- Učlanjen(a)
- 14.03.2011
- Poena
- 169
Jedna bitna napomena. Refurbished Nexus 7 se prodaje po izuzetno atraktivnoj ceni, ali sa jednogodisnjom garancijom.
То није по законуJedna bitna napomena. Refurbished Nexus 7 se prodaje po izuzetno atraktivnoj ceni, ali sa jednogodisnjom garancijom.
Nemam konkretnih informacija trenutno. Probacu da saznam sta se desava.O, kad je već Asus Srbija tu, jedno pitanje: šta se događa sa davno najavljenim Asus premium case for Nexus 7? Po svoj prilici, ništa od toga?
Mogu da se uvezu kontakti iz Skype naloga?
Ja mislim da zaista skype povezan sa mediaserverom ,sto se moze videti na slici. Od kako sam ga napunio pricam skypom
probaj modovan skype, em sto ima dodatne opcije, pri izlasku moze da ugasi pozadinski servis, tako da skype, ukoliko je on, ne trosi bateriju...
Ne bih se bas slozio da im nije bilo bas nista.
Refurbished znaci da je uredjaj imao konstrukcionu gresku koja je "popravljena". Kako mi ne znamo koja je greska u pitanju, ne znamo ni kako je otklonjena.
Ovakvi uredjaji tretiraju se kao "used" te se prodaju po znacajno nizim cenama uz smanjenu garanciju.
Konkretno, refurbished Nexus 7 je u ponudi i u USA, ali ima garanciju samo 90 dana. Vi zakljucite zasto?
Modifikovani Skype 3.2.0.6673 modded (build v19)
Ta godina garancije svakako vredi tih 2500 din,na stranu sto je tablet popravljan.Može li neko da mi odgovori na gore postavljeno pitanje?
Vidim da je Nexus 7 Refurbished 20000, a Nexus 7 na kome ništa nije dirano 22500 din. Isplati li se uzimati nešto što je popravljano ili uzeti nov sa 2 godine garancije?
Где има Nexus 7 за те паре?Može li neko da mi odgovori na gore postavljeno pitanje?
Vidim da je Nexus 7 Refurbished 20000, a Nexus 7 na kome ništa nije dirano 22500 din. Isplati li se uzimati nešto što je popravljano ili uzeti nov sa 2 godine garancije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari