Love Hunter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.07.2004
- Poena
- 390
I koje nije moguce kupiti iz Srbije.
. xDОва апликација није компатибилна ни са једним уређајем
. xDОва апликација није компатибилна ни са једним уређајем
I koje nije moguce kupiti iz Srbije.
mene nesto bas ne tangira da rutujem i tablet i da se zezam sa softverom, kada sve to lepo funkcionise i bez svega togaali svakako super koristan softver
Ne kapiram sto se ljudi plase root-ovanja, uradi se za 3 min, uvek mozes da ga vratis kako je bilo, nemas nikakvih vidljivih promena, a mnoge prednosti, bar za naprednije korisnike, dakle samo mozes da dobijes nista da izgubis...
Ni meni ovo nije jasno, meni je prva stvar koju sam uradio kad sam tablet doneo kući da ga unlockujem i rootujem. Aj da ovo pričamo na Ana forumu, ali na Benču... :S:
Ja sam licno sve zivo sto imam od droid-a rootovao, narocito legacy device-ove tipa galaxy mini/fit/gio pa na dalje.
Jednostavno na stocku trokiraju, i dosta poboljsanja za normalno koriscenje ima ako se rootuje.
Problem je sto je Nexus relativno nov uredjaj (i pomalo skuplji), a ne dobija se mnogo toga rootovanjem, a garancija se ponistava (e sad, to kod nas ponistavaju, ali citao sam da ASUSova internacionalna garancija, ima u onom pamphletu sto se dobija, dakle, knjizici, pise da iako je tab rootovan da nista ne smeta garanciji, u inostranstvu je tako isto, znam vise ljudi koji imaju tab i koji to govore).
Jednostavno za tab koji je trenutno relativno high-end, osim za piratovanje appova i luckypatchovanje nema svrhe da se radi root ili bilo sta da se cima, narocito posto nase derikoze bi te nabedile za root i da nema root-a, rekli bi da si ga skinuo pa se sad pravis lud
Rade serviseri i mnogo gore stvari, a ovde bi kod nas bukvalno za fizicki problem (odvaja se ekran ili probija svetlo, itd, sa cim god da nexus ima problema) rekli "sto si ga rootovao ne bi se desilo onda".
Za sad je okej bez root-a i custom romova, jer posto je Nexus uredjaj Google zna sta radi po pitanju updateova, jos je flagship povrh svega.
K'o sto rekoh, svako ima svoje razloge... ja sam rutovao svih pet tableta do sad, ovaj sesti, Samsung Tab Plus, nisam, eto, mrzelo me, a i leti k'o zmaj na stock ICS-u, jel' me treba sad proterati sa foruma?
Niko nikoga ne tera sa foruma, niti ubeđuje da rootuje svoj uređaj, odakle ti to?! Sve što sam hteo da kažem da je besmisleno da tupimo, po ko zna koji put, da rootovati ili ne, praviti neki bauk od toga.
Sve što sam hteo da kažem da je besmisleno da tupimo, po ko zna koji put, da rootovati ili ne, praviti neki bauk od toga.
Ne kapiram sto se ljudi plase root-ovanja, uradi se za 3 min, uvek mozes da ga vratis kako je bilo, nemas nikakvih vidljivih promena, a mnoge prednosti, bar za naprednije korisnike, dakle samo mozes da dobijes nista da izgubis...
Zelim da kupim ovaj tablet u win win medjutim za oko mi je zapao prestigio 5880 D jer ipak vise volim malo veci tablet.Ipak nexus je bolji ..sta mislite i ako neko zna bobar tablet kod nas do 30000din!?
Ma pusti ga druže, vidiš da boluje od toga da uvek bude u pravu. Kod njega to neizlečivo, drži ga već duže. :d
Naravno root se radi po potrebi. Ja lično uvek uradim root zbog aplikacija koje su bar meni neophodne na svakom androidu - market enabler, titanium... itd.
Ima jos gorih a takodje neizlecivih stanja, kao sto je glupost, naprimer, ali, nazalost, i od toga ima jos gorih a neizlecivih stvari...
Samokritičnost je dobra i poželjna, ali ipak nemoj toliko da ocrnjuješ sebe, nisi ti loš... reče domaćica pevcu i očerupa ga za supicu.![]()
Za 33k bese ako se ne varam ima TF300, isto Tegra 3, a ima i mogucnost da eventualno kad pojeftine i ako pojeftine kupi dock.Osmica je ok, ali za 30.000 RSD, ne znam. Sedmice..? Nexus, ili ako ti nije vazna Tegra 3, Samsung Tab 2 P3110 je ta kategorija, Pls ekran, dual core 1ghz, dobra baterija, ICS... oko 25000RSD, nov u radnji.
Znam da je pisano o ovome milion puta, ali sam zaboravio. Da li može nexus da čita sd kartice preko kabla (tj čitača kartica) , to su CF kartice iz Canon aparata?
S tim da Media Importer radi na specifičan način, druga varijanta je da se koristi StickMount, on mountuje bilo koji USB storage, pa je pristup moguć kao i bilo kom drugom direktorijumu, ako se trigeruje medija skener (sa Rescan-om) multimed. fajlovi će biti vidljivi i kroz galeriju i ostale multimed. aplikacije. Ovo je free rešenje, ali je potreban rootovan uređaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari