitor.rs/index.php/online-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=10129&category_id=88
Cena od 25-26k ima svuda samo odes licno u radnju i pitas za popust svi daju neki ali ne smeju na sajtu da drze nisku cenu
wtf? Још се нисам цењкао у радњи :d

Једино ако мислиш на то да у радњи одобре попуст који би иначе важио само за наручивање преко интернета :)

Poslednja izmena:
Јел користи неко Google Voice на овом таблету? Интересује ме како то функционише и колико кошта? Јел прво мора Гугл налог да се "веже" за број мобилног па онда може да се користи и на таблету или како већ...?

ИЗМЕНА: Нема везе, сад видех да је доступно само за америку... Јел постоји неки други начин да се Нексус користи као телефон?

Poslednja izmena:
Preko skajpa bi trebalo da mozes da zoves i saljes sms ako uplatis skajp kredit, a mozes i Viber da instaliras pa da zoves drugi pametni telefon/tablet koji ga ima instaliranog

Viber сам пробао на телефону, квалитет звука је очајан и доста се прекида, једино је добар за слање порука. Криво ми је што нам Google Voice није доступан јер колико сам схватио, не мора да се уплаћује ништа већ се аутоматски скидају минути са постпејд пакета. Skype и Viber су изгледа једине вредне алтернативе, хвала на одговору :)

Хитно питање за људи који су купили Nexus u WinWin-у а могуће и у другим радњама :D

Да ли сте уз таблет добили гаранцију у облику посебног парчета хартије или само фискални плус оно што је налепљено на кутију?

Dobija se u win winu samo fiskalni i njega cuvas zarad problema ako bi ih bilo...na novom bgdu u radnji jednoj njihovoj je tako, znam jer mi je drug tamo kupio.

Poslednja izmena:
A šta kažete na ove refurbished Nexus 7 32GB koji su 10ak hiljada jeftiniji i imaju garanciju od 12 meseci? Jel je uzeo neko?

Nazad
Vrh Dno