Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Da li je neko probao (uspeo) da nakaci neki od nama dostupnih 3g modema preko OTG kabla?

Danas videh da ima Nexus 7 3GB 32GB u VIP-u, na ugovor uz internet, al' mi nekako skupo deluje osim uz one jače pakete.

Mada ko namerava da kupi 3G model, njemu verovatno i treba neki ugovor za 3G.

Poslednja izmena:
Danas videh da ima Nexus 7 3GB 32GB u VIP-u, na ugovor uz internet, al' mi nekako skupo deluje osim uz one jače pakete.

Mada ko namerava da kupi 3G model, njemu verovatno i treba neki ugovor za 3G.

Pojavio se u T-mobile CG radnjama, 20e (5GB data cap) mjesecno x 2 godine ... Jel to dodje jeftinije ili skuplje u odnosu na VIP? Ne razumijem im ove aktivacije? To se placa odmah...?

Možda je stavio default da mu bude chrome i zato ga ne pita ništa

@no.nick Idi u settings I nadji chrome i sve browsere i idi clear defaults i clear cache i data i sve. Onda mora da te pita! Mora da radi flash kad svima radi!

uradio sam to sto si rekao, nije pitalo nista ali mislim da radi flash. isao sam neke flashgames . com i radio je na nekoliko igrica. mislim da je fora u nekj zastiti. na delphinu radi super to sto ja hocu. a na firefoxu izlazi ono zuto obavestenje.

Pojavio se u T-mobile CG radnjama, 20e (5GB data cap) mjesecno x 2 godine ... Jel to dodje jeftinije ili skuplje u odnosu na VIP? Ne razumijem im ove aktivacije? To se placa odmah...?

Odmah, ili u 6 rata...i da, izgleda da je nešto povoljnija vaša ponuda (ukoliko vam je aktivacija 0)

Ljudi saqljem vam da vidite onu anomaliju koju ja imam sa nexus-om o kojoj smo pricali . znaci na jednoj slici se vidi konture kruga samo kad je pristojno isprljan ekran a na drugoj slici kada se lepo obrise krug ne stane sve dok se ponovo ne isprlja. Kada je ekran upaljen krug nepostoji sansa da se vidi.

Prilozi

• IMAG0041.jpg
    IMAG0041.jpg
    477.3 KB · Pregleda: 253
  • IMAG0042.jpg
    IMAG0042.jpg
    486.2 KB · Pregleda: 232
Newton rings ili blob, valjda se tako zove. Proveri na galaxy 10.1 temi, uglavnom to je zbog pritiska na lcd matricu.

Toplo hladno i sam pritisak na ekran mogu da reprodukuju ovo.

Reklamacija.

Edit: nisam siguran samo pretpostavljam da je to, vidi da li se menjaju konture mrlje kad pritiskas ekran.

Poslednja izmena:
Ljudi saqljem vam da vidite onu anomaliju koju ja imam sa nexus-om o kojoj smo pricali . znaci na jednoj slici se vidi konture kruga samo kad je pristojno isprljan ekran a na drugoj slici kada se lepo obrise krug ne stane sve dok se ponovo ne isprlja. Kada je ekran upaljen krug nepostoji sansa da se vidi.

Bas sam ga sad bas dosta zamaglio i primetio sam i ja taj krug, tako da je verovatno to neki deo ekrana. Meni ne smeta, ne bih ni primetio da nisam video ovaj post. Ionako ne podnosim kada vidim otisak prsta pa ga stalno cistim.

Pozdrav ljudi. Molim za ogovor. Korisnik sam MTS surf paketa. SIM karticu sam ubacio u N7 i internet radi ok. Pitanje: Kako da proverim stanje preostalog saobracaja? Hvala.

Ima neka aplikacija,mislim da se zove mts centar,probaj na google da potrazis,na marketu znam da je nema.
Preko nje mozes videti stanje na racunu.

Hvala na odgovoru, pogledacu i javljam se ovde... Ovo je dobra smarnica: "probaj na google da potrazis,na marketu znam da je nema".

... Nista nisam uspeo. ne moze da se instalira a i sa google vodi na market.

Poslednja izmena:
nasao sam na google odmah,ali ne mogu da je skinem,moj nexus 7 je wi fi only:)
Ako se ne snadjes poslacu ti apk na pp.

Poslednja izmena:
Imam ponudu od provajdera da uzmem 32gb 3g model uz sledeci paket:

35e mjesecno za sta imam 180 minuta razgovora,500 poruka (posto imam i postpaid broj kod njih) i protok 5gb koje se dijele na telefon i na tablet. Je li to ok ponuda po vama za 7-icu?

@Milko mislim da je mislio na CG

@Urose ne znam sta bih ti rekao, meni je to puno nekako... Nekih 3GB za 20 eura kad bi bilo, bez minuta i poruka bilo bi OK...

Ja da sam na tvom mestu bio bi srecan sto imam samo taj problem

Isti taj problem imam i ja, mislio sam da sam stavio solju kafe na njega :D al' SAD vidim da je fabricki tako... Mada meni realno ne smeta...

Ipak cu da uzmem ovaj tablet pa me interesuje vase misljenje, jel da ga uzimam odmah ili da cekam, mozda ce da padne cena modelu od 32gb a 3g model da bude po ovoj trenutnoj ceni modela od 32gb? sta bi vi radili ?

cekaj novogodisnji popust pa kupi :D

uzmi prestigio 5570c za upola para :>

Samo kada bi pročitao specifikacije video bi zbog čega je duplo skuplji.Najverovatnije što je duplo bolji.

Imao sam 3 primerka Nexus 7, mrtvi pikseli na sve strane, jeste da ih je vrlo tesko primetiti, ali meni licno je mnogo smetalo. Dobio sam povracaj novca.

Vrh Dno