Danas videh da ima Nexus 7 3GB 32GB u VIP-u, na ugovor uz internet, al' mi nekako skupo deluje osim uz one jače pakete.
Mada ko namerava da kupi 3G model, njemu verovatno i treba neki ugovor za 3G.
Možda je stavio default da mu bude chrome i zato ga ne pita ništa
@no.nick Idi u settings I nadji chrome i sve browsere i idi clear defaults i clear cache i data i sve. Onda mora da te pita! Mora da radi flash kad svima radi!
Pojavio se u T-mobile CG radnjama, 20e (5GB data cap) mjesecno x 2 godine ... Jel to dodje jeftinije ili skuplje u odnosu na VIP? Ne razumijem im ove aktivacije? To se placa odmah...?
Ljudi saqljem vam da vidite onu anomaliju koju ja imam sa nexus-om o kojoj smo pricali . znaci na jednoj slici se vidi konture kruga samo kad je pristojno isprljan ekran a na drugoj slici kada se lepo obrise krug ne stane sve dok se ponovo ne isprlja. Kada je ekran upaljen krug nepostoji sansa da se vidi.
Ljudi saqljem vam da vidite onu anomaliju koju ja imam sa nexus-om o kojoj smo pricali . znaci na jednoj slici se vidi konture kruga samo kad je pristojno isprljan ekran a na drugoj slici kada se lepo obrise krug ne stane sve dok se ponovo ne isprlja. Kada je ekran upaljen krug nepostoji sansa da se vidi.
Jel to kod nas ili...
@Milko mislim da je mislio na CG
@Urose ne znam sta bih ti rekao, meni je to puno nekako... Nekih 3GB za 20 eura kad bi bilo, bez minuta i poruka bilo bi OK...
Zamolicu te, mada, mislim da smo naisli na isto... Ja sam pronasao file, ali nisam uspeo da ga instaliram.nasao sam na google odmah,ali ne mogu da je skinem,moj nexus 7 je wi fi only![]()
Ako se ne snadjes poslacu ti apk na pp.
uzmi prestigio 5570c za upola para :>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari