Nego u Gigat***-u ima akcija za refurbished N7 16GB wifi za 19.990. Samo me zanima da li su to oni koje su kupci vratili ili su stvarno nabavili refurbished primerke od Asus-a (verovatno bi se lako videlo po serijskom broju).
Sad procitah da mozds skype pravi problem. Kao i kad se izgasi skype media server nesto drlja ,kao kad se izgasi skype treba restartovati tablet
Ljudi zamenite Skype sa ooVoo. Ima ga za sve pratforme, integrisan sa Facebook-om, 12 ljudi u video konferenciji....
Da li je iko kupio Nexus preko Vip-a ? Kakva su iskustva u pogledu resavanja garancije, kakav im je net, koliko je brz kad ispucas sve gigabajte (moze li se uopste surfovati...) ?
Ima fina ponuda 830 din na 6 rata + 1800 preplata na 2 godine
Odlicno radi igo primo i copilot, lock satelita je uvek samo par sekundi, sve bez bagova radi.
Ja sam uzeo u Vipu. Sto se resavanja garancije tice, to ne znam, za sad sve radi kako treba. U poslovnici su mi rekli da imam 72h da ga vratim ako ima problema, a posle toga ide na redovnu dvogodisnju garanciju. Net kod mene u Valjevu je oko 4-5Mbit/s down i oko 2Mbit/s up (na telefonu mi je oko 1-2Mbit/s down, ista mreza). Kad ispucas brzina je 64 kbit/s sto je mnogo sporo, nisam siguran da bih imao strpljenja za surf![]()
Ako je onaj moj prosao fabricki test onda mogu da zamislim nasta su licili ti koji ga nisu prosli.
Ako je onaj moj prosao fabricki test onda mogu da zamislim nasta su licili ti koji ga nisu prosli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari