Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Da potvrdim, sa DX-a su zaista korektni, stigle mi naknadno 2 svinjice - baterijske lampe, vrednost u evrima 1.20, naravno besplatna isporuka.

Ovaj hama deluje ok.
Nego za otg, sa stick mount mi radi ok osim što ne može da se piše tj kopira na usb, obrnuto može. Jel ima neko drugo rešenje? Da napomenem da pričam o ntfs a ne o fat32 sticku.

A znači instalirao si. Ok mislio sam da je do fajla. Ne znam meni radi na n7 super.

da. taj fajl i slicne njemu sam instalirao vec nekoliko puta i nijedan nije radio. malo sam se razocarao u ovaj tablet jer ne mogu bar 5 stvari koje mi trebaju na njemu da zavrsim jer nema tog gluppg flasha. sve ostalo radi super.

Čekaj bre ne radiš nešto kako treba. Jesi uradio enable u ffoxu ili dolphin browseru? Može i njegov nativni ja mislim. Mora da radi. Svima radi zašto tebi ne bi radilo ne razumem?

da, uradio sam sve sto si rekao, i sto su drugi rekla, na drugim forumima, ali opet nesto nece.

A jel si probao da ga restartujes..?Mozda se samo zaglupeo...

A da li si probao kada ti izadje ono zuto obavestenje odes na I understand the Risks i onda Add exception...Sta se onda desava?

nista. nece da otvori. samo tako stoji. isao sam to understand risk open site

da, uradio sam sve sto si rekao, i sto su drugi rekla, na drugim forumima, ali opet nesto nece.

Skini ovaj radi na 4.2.1 sa FireFox-om
Adobe Flash Player 11.11.1.115.20
https://docs.google.com/file/d/0B4jZtVPlesyeN1VVQjNiVUFKdDg/edit
Uputstvo
Instaliraj i ne pokreci ga.
2. Ukljuci WiFi
3. Pokreni flash
4. Izaberi Firefox kad te pita (Comlete action using) mozes da izaberes i Just once
5. kad se otvori sajt klikni Local Storage
6. Zatvori Firefox

U setingsu Firefox-a potvrdi enabele da bi ti automatski otvara flash animacije

Ako hoces da igras flash igrice skini SWF Player - Flash ®FileViewer
https://play.google.com/store/apps/...GwsMSwxLDEsImNvbS5pc3Nlc3MuZmxhc2hwbGF5ZXIiXQ..

To je to. Sad MORA da radi.

Poslednja izmena:
ja se izvinjavam, ali moram da pitam, pa ako iko ima strpljenja da mi odgovori, ja sam zahvalan.
naime, konkretno cisto da potvrdi svoje misljenje - da li je moguce instalirati navigaciju na nexus 7 wifi only i koristiti je samo sa gpsom?
i takodje, kontam da ce igo odraditi posao sto se tice mapa? Isto pitanje je i sa galaxy tab 2.

Jos jednom, posto koleginica planira da kupi tablet i ovo joj je bitna stavka, zelim samo sto posto da potvrdim pre nego sto joj kazem da je sve ok.
hvala na strpljenju.

uradio sam kako si rekao, ali nije pitao za firefox ili nista slicno, samo instal. a opet ne radi na firefoxu niti u chromu. mada sada otvara to sto mi treba preko delphia, i to mi je dosta, da ne smaram vise.

pozdrav ljudi, sjajan tablet razmisljam se da ga uzmem, ali me interesuje da li postoji mogucnost da se poveze sa monitorom i sa lcd tv-om?

uuf razocarenje! I ja sam mislio da ne moze, ali sam procitao negde da ipak moze. Mislim da ce ovo presuditi da ga ne uzmem

uradio sam kako si rekao, ali nije pitao za firefox ili nista slicno, samo instal. a opet ne radi na firefoxu niti u chromu. mada sada otvara to sto mi treba preko delphia, i to mi je dosta, da ne smaram vise.

Mora da te pita za Firefox ako je instaliran. Mora da pita ya sve internet browsere koje si instalirao. Preko Chroma ne moze da se vidi flash jer ga ne podrzava, UC Browser u novoj verziji ne podrzava flash.

U dilemi sam da li rootovati N7.
Ako se odlucim i rootujem koji ROM staviti? Ostaviti oficijelni (ako moze) ili koji custom rom odabrati?

Mora da te pita za Firefox ako je instaliran. Mora da pita ya sve internet browsere koje si instalirao. Preko Chroma ne moze da se vidi flash jer ga ne podrzava, UC Browser u novoj verziji ne podrzava flash.

Možda je stavio default da mu bude chrome i zato ga ne pita ništa

@no.nick Idi u settings I nadji chrome i sve browsere i idi clear defaults i clear cache i data i sve. Onda mora da te pita! Mora da radi flash kad svima radi!

Nazad
Vrh Dno